NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 12:04

NRK - 17 Jul 19 kl. 12:15

New York øker aldersgrense for røyk

Den amerikanske delstaten New York øker aldersgrensen for røyking fra 18 til 21 år. Målet er å forhindre tenåringer fra å bli avhengige. Endringen retter seg mot salget av tradisjonelle tobakksprodukter, i tillegg til e-sigaretter og fordampere..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, York

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: New, York, øker, aldersgrense, for, røyk
P4 - 08 May 19 kl. 15:29

UNICEF vil ha aldersgrense på energidrikk

UNICEF Norge vil ha 18 års aldersgrense mot usunn mat og energidrikker. En høy andel barn opplyser at de drikker energidrikker for å holde våken i forbindelse med skolearbeid, og organisasjonen frykter det kan gå utover skolegangen. Mattilsynet har tidligere jobbet med temaet, og vil heller innføre koffeingrense framfor aldersgrense..

P4 - 15 May 19 kl. 16:10

Vil ikke ha aldersgrense på energidrikk

Folkehelseminister Sylvi Listhaug vil ikke ha 18 års aldersgrense på energidrikk ennå. Det svarer Listhaug på spørsmål fra Senterpartiets Kjersti Toppe om hva regjeringen gjør for å verne barn og unge mot helseskadelig bruk av slik drikke. En slik aldersgrense er blant tiltakene som er diskutert.

Aftenposten - 09 Sep 19 kl. 12:34

Rekdal foreslo aldersgrense i 1. divisjon. Nå har klubbene og NFF tatt grep.

For tre år siden foreslo Kjetil Rekdal at man burde innføre aldersgrense i 1. divisjon, for å senke den da høye gjennomsnittsalderen. Nå er situasjonen helt annerledes..

P4 - 17 Jul 19 kl. 11:47

Hever aldersgrense på røyk

Den amerikanske delstaten New York hever aldersgrensen for røyking fra 18 til 21 år. Endringen trer i kraft i november, og målet er at færre tenåringen skal bli avhengige av røyk. 95 prosent av alle som røyker i USA begynner før de har fylt 21, ifølge den amerikanske kreftforeningen..

NRK - 08 May 19 kl. 14:54

Vil ha aldersgrense på energidrikk

Unicef Norge ber om forbud mot markedsføring av usunn mat og drikke rettet mot barn, blant annet 18 års aldersgrense på energidrikker. – Mange barn sier de har drukket energidrikk i forbindelse med skolearbeid, sier Kim Gabrielli i Unicef Norge..

P4 - 18 Jun 19 kl. 18:17

Dropper aldersgrense på energidrikk

Det blir ikke aldersgrense for å kjøpe energidrikk i Norge. Istedet innføres det en maksgrense på hvor mye koffein energidrikker kan inneholde, opplyser Helse- og omsorgsdepartementet til Dagbladet. Departementet har lenge vurdert ulike regulerende tiltak, etter at bruken av energidrikker blant unge har eksplodert de siste årene.

VG - 19 Jul 19 kl. 16:27

Gerd-Helene (70) på beina igjen: – Innfør aldersgrense på elsparkesykkel

Hoften til Gerd-Helene Hansen ble knust da hun ble meid ned av en elsparkesykkel. Nå er hun på beina igjen, støttet av krykker, og vil ha et ord med i debatten: – Innfør aldersgrense!.

NRK - 28 Jul 19 kl. 07:45

Tolv skutt i New York

Én mann er drept og elleve andre er skadet etter at en ukjent person åpnet ild i en park i New York lørdag kveld, skriver New York Post. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

Dagbladet - 18 Mar 19 kl. 11:13

Mobilforbud og aldersgrense under dobbeltdrap-rettssak

I dag starter rettssaken mot en 18-årig dobbeltdraps-tiltalt. Tingretten vil unngå at publikum tar lyd- eller bildeopptak..

P4 - 19 Jul 19 kl. 23:21

Advarer mot hete

Myndighetene i New York advarer nå mot svært høye temperaturer i millionbyen. Det er ventet opp mot 43 grader langs den amerikanske østkysten i helgen, og det er sendt ut farevarsel til innbyggerne i delstatene New York, New Jersey og Connecticut. Det er sju år siden det har vært like varmt i New York..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Forventer at pasienter får hjelp

– Vi er bekymret over at luftambulansetjenesten ikke fungerer slik den skal. Det sier leder i regionalt brukerutvalg i Helse Nord, Knut Georg Hartviksen. Fem nye ambulansefly er satt på bakken på grunn av tekniske problemer..

NRK - 5 minutter siden

Krevde Trump-kritiker fjernet

Den amerikanske ambassadøren i Danmark, Carla Sands, skal ha krevd at en Donald Trump kritisk foredragsholder ble fjernet fra talerlisten på en dansk konferanse, ifølge organisasjonen Atlantsammenslutningen Nå er konferansen avlyst, melder dr.dk.

NRK - 30 minutter siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Hardangervidda er no opna for fri ferdsel etter at det i morgontimane var kolonnekøyring. Vegtrafikksentralen åtvarar likevel mot snø- og isdekke og redusert sikt med kraftige snøbyer..

NRK - 45 minutter siden

Evakueres etter steinras

Personer har blitt evakuert fra et hus etter at det gikk et steinras ved Øykjestøveien i Lyngdal. Huset ble ikke truffet av raset, men ifølge politiet står det ikke på trygg grunn. Personene er fysisk uskadd..

NRK - 30 minutter siden

Etterlyser vitner i Sandnes

Politiet i Sandnes ber vitner melde seg etter en påkjørsel av en fotgjenger lørdag ettermiddag. Bilføreren stakk av etter påkjørselen, og fotgjengeren ble alvorlig skadd. Hendelsen fant sted utenfor Burger Kompaniet på Lura i Sandes..

NRK - 45 minutter siden

To personer arrestert i Wilma-saken

To personer er arrestert og mistenkt for å ha oppgitt feilaktig informasjon i forbindelse med drapet av 17 år gamle Wilma Andersson i Sverige. De skal ha beskyttet gjerningsmannen som er pågrepet og siktet for drap, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Takket brannmannskap i Australia

Statsminister Scott Morrison i Australia hyller brannmannskapene som har kjempet mot brannene som herjet i landet. Rundt 1.600 brannmenn deltar i arbeidet om å slukke brannene som er 75 kilometer nordvest for Sidney..

NRK - 1 time siden

Krever sletting av klimakvoter

Ap og SV går imot regjeringens plan om å sette av tre millioner utslippskvoter i en reserve i tilfelle Norge ikke når klimamålene. Lars Haltbrekken i SV mener kvotene må slettes, slik at de ikke kan brukes til å svekke innsatsen for å kutte utslipp..

NRK - 1 time siden

Kort besøk for fredsprisvinner

Etiopias statsminister Abiy Ahmed har ett og et halvt hektisk døgn i vente når han mandag ankommer Oslo for å motta Nobels fredspris. Han valgt å droppe både den tradisjonelle pressekonferansen dagen før prisutdelingen og barnas prisfest..

NRK - 1 time siden

Tusenvis demonstrerte i Hongkong

Flere tusen demonstranter fyller gatene i Hongkong i en demonstrasjon som sammenfaller med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. En av arrangørene har på forhånd oppfordret politiet til å begrense seg og ikke bruke tåregass..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt