P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 10:37

P4 - 28 jan. 20 kl. 05:51

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister kommer i jobb innen fem måneder etter endt utdanning.
Det viser en ny undersøkelse fagforeningen Tekna har gjort blant sine medlemmer.
Hele 72 prosent har fått jobb før de er ferdige med studiene.
Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg sier i en pressemelding at etterspørselen etter teknologisk og realfaglig kompetanse igjen er stor..
Les mer på P4


Les mer om:
Tekna, Lise Lyngsnes Randeberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni av ti nyutdannede, teknologerog , realisteri , jobb, innen fem måneder
E24 - 28 jan. 20 kl. 05:51

Ni av ti nyutdannede teknologer og realister i jobb innen fem måneder

En ny undersøkelse fra Tekna viser at medlemmene deres kommer raskt i jobb etter endt utdanning. 72 prosent har fått jobb før de er ferdige med studiene..

NRK - 14 juni 20 kl. 01:54

Trump:–Amerika er det beste landet

I talen til nyutdannede offiserer ved militærakademiet West Point snakket president Donald Trump om samhold og ikke om urolighetene den siste tiden.– Amerika er det beste landet i menneskehetens historie, sa Trump til 1.107 nyutdannede offiserer..

P4 - 01 okt. 19 kl. 17:10

Få nyutdannede får fast jobb i politiet

88,5 prosent av studentene som gikk ut fra Politihøgskolen i fjor vår har nå jobb i politiet. Men av disse har bare litt over halvparten fast stilling, viser nye tall fra Politidirektoratet. HR-direktør i Politidirektoratet Karin Aslaksen sier de er i rut med målet om å nå to politibetjenter per 1000 innbyggere i løpet av neste år..

P4 - 01 okt. 19 kl. 21:15

- Sykdomstegn at det er vanskelig å få politijobb

- Det er et sykdomstegn at det er så vanskelig for nyutdannede politifolk å få fast jobb. Det sier forbundsleder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund. Ingen av de som fullførte Politihøgskolen i vår har fått fast jobb, og Bolstad sier i en pressemelding at han er svært bekymret..

NRK - 02 sep. 20 kl. 08:13

Over 500 søkere på én stilling

Over 500 har søkt på en ledig jobb som politibetjent på Midt-Telemark lensmannskontor. Lensmann Stine Benjaminsen Nygård mener antallet gjenspeiler at det er mange som står uten jobb. Hun sier til NRK at nyutdannede har liten sjanse på stillingen..

E24 - 08 mars 20 kl. 08:08

Kvinnelige teknologer taper lønnsmessig

Kvinner som jobber med teknologi, har lavere lønn enn menn i samme bedrift selv med lik utdanning, likt ansvar og lik erfaring, viser tall fra Tekna..

E24 - 21 april 20 kl. 19:36

NITO frykter massepermittering uten lønnstilskudd

Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer, NITO, ber regjeringen om lønnstilskudd for å sikre arbeidsplasser. – Det er for mange som velger å permittere, sier lederen..

Aftenposten - 21 april 20 kl. 19:36

NITO frykter massepermittering uten lønnstilskudd

Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer, NITO, ber regjeringen om lønnstilskudd for å sikre arbeidsplasser. – Det er for mange som velger å permittere, sier lederen..

P4 - 21 april 20 kl. 20:17

Ber om lønnstilskudd for å sikre arbeidsplasser

Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer, NITO, ber regjeringen om lønnstilskudd for å sikre arbeidsplasser. NITO frykter mange flere av deres 91.000 medlemmer kan bli permittert hvis ikke regjeringen hjelper bedriftene på denne måten, melder E24.

E24 - 27 juli 20 kl. 10:06

NITO reagerer på «ekstrem overbooking»: – Vi kan ikke utdanne dårligere ingeniører og teknologer

Norske studiesteder har gitt tilbud til nesten dobbelt så mange IT- og informatikkstudenter som antallet planlagte studieplasser..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Døde etter redningsaksjon

Mannen som ble hentet opp av sjøen i Gulen etter en redningskasjon i går kveld ble erklært død på sykehuset etter kort tid. Det opplyser Vest politidistrikt nå i dag. De pårørende er varslet.

P4 - 15 minutter siden

11 smittede i Agder

Det siste døgnet er det registrert 11 smittetilfeller i Agder fylke. Det er det høyeste antallet på ett døgn siden 3. april.

P4 - 45 minutter siden

- Streiken vil merkes over hele landet

- Streikeviljen er stor blant bussjåførene. Det sier leder i Fellesforbundet, Jørn Eggum, etter at streiken i dag ble trappet opp. Nå er nærmere 8500 bussjåfører tatt ut i streik i sju forskjellige fylker.

P4 - 1 time siden

Influensa øker koronarisiko

Folk som blir smittet av vanlig influensa samtidig som de er smittet av koronaviruset dobler dødsrisikoen sammenlignet med dem som kun har covid-19. Det viser en ny analyse utført av Public Health England. Studien er ennå ikke kvalitetssikret, men britiske myndigheter har gått ut med informasjonen.

P4 - 1 time siden

TV2: Hagen betalte 10 mill i løsepenger

Tom Hagen skal ha betalt 10 millioner kroner til de antatte kidnapperne for å få et livstegn fra kona Anne-Elisabeth Hagen. Det melder TV2. Betalingen skal ha skjedd hos Kripos dagen etter at Hagen fikk en epost med beskjed om at løsepengekravet var senket fra 9 millioner euro til 5,4 millioner.

P4 - 2 timer siden

52 smittede i Oslo

Det er registrert 52 smittetilfeller i Oslo det siste døgnet. Det er en liten nedgang fra i går da 59 personer fikk påvist covid-19. Alle bydelene i hovedstaden har nå så mange smittede at de regnes som røde..

P4 - 2 timer siden

Kirken advarer mot sprit og ild

Den norske Kirke advarer mot å tenne lys rett etter å ha brukt håndsprit. Advarselen kommer etter at en kvinne fikk brannskader på en hånd under en konfirmasjonssamling tidligere denne måneden, melder Vårt Land. En kirkeverge opplyser til avisen at heldigvis tok ikke noe annet fyr..

P4 - 2 timer siden

109 i karantene etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset etter et bryllup i Lillestrøm sist helg. 109 personer er satt i karantene, opplyser Alna Bydel i Oslo der mange av de berørte bor. Bydelsoverlegen opplyser at de jobber med å teste alle, og utelukker ikke at antallet smittede kan øke..

P4 - 3 timer siden

Minerotte hedret med medalje

For kanskje første gang har en afrikansk pungrotte blitt hedret med gullmedalje. Rotten Magawa har fått pris for heltemodig og livreddende innsats i Kambodsja der den sporer opp landminer. I løpet av sin karriere har rotten snust seg fram til 39 landminer og 28 ulike udetonerte sprenglegemer, melder AFP.

P4 - 3 timer siden

Fortsatt karanteneplikt for hyttebesøk

Regjeringen vil ikke oppheve karanteneplikten for nordmenn som drar på hytta i Sverige. Det selv om Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet mener det er forsvarlig å la hytteeiere slippe karantene, så lenge de ikke har kontakt med andre mens de er på hytta i Sverige. Et annet krav er at formålet med reisen ikke primært skal være fritidsreise, men å utføre nødvendige tilsyn med eiendom, melder Aftenposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt