P4 > Nyheter

Friday, 03 April, 22:08

P4 - 24 Feb 20 kl. 23:07

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare.
Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene.
Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..
Les mer på P4


Les mer om:
Nevada, Sanders, Biden, Pete Buttigieg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nevada-resultater, klare
NRK - 24 Feb 20 kl. 22:20

Endelige resultater fra Nevada

De endelige resultatatene etter demokratenes nominasjonsvalg i Nevada er klare. Bernie Sander fikk 46,8% og vant klart. Joe Biden fikk nest flest stemmer med 20,2%, og Pete Buttigieg endte på 14,3%.

P4 - 23 Feb 20 kl. 07:24

Sanders mot seier i Nevada

Bernie Sanders leder klart i opptellingen etter Demokratenes nominasjonsvalg i Nevada i går. Halvparten av stemmene er nå talt opp, og Sanders har fått 46,6 prosent av stemmene. Joe Biden følger etter med 19,2, mens Pete Buttigieg har 15,4 prosent.

NRK - 22 Feb 20 kl. 23:25

Valget i Nevada er i gang

Over 200 stemmelokaler har åpnet i delstaten Nevada hvor demokratiske velgere kan stemme på folkemøter. Det er knyttet stor spenning til om opptellingen vil gå greiere enn i Iowa. Resultatet er først ventet utpå søndagen..

NRK - 23 Feb 20 kl. 19:05

Buttigieg protesterer på opptelling

Demokratenes Pete Buttigieg ber partiet i Nevada vente med å offentliggjøre resultatet fra primærvalget i natt, norsk tid. Han frykter feil når forhåndsstemmer skal avstemmes med resultater fra valgmøtene, skriver The Washington Post..

VG - 22 Feb 20 kl. 20:14

Sanders utropes som vinner i Nevada

Bernie Sanders har vunnet nominasjonsvalget i Nevada, melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 23 Feb 20 kl. 07:01

Sanders vinner nominasjonsvalget i Nevada

Bernie Sanders har vunnet Demokratenes nominasjonsvalg i Nevada. Joe Biden ligger an til å komme på annenplass..

NRK - 23 Feb 20 kl. 02:17

Sanders leder i Nevada

Opptellingen etter nominasjonsvalget i den amerikanske delstaten Nevada begynner å bli klart. Foreløpig ser det ut til at forhåndsfavoritten Bernie Sanders leder, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 22 Feb 20 kl. 23:34

Nevada-måling med Sanders i tet

En meningsmåling tatt opp ved inngangen til stemmelokaler i Nevada, viser at flest velgere foretrakk Bernie Sanders. Deretter følger Joe Biden og Pete Buttigieg, melder Reuters..

VG - 22 Feb 20 kl. 20:14

Demokratene kjemper om minoritetsstemmer i Nevada

Primærvalget i Nevada står for tur. Det blir en kamp om stemmene fra USAs minoriteter, og Bernie Sanders ventes å sitte med de sterkeste kortene på hånden..

NRK - 22 Feb 20 kl. 19:35

Sanders favoritt i Nevada

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i kveld og i natt, norsk tid. 75.000 velgere har forhåndsstemt, over halvparten førstegangsvelgere.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Ikke fulle puber før sommeren

Statsminister Erna Solberg er klar på at det ikke er noen som pr. nå kan si hvor lenge de ulike koronatiltakene skal vare. Men hun tror vi må være innstilt på ganske mange begrensninger en god stund fremover.

P4 - 1 time siden

To nye koronadødsfall

Det er i kveld meldt to nye koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Og en mann i 60-årene fra Hol kommune.

P4 - 2 timer siden

- Kina har underrapportert

- Kina har underrapportert både antall koronatilfeller og -dødsfall Det hevder den amerikanske etterretningsorganisasjonen CIA. Ifølge dem er det virkelige dødstallet i Wuhan 5.000 eller mer – dobbelt så høyt som det offisielle tallet, melder NTB.

P4 - 1 time siden

Dyrt å misbruke koronafrykten

Forbrukertilsynet varsler harede konsekvenser for aktører som prøver å utnytte koronafrykten til egen vinning. Allerede har de varslet bøter til tre ulike aktører som har brukt frykt for viruset i sin markedsføring. Det er like mange vedtak som de normalt gjør på et helt år, ifølge TV 2 .

P4 - 1 time siden

Koronadødsfall i Lillestrøm

Det er i kveld meldt et nytt koronadødsfall i Norge. Det dreier seg om en person ved Skedsmotun bo- og behandlingssenter i Lillestrøm. Dette er det tredje dødsfallet ved Skedsmotun, skriver MittLillestrøm.

P4 - 12 timer siden

Påskeværet ser bra ut i store deler av landet

Selv om mange ikke får dratt på den tradisjonelle hytteturen i påsken, så kan meteorologene bringe gode nyheter. Det ser nemlig ut til at det blir fint påskevær over store deler av landet. På Østlandet er det ventet mye sol og stigende temperaturer, mens Nord-Norge får bra skiføre.

P4 - 2 timer siden

Kan bli tiltak ut året i Oslo

Innbyggerne i Oslo må innstille seg på begrenset bevegelsesfrihet ut året. Det sier Oslos helsebyråd Robert Steen, som er klar på at koronasituasjonen ikke er over til påske. - Den er heller ikke over til sommeren.

P4 - 2 timer siden

Fikk nei til påskeåpne butikker

Oslos dagligvarebutikker og apoteker får ikke holde åpnet i påsken. Det har fylkesmannen avgjort i kveld, ifølge VG. Oslos byrådsleder Raymond Johansen søkte Fylkesmannen om lov til å holde butikkene åpne, selv om regjeringen har sagt nei.

P4 - 3 timer siden

Putin vil kutte i oljeproduksjonen

Russlands president Vladimir Putin sier verdens oljeproduksjon må kutte rundt 10 millioner fat per dag. Det melder Reuters. Presidenten sier Russland er klar for å jobbe sammen med USA for å stanse fallet i oljeprisene..

P4 - 2 timer siden

Får mange tips om trygdesvindel

Nav får unormalt mange tips om trygdesvindel for tiden. De siste par dagene har Nav mottatt et titalls tips daglig om både folk og bedrifter som prøver å utnytte permitteringsordningene. Det opplyser Nav Kontroll til E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt