VG > Økonomi

Torsdag, 01 Oktober, 08:28

VG - 26 mars 20 kl. 21:17

New York under angrep

Det er ikke en katastrofefilm. New York er under angrep. Igjen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
York

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: New, Yorkunder , angrep
P4 - 27 april 20 kl. 05:46

Jobber med gjenåpning av New York

Ordføreren i New York jobber nå med en plan for hvordan New York skal åpnes igjen etter koronapandemien. Delstaten i USA er hardt rammet av viruset og i følge Bill de Blasio vil det ta rundt 20 måneder å gjennoppbygge byen. Det siste døgnet er det registrert 367 nye dødsfall i New York, det er det laveste dødstallet siden 31.

P4 - 23 mai 20 kl. 18:50

Under hundre døde per døgn i New York

84 personer er døde som følge av koronaviruset det siste døgnet i New York. Det er første gang siden slutten av mars at delstaten har hatt færre enn hundre døde på 24 timer. New York er langsomt i ferd med å trappe ned de omfattende smitteverntiltakene.

P4 - 03 sep. 20 kl. 06:11

Økende kriminalitet i New York

Politiet i New York-politiet melder om økende kriminalitet i den amerikanske storbyen. Blant annet økte drapsraten i august med 34 prosent fra august i fjor. Ifølge New York Times er det i dag omtrent like mye kriminalitet som i 2012, men fortsatt bedre enn på slutten av 90-tallet, da Rudy Giuliani, som i dag er Donald Trumps personlige advokat, var borgermester.

P4 - 11 april 20 kl. 17:36

Skoler i New York stengt til september

I New York, som er den byen i USA som er hardest rammet av koronaviruset, er det nå bestemt at skolene skal holdes stengt til september. Det opplyste ordføreren i New York, Bill de Blasio, på en pressekonferanse i ettermiddag norsk tid. Han sier det er en tøff, men riktig avgjørelse for å bremse smitten.

P4 - 30 des. 19 kl. 20:33

Siktet for hatkriminalitet

Mannen som er pågrepet for knivangrepet mot en jødisk feiring i New York lørdag er nå siktet for hatkriminalitet. Det melder New York Times. Guvernøren i New York har også omtalt det som et terrorangrep.

NRK - 18 mars 20 kl. 17:20

Kraftig økning i New York

Det er 2382 smittetilfeller i delstaten New York, opplyser guvernør Andrew Mark Cuomo. Det er en økning på 1008 smittetilfeller siden tirsdag. 1339 av tilfellene befinner seg i byen New York..

P4 - 18 mars 20 kl. 17:57

Mange smittet i New York

Antall smittetilfeller i den amerikanske delstaten New York har økt kraftig. Der er det registrert 2.382 tilfeller, en økning på 1.

P4 - 20 mars 20 kl. 17:15

Ber folk i New York om å holde seg hjemme

Alle offentlig og privat ansatte i verdensmetropolen New York blir nå beordret til å holde seg hjemme å hindre spredning av koronaviruset. Kun de som har samfunnskritiske oppgaver blir unntatt fra påbudet, opplyste guvernør i New York, Andrew Cuomo på en pressekonferanse i ettermiddag. Guvernøren advarer om at påbudet vil bli håndhevet.

P4 - 23 mars 20 kl. 16:43

Eksplosjon av smittede i New York

Antall koronasmittede i delstaten New York i USA har skutt i været- Rundt 17.000 har fått påvist smitte, og 13 prosent av dem er innlagt på sykehus. Mer enn 10.

NRK - 25 mars 20 kl. 01:33

Karantene for reisende fra New York

Lederen av president Donald Trumps kriseteam, Deborah Birx, ber alle som reiser fra New York City om å plassere seg selv i karantene for ikke å spre viruset. – Alle som har vært i New York bør sette seg i karantene i to uker, sa Birx..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Vedum-populismen er ei tvangstrøye for oss bygdefolk

Trygve Slagsvold Vedum satsar på eit retorisk knep som sikkert er effektivt, men som også er ei tvangstrøye for folk på bygda..

VG - 1 time siden

Chrissy Teigen og John Legend mistet barnet: – Dyp sorg

Kjendisparet Chrissy Teigen og John Legend skriver på Twitter at de er i dyp sorg over å ha mistet sin sønn, som skulle få navnet Jack..

VG - 3 timer siden

Antall personer som er bekreftet smittet to ganger øker

Minst 20 personer på verdensbasis er bekreftet smittet med coronaviruset to ganger. Noen av dem ble sykere andre gang..

VG - 7 timer siden

Proffsyklist suspendert av eget lag etter Trump-støtte på Twitter

Det amerikanske profflaget Trek-Segafredo har tatt fjorårets juniorverdensmester, Quinn Simmons (19), ut av konkurranse inntil videre..

VG - 9 timer siden

Tar grep etter nattens debattkaos: – Trump gir jo blaffen i regler

Avbrytelser, drittkasting og kjekling preget den første debatten. Nå tas det grep, men eksperter tviler på det vil fungere..

VG - 9 timer siden

Zidane vraket Ødegaard - reddet av annen unggutt

(Real Madrid - Real Valladolid 1–0) Real Madrid slet seg til seier mot Valladolid etter en sen scoring av det brasilianske supertalentet Vinicius Junior (20)..

VG - 10 timer siden

Haaland tok skylden da trofeet glapp: - Jeg skulle scoret på Neuer

(Dortmund-Bayern 2–3) Erling Braut Haaland både scoret og assisterte, men gikk tapende ut av den tyske supercupfinalen..

VG - 10 timer siden

Trofeet glapp for Haaland – Bayern vant supercupen

(Dortmund-Bayern 2–3) Erling Braut Haaland både scoret og assisterte, men gikk tapende ut av den tyske supercupen..

VG - 10 timer siden

Leah Isadoras hilsen til faren: – Jeg savner deg så høyt

På Ari Behns fødselsdag – samme dag som hans urne ble satt ned på Vår Frelsers gravlund – skriver datteren Leah Isadora (15) hvor høyt hun savner faren..

VG - 11 timer siden

Banebrytende åpent fra Emma Ellingsen. Bokanmeldelse: «Emma»

Emma Ellingsens historie om å være født i feil kropp er både viktig og litt vel overfladisk på en og samme tid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt