NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 05:02

NRK - 21 Sep 18 kl. 03:23

Ni drept i strid i Libya

Ni personer, inkludert to sivile, ble torsdag drept og tretten ble skadd i et sammenstøt mellom to rivaliserende militser i Libyas hovedstad Tripoli, ifølge lokale myndigheter. Det til tross for våpenhvilen som ble inngått 4. september..
Les mer på NRK


Les mer om:
Libyas, Tripoli, Libya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni drepti , stridi , Libya
Dagbladet - 25 May 18 kl. 04:16

Sju drept av bilbombe i Libya

Minst sju personer ble drept og rundt tjue ble skadd da en bilbombe gikk av i Benghazi i Libya torsdag kveld, ifølge AFP..

Dagbladet - 26 May 18 kl. 07:22

MSF: Migranter skutt og drept i masserømning fra fengsel i Libya

Over hundre migranter og flyktninger ble beskutt da de rømte fra et hemmelig fengsel nordøst i Libya, ifølge Leger Uten Grenser (MSF). 15 skal være drept..

NRK - 25 May 18 kl. 03:11

Flere drept av bilbombe i Libya

Minst sju ble drept og rundt 20 skadd da en bilbombe gikk av i byen Benghazi øst i Libya torsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP. Bomben gikk av i nærheten av et hotell..

P4 - 26 May 18 kl. 16:07

15 drept i Libya

Minst 15 migranter og flyktninger skal ha blitt drept da de rømte fra et fengsel nordøst i Libya i går. I tillegg skal 25 være skadet, etter at over 100 personer ble beskutt i det de forsøkte å rømme, melder Leger uten grenser. De fleste skal ha vært tenåringer fra Eritrea, Etiopia og Somalia som ønsket å søke asyl i Europa..

NRK - 29 Oct 18 kl. 17:14

Fem drept i Libya

Minst fem mennesker er drept av opprørere som antas å ha bånd til islamistgruppa IS i Libya. Angrepet skjedde i al-Fuqaha i Jufra-distriktet. Ti mennesker er i tillegg savnet og antas bortført av IS-opprørerne, som kom i 25 kjøretøy..

NRK - 24 Nov 18 kl. 02:37

Ni drept og elleve bortført i Libya

Minst ni personer er drept i et antatt IS-angrep på en politistasjon i ørkenbyen Tazerbo i Libya. Elleve andre er bortført. Det er medlemmer av den ytterliggående islamistgruppen IS som står bak fredagens angrep, ifølge lokal politi..

NRK - 20 Jan 19 kl. 06:45

13 drept i kamper i Libya

Kamper mellom rivaliserende militser i Tripoli i Libya har kostet 13 personer livet, ifølge landets helsedepartement. 52 er såret. Kampene blusset opp onsdag og satte en strek over en våpenhvile fremforhandlet av FN i september..

VG - 13 Sep 18 kl. 10:19

Utvalg om norsk Libya-innsats: Norge hadde liten forståelse av situasjonen i Libya

588 norske bomber falt over Libya i 2011, og opprørerne NATO støttet fant og drepte til slutt Muammar Gaddafi. Syv år senere er Libya fortsatt i kaos. Nå er rapporten om Norges Libya-bidrag klart..

Aftenposten - 20 Jan 19 kl. 07:25

13 drept og 52 såret i kamper mellom militser i Libya

Kamper mellom rivaliserende militser i Tripoli i Libya har kostet 13 personer livet, ifølge landets helsedepartement. 52 er såret..

Aftenposten - 13 Sep 18 kl. 13:39

Var det riktig av Norge å bombe i Libya? Her er fem spørsmål og svar om Libya-rapporten

I en rapport på 260 sider ble granskingen av Norges innsats i Libya presentert. Her er en oppsummering av de sentrale funnene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 45 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 4 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt