E24 > Økonomi

Torsdag, 24 September, 09:26

E24 - 21 jan. 20 kl. 22:26

Netflix leverte langt bedre enn forventet

Strømmetjenesten Netflix la tirsdag frem kvartalstallene for fjerde kvartal..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Netflix

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Netflix, leverte, langt, bedre, enn, forventet
P4 - 07 nov. 19 kl. 07:53

Har du Samsung kan du mister Netflix

Hvis du har en smart-TV fra Samsung, produsert i 2010 eller 2011, bør du skynde deg å se det du ønsker å se på Netflix. Neste måned mister nemlig alle disse årsmodellene Netflix-appen, melder Tek.no.

E24 - 21 jan. 20 kl. 22:26

Netflix leverte langt bedre enn forventet - men venter svakere vekst

Netflix lever opp til analytikerforventningene og vel så det. Fremover venter selskapet svakere vekst ettersom konkurrentene Disney, Apple og Amazon får fotfeste..

E24 - 04 okt. 19 kl. 21:11

Strømmekampen tilspisser seg: Disney forbyr Netflix-annonser

Utfordrerne står klare til å rappe abonnenter fra strømmekongen Netflix. Nå setter Disney en stopper for Netflix-reklame hos seg, ifølge Wall Street Journal..

E24 - 13 okt. 19 kl. 20:04

Blockbuster kunne kjøpt Netflix for 50 millioner dollar: Sjefen trodde det var en spøk

Den tidligere Blockbuster-toppsjefen måtte holde inne latteren da han ble tilbudt Netflix for 50 millioner dollar. I dag har Blockbuster én butikk igjen - mens Netflix har 158 millioner brukere..

NRK - 24 nov. 19 kl. 15:50

Åtvarar mot Netflix-svindel

Fleire har fått tekstmelding frå nokon som oppgir seg for å vere strøymetenesta Netflix, der dei ber folk om å oppgi betalingsinformasjon, melder fleire medium. Pressetenesta til Netflix seier til VG at ein kan unngå svindel ved å sjekke nettstaden..

P4 - 24 nov. 19 kl. 16:18

Advarer mot falsk Netflix-SMS

Flere har i dag fått en svindel-tekstmelding som oppgir å være fra strømmetjenesten Netflix. Mottakerne har fått beskjed om at kontoen deres er sperret og at de må oppdatere betalingsinformasjonen sin. PR-selskapet Släger, som er ansvarlig for Netflix' norske pressetjeneste, sier til VG at de dessverre er vant til at strømmetjenesten blir brukt i svindelforsøk.

NRK - 27 nov. 19 kl. 20:49

Kinoene i konflikt med Netflix

Landets største kinoer nekter å gå med på vilkårene for å vise storfilmene fra Netflix. Et av kravene fra strømmetjenesten er at kinoene kun får en uke til å vise filmene før de legges ut. Netflix må vise filmene på kino for å bli nominert til Oscar..

NRK - 07 feb. 20 kl. 10:01

Netflix endrer trailerfunksjon

Netflix gjør det nå mulig å velge bort automatisk avspilling av smakebiter. Flere kunder har irritert seg over funksjonen og klaget til strømmegiganten, og nå blir det mulig å fjerne den, skriver Netflix US på Twitter..

P4 - 19 mars 20 kl. 19:23

Netflix reduserer videokvaliteten

Netflix reduserer nå kvaliteten på videostrømmingen sin i Europa. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tidligere i dag kom det fram at EU skal ha bedt Netflix gjøre dette så ikke internett bryter sammen fordi flere er hjemme og ser på filmer og serier under korona-krisen..

P4 - 20 mars 20 kl. 06:13

Netflix reduserer kvaliteten

Netflix reduserer kvaliteten på videoen i Europa de neste 30 dagene. Store deler av Europa holder seg i disse dager innendørs og mange tyr til strømmetjenester, som fører til økt belastning på internett. EU ba tidligere denne uken strømmetjenester om å slutte å streame i full kvalitet fordi de er redd dette vil ødelegge internett.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Varsler bøter på en halv milliard kroner mot aktører i bokmarkedet

Konkurransetilsynet varsler overtredelsesgebyr på til sammen 502 millioner kroner til fem aktører i bokbransjen..

E24 - 1 time siden

Viruskrisen rammer landets rikeste: Stordalen har tapt mer enn 10 milliarder

Viruskrisen rammer flere av landets største formuer, ifølge Kapitels ferske liste over landets rikeste. Både hotellkongen Petter Stordalen og cruisereder Torstein Hagen er blant rikingene som har sett formuen krympe det siste året..

E24 - 1 time siden

Hurtigruten kutter til to skip langs norskekysten

Hurtigruten skal fra 2. oktober kun bruke to skip langs Norgeskysten mellom Bergen og Kirkenes. Det melder selskapet i en børsmelding torsdag morgen..

E24 - 1 time siden

Viruskrisen rammer landets rikeste, ifølge fersk liste: Petter Stordalen har tapt mer enn 10 milliarder

Viruskrisen rammer flere av landets største formuer, ifølge Kapitels ferske liste over landets rikeste. Både hotellkongen Petter Stordalen og cruisereder Torstein Hagen er blant rikingene som har tapt milliarder det siste året..

E24 - 2 timer siden

IEA fornøyd med norsk CO₂-rensing: – Norge viste lederskap

Det er fortsatt for få CO₂-renseprosjekter i verden, men Norge viser lederskap med milliardsatsingen «Langskip». Det sier IEA i en fersk rapport om gjenbruk, fangst og lagring av CO₂..

E24 - 2 timer siden

Teknologiaksjene sender asiatiske børser ned

Seoul-børsen leder an et bredt børsfall i Asia torsdag morgen, etter en markant nedtur på Wall Street kvelden før..

E24 - 3 timer siden

Mitt voksenpoeng: Birgit Liodden

Hun ville egentlig bli hestekiropraktor, og sluttet på skolen da hun var 16. Hvordan ble det toppsjef av Birgit Liodden?.

E24 - 3 timer siden

Så mye søvn trenger supergründerne

Én er allerede oppe før vekkerklokka ringer klokken 5.30, mens en annen ikke er i seng før midnatt..

E24 - 9 timer siden

Brasiliansk politi med ransakelsesordre mot Seadrill-datter

Seadrill skriver i en børsmelding onsdag kveld at datterselskapet har fått overlevert en ransakelsesordre av brasiliansk politi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt