NRK > Nyheter

Wednesday, 27 May, 23:43

NRK - 25 Mar 19 kl. 07:22

Netanyahu truar med hemn

Statsministeren i Israel, Benjamin Netanyahu, seier landet vil slå hardt tilbake etter at ein rakett frå Gaza traff eit hus i Tel Aviv måndag morgon. Sju mennesker blei skada, skriv den israelske avisa Haaretz..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, Netanyahu, Gaza, Tel Aviv, Haaretz

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Netanyahu, truarmed , hemn
NRK - 19 Feb 20 kl. 18:27

Tyrkia truar med offensiv i Idlib

Den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan truar Syria med ein motoffensiv innan månaden er omme, viss ikkje styrkane til regimet trekker seg tilbake..

NRK - 11 Dec 18 kl. 13:52

Trump truar med «shutdown»

President Donald Trump truar med å stenge offentlege etatar dersom Demokratene ikkje gir sin tilslutnad til hans politikk. Trump vil mellom anna ha støtte til å til bygginga av den omstridde grensemuren til Mexico..

VG - 06 Dec 18 kl. 10:40

Lovar hemn i bitter strid om nye «Vestland»: - Vi vil bruke den makta vi har

Fylkesordførar Jenny Følling (Sp) i Sogn og Fjordane reagerer på at politikarar i Hordaland lovar hemn etter at ho fordeler kraftmilliardar på eigne kommunar før fylkes-samanslåinga..

NRK - 20 May 19 kl. 13:59

Truar med å forlate regjeringa

Fridomspartiet sine statsrådar truar med å forlate regjeringa i Austerrike, dersom statsminister Sebastian Kurz sparkar innanriksminister Herbert Kickl, skriv AFP. Visestatsministeren i landet har gått av som følgje av ei korrupsjonsskandale..

NRK - 15 Jan 20 kl. 14:51

DB: Siv Jensen truar med å gå ut

Leiar av Frp, Siv Jensen, truar med å gå ut av regjeringa, melder Dagbladet. Ho vil på Frp-gruppemøtet klokka 15.00 onsdag ettermiddag be om støtte til å setta hardt mot hardt overfor Erna Solberg.

NRK - 26 Mar 19 kl. 11:13

Truar Facebook-sjefar med straff

Australia truar leiarar i selskap som Facebook og Google med fengsel om dei ikkje fjernar ekstremistmateriale fort nok. Terroristen på New Zealand strøyma angrepet direkte. Statsministeren i Australia seier slikt burde bli fjerna fortløpande..

NRK - 12 Feb 20 kl. 10:10

Erdogan truar syriske styrkar

Den tyrkiske presidenten truar med å angripe syriske regjeringsstyrkar «overalt» dersom soldatane hans i Idlib-provinsen blir skada, ifølgje AFP. Erdogan har onsdag presentert sine planar i Syria til Russlands president Vladimir Putin..

NRK - 25 Nov 19 kl. 20:10

– Netanyahu kan fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu blir ikke nødt til å gå av som følge av tiltalen som er tatt ut mot ham, sier den israelske riksadvokaten. Netanyahu er tiltalt for korrupsjon, tillitsbrudd og bestikkelser..

NRK - 24 May 20 kl. 08:31

Netanyahu møter i retten

Korrupsjonssaken mot Israels statsminister Benjamin Netanyahu åpner søndag. Han er tiltalt for korrupsjon og tillitsbrudd. Strafferammen er på opptil 13 års fengsel.

NRK - 16 Jan 19 kl. 16:54

Truar med nei til KrF

Fylkesleiar i Framstegspartiet, Frank Sve, truar med å seie nei til å ta inn KrF i den borgarlege regjeringa. Det seier Sve til Sunnmørsposten (krev innlogging). Sve vil ha garantiar for meir sjukehuspengar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA avslutter Iran-dispensasjonen

USA avslutter dispensasjonen som europeiske, kinesiske og russiske selskaper har hatt i Iran. Ved å fjerne dispensasjonen for selskaper fra land som fortsatt er med i atomavtalen, er nå avtalen enda nærmere kollaps..

NRK - 1 time siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 1 time siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 1 time siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 1 time siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 1 time siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 2 timer siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.

NRK - 2 timer siden

412 fleire dødsfall i Storbritannia

Det offisielle dødstalet relatert til koronavirusutbrotet i Storbritannia har stige med 412 til 37.460, opplyser helsestyresmaktene i landet onsdag. Storbritannia er blant landa i verda som har flest koronarelaterte dødsfall i forhold til folketal..

NRK - 2 timer siden

Opnar for Huawei-utlevering

Ein domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsetje. Denne rettsavgjerda slår fast at skuldingane mot Meng vil halde i ein kanadisk domstol..

NRK - 3 timer siden

Over 33.000 døde i Italia

Det siste døgnet har det vorte registrert 117 fleire koronarelaterte dødsfall i Italia, noko som gjer at det totale talet på koronarelaterte dødsfall i landet har passert 33.000..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt