NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 14:56

NRK - 27 Jan 20 kl. 00:02

Ni døde i helikopterstyrt i USA

Det var totalt ni personer om bord i helikopteret som styrtet i Los Angeles søndag. Det opplyser politiet på en pressekonferanse søndag kveld. Basketballspilleren Kobe Bryant og datteren hans er blant de omkomne. Ingen i helikopteret overlevde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, Kobe Bryant, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni dødei , helikopterstyrti , USA
NRK - 06 Dec 19 kl. 03:20

Tre omkom i helikopterstyrt i USA

Et mannskap på tre er bekreftet omkommet etter at helikopter av typen Sikorsky UH-60 Black Hawk fra den amerikanske nasjonalgarden styrtet torsdag kveld nær Pearl Lake i Minnesota..

NRK - 02 Dec 19 kl. 05:00

Tre døde i helikopterstyrt

Tre redningsarbeidere døde da et helikopter styrtet i Sør-Frankrike natt til mandag.Helikopteret var på redningsoppdrag i et flomrammete område nær Marseille da det styrtet, opplyser franske myndigheter..

P4 - 26 Nov 19 kl. 09:53

13 soldater døde i helikopterkrasj

13 franske soldater har omkommet i en helikopterstyrt i Mali. Det melder AFP, som siterer den franske presidentens kontor. Hendelsen skal ifølge Reuters ha skjedd forbindelse med en antiterroraksjon, men flere oopplysninger er ikke gitt foreløpig..

NRK - 28 Dec 19 kl. 04:34

Funnet døde etter helikopterstyrt

Seks personer er fredag funnet døde etter at et helikopter styrtet i et fjellområde på øya Kauai i Hawaii torsdag. Det antas at den siste personen også er død. Om bord var det en flyger og seks passasjerer, hvorav to trolig var mindreårige..

E24 - 28 Jan 20 kl. 14:33

Kobe Bryant var verdt milliarder - slik bygget han formuen

Kobe Bryant omkom i en helikopterstyrt søndag. Basketballegenden startet i sin tid både selskap og fond gjennom sin «mamba mentality»..

NRK - 27 Jan 20 kl. 07:58

Kobe Bryant hylles verden over

Den amerikanske basketballspilleren Kobe Bryant som omkom i en helikopterstyrt søndag, blir hyllet verden over. Ni personer omkom i styrten i Los Angeles i California..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Bergen får frimerke i 950-årsgave

Posten markerer Bergens 950-årsjubileum med et nytt frimerke. Frimerket kommer i salg fra fredag 21. januar, og koster 24 kroner.

NRK - 15 minutter siden

17 brannevakuerte fra institusjon

17 personer er evakuerte eller har kommet seg ut selv etter en brann på Lunde Behandlingssenter i Kristiansand, skriver politiet på Twitter. Det er mistanke om at brannen er påsatt. Noen ansatte kan ha pustet inn røyk, og sjekkes av helse..

NRK - 2 timer siden

Utvalg gransker Manshaus-tips

Et tips som Politiets sikkerhetstjeneste mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum i august 2019, granskes nå av et ekspertutvalg, opplyser PST. Ekspertutvalget sier til VG at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa til Norsk Gjenvinning

En container som kan inneholde sprengstoff eller noe ammunisjon har blitt levert til Haraldrud gjenbruksstasjon. Bilder fra stedet viser at de ansatte har blitt evakuert, og politiet bekrefter overfor NRK at bombegruppen skal undersøke containeren..

NRK - 45 minutter siden

Iran melder om korona-døme

Iranske styresmakter melder om to døme av det nye koronaviruset, skriv nyheitsbyrået AP. Det er dei første døma av smitte i Iran..

NRK - 18 timer siden

Tre vogntog står fast på E39

Tre vogntog står fast på E39 mellom Halsa og Vinjeøra ved Stokkbrua på Valsøya i Trøndelag. Bilene legger på kjetting nå og bare personbiler kan passere..

NRK - 1 time siden

Giske-varsler skal tale 8. mars

Sunniva Andreassen (29), som i 2018 sto fram som en av varslerne mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske, er invitert til å være hovedtaler under kvinnedagen 8. mars i Trondheim. Det skjer samtidig som Giske er aktuell for nye toppverv i Trøndelag Ap..

NRK - 2 timer siden

Ingen skade etter flom

Det er ingen tegn til skader etter oversvømmelsene på jernbanestasjonene i Drammen og Halden, får NRK opplyst av Bane Nor. Mandag førte stormflo til at begge stasjonene var stengt på grunn av oversvømmelse av togsporene..

NRK - 2 timer siden

Store skader på Bergensbanen

Skadene på togskinnene og et overbygg på Bergensbanen etter raset mandag er mye større enn tidligere antatt, opplyser Bane Nor. Det går buss for tog mellom Myrdal og Ustaoset på grunn av raset. Det er ikke klart når togtrafikken kan starte igjen..

NRK - 2 timer siden

VG: Utvalg gransker Manshaus-tips

Tipset som PST mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum, granskes nå av et ekspertutvalg, skriver VG. Lederen, Anja Dalgaard-Nielsen, sier at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt