NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:48

NRK - Igår: 05:38

New Yorks ordfører støtter Sanders

New Yorks ordfører Bill de Blasio støtter Bernie Sanders i nominasjonsprosessen. I en uttalelse roser de Blasio den selverklærte sosialdemokraten for å være en progressiv leder som vil kjempe for «arbeidsfolk i New York og familier i hele landet»..
Les mer på NRK


Les mer om:
Yorks, Bill, Blasio, Bernie Sanders, New York, Sanders

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: New, Yorks, ordfører, støtter, Sanders
Aftenposten - Igår: 07:24

New Yorks ordfører støtter Bernie Sanders i presidentkampen

New Yorks ordfører Bill de Blasio, som i september ga opp kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat, støtter Bernie Sanders i nominasjonsprosessen..

P4 - 08 Nov 19 kl. 05:25

Bloomberg vil bli president

New Yorks tidligere ordfører, mangemillionæren Michael Bloomberg, vurderer nå å stille i presidentvalget for Demokratene. 77-åringen, som var ordfører i New York fra 2002 til 2013, er bekymret for at kandidatene på demokratisk side ikke er i stand til å slå Donald Trump og mener han selv kan klare det..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 00:00

Han kan melde seg på i USAs presidentkamp. Sammenlignet med Trump er han virkelig velstående.

NEW YORK (Aftenposten): New Yorks tidligere ordfører Michael Bloomberg kan skape et jordskjelv i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 00:00

Han kan melde seg på i USAs presidentkamp. Sammenlignet med Trump er han temmelig velstående.

NEW YORK (Aftenposten): New Yorks tidligere ordfører Michael Bloomberg kan skape et jordskjelv i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat..

Dagbladet - 03 Nov 19 kl. 13:05

Vedums unge ordfører-stjerner

49 av Senterpartiets 138 ordførere er kvinner. - Det overordnede målet er regjeringsmakt, sier de yngste Sp-ordførerne..

P4 - 10 Feb 20 kl. 06:37

Strategi-debatt i Høyre

Politikken må kommuniseres bedre. Det er beskjeden fra Erna Solbergs egne ordførere etter at meningsmålingene stuper for partiet Høyre. Det skriver Dagbladet.

P4 - 29 Oct 19 kl. 23:10

Ordfører skutt og drept

En ordfører ble i en forstad til Mexico by i dag skutt og drept mens han var på jobb. Dette er det femte drapet på en ordfører i Mexico i år. I fjor ble åtte i samme embete drept.

P4 - 08 Dec 19 kl. 13:45

Ordfører i Engerdal er død

Ordføreren i Engerdal, Lars Erik Hyllvang er død. Det opplyser kommunen på sine hjemmesider. Hyllvang døde ved Ullevål sykehus i natt.

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:38

22-åring ble ordfører i Sokndal

Et enstemmig kommunestyre i Sokndal valgte mandag kveld Jonas Andersen Sayed (KrF) til ordfører i kommunen. 22-åringen blir landets yngste ordfører noensinne. KrF ble kommunens største parti med en oppslutning på 26 prosent..

NRK - 26 Dec 19 kl. 18:51

Opprop mot vindmøller får støtte

Oppropet Lyngdal-ordfører Jan Kristensen startet mot etablering av vindmøller, har fått støtte fra 32 ordførere, melder Lister24. – Det gleder meg at det er politisk og geografisk spredning, sier ordføreren som tror på enda mer støtte på nyåret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Casper Ruud vann Argentina Open

21 år gamle Casper Ruud vann si fyrste ATP-turnering. Det er fyrste gong ein nordmann vinn ei slik turnering..

NRK - 30 minutter siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 1 time siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 1 time siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 2 timer siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt