NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:49

NRK - 15 feb. 20 kl. 05:38

New Yorks ordfører støtter Sanders

New Yorks ordfører Bill de Blasio støtter Bernie Sanders i nominasjonsprosessen. I en uttalelse roser de Blasio den selverklærte sosialdemokraten for å være en progressiv leder som vil kjempe for «arbeidsfolk i New York og familier i hele landet»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Yorks, Bill, Blasio, Bernie Sanders, New York, Sanders

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: New, Yorks, ordfører, støtter, Sanders
Aftenposten - 15 feb. 20 kl. 07:24

New Yorks ordfører støtter Bernie Sanders i presidentkampen

New Yorks ordfører Bill de Blasio, som i september ga opp kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat, støtter Bernie Sanders i nominasjonsprosessen..

NRK - 27 april 20 kl. 07:04

– Nærmer seg New Yorks nivå

Dødligheten i Stockholm per innbygger nærmer seg New Yorks nivå, sier den britiske professoren Neil Ferguson, ifølge svenske expressen. Han sto bak rapporten som endret Storbritannias strategi. – Majoriteten av epidemiologer støtter meg, men Sverige har gått sin egen vei, sier Ferguson..

P4 - 08 nov. 19 kl. 05:25

Bloomberg vil bli president

New Yorks tidligere ordfører, mangemillionæren Michael Bloomberg, vurderer nå å stille i presidentvalget for Demokratene. 77-åringen, som var ordfører i New York fra 2002 til 2013, er bekymret for at kandidatene på demokratisk side ikke er i stand til å slå Donald Trump og mener han selv kan klare det..

VG - 29 april 20 kl. 08:15

New Yorks ordfører raser etter begravelse

New York-ordfører Bill de Blasio sier at det ikke lenger vil gis ut advarsler før de tyr til sterkere virkemidler dersom folk samler seg i store grupper..

Aftenposten - 27 april 20 kl. 05:49

New Yorks ordfører jobber med plan for gjenåpning

New York Citys ordfører Bill de Blasio håper å få på plass et veikart innen 1. juni for hvordan byen skal åpnes og gjenreises etter koronapandemien..

Dagbladet - 12 mai 20 kl. 22:39

Barnesykdom skremmer New Yorks ordfører

Stadig flere barn får betennelsessykdom som kanskje kan knyttes til corona-viruset..

NRK - 11 timer siden

Ordfører malte «Black Lives Matter»

New Yorks ordfører Bill de Blasio var med og malte «Black Lives Matter» i gult på gaten utenfor Trump Tower, president Donald Trumps signaturbygg, skriver NTB. – La oss vise Donald Trump det han ikke forstår, sa de Blasio torsdag..

Dagbladet - 11 timer siden

Trosser Trump - nå starter arbeidet

Trump kalte det for et symbol på hat. New Yorks ordfører er uenig, og i dag starter malingsjobben..

Aftenposten - 28 mars 20 kl. 21:04

New Yorks guvernør viser hva som kan skje dersom byen ikke skaffer til veie 30.000 pustemaskiner

New Yorks guvernør Andrew Cuomo illustrerte lørdag et dystert scenario..

VG - 24 juni 20 kl. 00:19

Nittedal Ap om korrupsjonssiktet ordfører: – Satser på at saken henlegges raskt

Hanne Børrestuen, leder for kommunestyregruppen til Nittedal Ap, sier at gruppen støtter den korrupsjonssiktede ordføreren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Storbritannia fjerner karantene

Den britiske regjeringen fjerner karantenekrav for reisende fra 58 land, blant dem Norge. Reisende fra landene på listen vil ikke lenger måtte gå i 14 dagers karantene eller oppgi bosted, skriver Sky News..

NRK - 5 minutter siden

Russisk atomubåt i Østersjøen

En russisk ubåt med to atomreaktorer og kapasitet til å føre kjernevåpen, seilte inn i Østersjøen via Storebælt torsdag. Ifølge Sveriges Television er det svært sjelden ubåter med atomvåpenkapasitet går inn i Østersjøen..

NRK - 15 minutter siden

Høye flypriser i juni

Nordmenn kan igjen begynne å reise til utlandet, og det sender flyprisene i været, ifølge SSB. Prisene på passasjertransport med fly steg 18,7 prosent, og det var de estimerte prisene på utenlandsreiser som stod bak økningen..

NRK - 45 minutter siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 45 minutter siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 1 time siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 1 time siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt