NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:40

NRK - 27 jan. 20 kl. 00:02

Ni døde i helikopterstyrt i USA

Det var totalt ni personer om bord i helikopteret som styrtet i Los Angeles søndag. Det opplyser politiet på en pressekonferanse søndag kveld. Basketballspilleren Kobe Bryant og datteren hans er blant de omkomne. Ingen i helikopteret overlevde..
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, Kobe Bryant, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni dødei , helikopterstyrti , USA
Aftenposten - 05 mars 20 kl. 06:20

Filippinenes politisjef overlevde helikopterstyrt

Politisjefen på Filippinene overlevde torsdag en helikopterstyrt, mens to generaler er livstruende skadd. Helikopteret traff en strømkabel under avgang..

NRK - 06 des. 19 kl. 03:20

Tre omkom i helikopterstyrt i USA

Et mannskap på tre er bekreftet omkommet etter at helikopter av typen Sikorsky UH-60 Black Hawk fra den amerikanske nasjonalgarden styrtet torsdag kveld nær Pearl Lake i Minnesota..

NRK - 26 nov. 19 kl. 09:49

AFP: Franske soldater døde

13 franske soldater døde i helikopterstyrt..

P4 - 26 nov. 19 kl. 09:53

13 soldater døde i helikopterkrasj

13 franske soldater har omkommet i en helikopterstyrt i Mali. Det melder AFP, som siterer den franske presidentens kontor. Hendelsen skal ifølge Reuters ha skjedd forbindelse med en antiterroraksjon, men flere oopplysninger er ikke gitt foreløpig..

NRK - 02 des. 19 kl. 05:00

Tre døde i helikopterstyrt

Tre redningsarbeidere døde da et helikopter styrtet i Sør-Frankrike natt til mandag.Helikopteret var på redningsoppdrag i et flomrammete område nær Marseille da det styrtet, opplyser franske myndigheter..

NRK - 28 des. 19 kl. 04:34

Funnet døde etter helikopterstyrt

Seks personer er fredag funnet døde etter at et helikopter styrtet i et fjellområde på øya Kauai i Hawaii torsdag. Det antas at den siste personen også er død. Om bord var det en flyger og seks passasjerer, hvorav to trolig var mindreårige..

Aftenposten - 28 des. 19 kl. 07:44

Seks funnet døde etter helikopterstyrt på Hawaii

Seks personer er fredag funnet døde etter at et helikopter styrtet i et fjellområde på Hawaii. Helikopteret var av samme type som styrtet i Alta i august..

NRK - 27 jan. 20 kl. 07:58

Kobe Bryant hylles verden over

Den amerikanske basketballspilleren Kobe Bryant som omkom i en helikopterstyrt søndag, blir hyllet verden over. Ni personer omkom i styrten i Los Angeles i California..

NRK - 27 jan. 20 kl. 21:58

3 døde funnet etter helikopterstyrt

Tre omkomne er funnet etter helikopterstyrten ved Calabasas i California der basket-stjernen Kobe Bryant og datteren omkom. Leting etter de øvrige omkomne fortsetter, bekrefter amerikanske myndigheter, ifølge Reuters. Ni mennesker omkom i ulykken..

E24 - 28 jan. 20 kl. 14:33

Kobe Bryant var verdt milliarder - slik bygget han formuen

Kobe Bryant omkom i en helikopterstyrt søndag. Basketballegenden startet i sin tid både selskap og fond gjennom sin «mamba mentality»..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Stor avstand i bussjåførmeklinga

Busstrafikken på Austlandet kan bli ramma av streik frå søndag av. Laurdag ettermiddag er det framleis stor avstand mellom partane. – Skal mykje til at ein er einig til midnatt, seier kommunikasjonssjef André Nerheim i Fellesforbundet til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Samtykker til fengsling

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, vil samtykke til fengsling. Drapet skjedde på Tøyen i Oslo fredag ettermiddag..

NRK - 15 minutter siden

TikTok saksøkjer Trump

TikTok og det kinesiske selskapet som eigar Bytedance har levert eit nytt søksmål i håp om å hindre at det blir forboden å laste ned den populære mobilappen i USA. Søksmålet er retta mot president Donald Trump og handelsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Kvinne har falt ned fjellside

Luftambulanse og politi er på vei til Svånuten i Bykle etter at en eldre kvinne falt 50 meter nedover en skråning mot Vatnedalsdammen. Kvinnen er bevisst, og det er ingenting som tyder på alvorlige skader, ifølge politiet. Fjellet ligger 1300 m.

NRK - 1 time siden

Leter fortsatt etter gjerningsmann

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble knivstukket i Arnegårdsbakken i Hønefoss i ettermiddag. Politiet ber de som kan ha sett noe, ta kontakt på 02800. Mannen som er knivstukket, skal ha skader i mageregionen og blir operert..

NRK - 45 minutter siden

Trump: Forplikta til å fylle setet

Presidenten i USA Donald Trump ber Republikanerne om å fylle plassen i Høgsterett som står tom etter at den liberale dommaren Ruth Bader Ginsburg døydde. – Vi har denne forpliktinga, utan forseinkingar, skriv Trump på Twitter..

NRK - 1 time siden

Demonstrantar pågripne i Minsk

Over hundre menneske blei arresterte i Minsk i Kviterussland under ein demonstrasjon mot president Alexandr Lukasjenko. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Demonstrantane marsjerte gjennom byen med krav om at Lukasjenko skal gå av..

NRK - 1 time siden

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..

NRK - 1 time siden

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..

NRK - 1 time siden

Travel laurdag for brannvesenet

Brannvesen over heile Sør- og Austlandet har hatt det travelt med å sløkke bål og mindre brannar i naturen laurdag. Det er meldt om skogbrannfare austanfjells til det kjem nedbør av betydning, heiter det frå Meteorologisk institutt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt