VG > Innenriks

Tirsdag, 26 Januar, 11:52

VG - 27 nov. 20 kl. 18:07

Ni døde på sykehjem: FHI fant rom for forbedring

Folkehelseinstituttet påpeker at det coronarammede sykehjemmet på Eidsvoll har trange lokaler som ikke er godt egnet til å holde avstand..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Eidsvoll, FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni døde, sykehjem, FHI, fant, rom, for, forbedring
NRK - 14 jan. 21 kl. 18:52

FHI tar ut ekstra vaksiner

FHI snur og tar nå ut 40.000 ekstra vaksinedoser fra lager, bekrefter FHI til NRK. Dosene var egentlig ment som en sikkerhet for at de som allerede har fått første dose også skal få dose nummer to.

NRK - 04 des. 20 kl. 13:49

Nakstad og FHI uenige

Espen Nakstad i Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) er uenige om koronatiltakene når vaksinen kommer. FHI mener man kan vurdere å lette på tiltakene når risikogruppene er vaksinert. Nakstad mener mange da risikerer å bli smittet..

VG - 17 des. 20 kl. 09:12

FHI vil at man skal kunne teste seg ut av karantene: – Ti dager er ikke nødvendig

FHI anbefaler nå at man kan teste seg ut av karantene, men Helsedirektoratet vil ikke anbefale å endre dagens ordning på ti fullførte dager. Det kan være ulovlig, sier overlege i FHI Preben Aavitsland..

NRK - 18 des. 20 kl. 16:29

Agder får skryt av FHI

Agder fylke får skryt av Folkehelseinstituttet (FHI) for hvordan de har taklet koronasituasjonen, skriver Fædrelandsvennen. – De har maktet å slå ned utbruddene, og har lave smittetall, sier Frode Forland, fagdirektør for smittevern i FHI..

NRK - 23 des. 20 kl. 15:44

FHI oppjusterer - 421 døde i Norge

FHI har oppjustert tallet på døde av koronavirus i Norge til 421, fra 405 i går. De nye dødsfallene er ikke dødsfall som har funnet sted siden da, men etterregistreinger fra tidligere uker og dødsfall i inneværende uke, forklarer FHI til NRK..

VG - 01 jan. 21 kl. 17:48

FHI publiserte hemmelige vaksineopplysninger ved en feil

FHI publiserte vaksineopplysninger ved en feil. Skulle ikke ligget ute, sier Geir Bukholm i FHI..

NRK - 02 jan. 21 kl. 23:40

11 nye tilfeller av mutert virus

FHI har avdekket elleve nye tilfeller av den engelske virusvarianten i Norge. De smittede kom fra Storbritannia i desember, eller er kontakter av disse. De elleve nye tilfellene er påvist i Rogaland (4), Viken (3) og Oslo (4).

NRK - 11 jan. 21 kl. 13:44

FHI oppdaterer vaksine-rettleiaren

FHI har oppdatert rettleiaren for vaksinering med ei tydeleggjering av kven som skal få vaksinen først. For dei som er eldre og svært skrøpelege, kan sjølv milde biverknader føre til alvorlege konsekvensar, skriv dei. I tillegg skriv dei at dei som har kort forventa levetid, så kan gevinsten av ein vaksine vere irrelevant eller marginal.

NRK - I førrgår: 13:29

FHI vil endre testmetode

FHI vil se på muligheten for at vanlige koronatester skal kunne avsløre mutasjoner i koronaviruset. I Storbritannia gir testingen svar på om mutert virus er til stede. – Ambisjonen er å endre testmetode slik at alle positive koronatester også avslører om det dreier seg om en av de nye virusmutasjonene.

NRK - Igår: 13:33

Vil ikke prioritere Nordre Follo

FHI opprettholder sin avgjørelse om å beholde vaksinasjonsplanen slik den er. FHI sa fredag nei til å prioritere Nordre Follo og de omkringliggende kommunene. I en pressemelding søndag gjentar FHI at de ikke vil endre prioriteringene sine..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Nordre Follo: Knytter flere tilfeller til barneskole

Tirsdag morgen er det ingen nye registrerte smittede med det muterte viruset i Nordre Follo. Kommunen er imidlertid forberedt på at det kan komme flere positive prøvesvar tilknyttet Kolbotn barneskole.

VG - 1 time siden

Nordre Follo: Venter på svar på 150 prøver

Tirsdag morgen er det ingen nye smittede med det muterte viruset i Nordre Follo. Kommunen er imidlertid forberedt på at det kan komme flere positive prøvesvar..

VG - 1 time siden

Nordre Follo: Venter på analyse av 150 prøver

Tirsdag morgen er det ingen nye smittede med det muterte viruset i Nordre Follo. Kommunen er imidlertid forberedt på at det kan komme flere positive prøvesvar..

VG - Igår: 09:35

Nordre Follo: Mutantsmitten oppstod i romjulen

Så langt i dag er det varslet åtte nye tilfeller av det britiskmuterte coronaviruset i Nordre Follo. Det tallet kan snart stige etter hvert som flere prøveresultater kommer inn. Ordføreren opplever likevel at de har kontroll på utbruddet..

VG - 23 jan. 21 kl. 10:42

Vinmonopolet ber kunder fra tiltakssonene om å holde seg unna - lange køer

I dag stengte Vinmonopolet 45 butikker i 9 kommuner. De kunne holdt oppe til 12, men har valgt å ikke åpne dørene i dag..

VG - 22 jan. 21 kl. 18:28

Mener Kripos-statistikk gir feilaktig bilde: – Ingen grunn til å rope «Ulv, ulv»

Kripos sier de er bekymret etter at deres tall viser en tredobling i drapsforsøk de siste fem årene. – Reflekterer ikke virkeligheten der ute, mener lederen for Advokatforeningens Forsvarergruppe..

VG - 22 jan. 21 kl. 15:13

Regjeringen står klar til å ta grep raskt

Regjeringen er i beredskap til å fatte regionale tiltak etter virusutbruddet i Nordre Follo. Dersom utbruddet har spredd seg, kan de nasjonale tiltakene bli strengere og vare lenger..

VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Hustak løsnet og takplater fløy i lufta

Isende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag..

VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Hustak løsnet og takplater flyr i lufta

Isnende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag..

VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Lastebil blåst av veien

Isnende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag. En lastebil blåste av veien nord for Mosjøen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt