NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 09:35

NRK - 28 Jan 20 kl. 09:11

Netanyahu trekker forespørsel

Israels statsminister Benjamin Netanyahu trekker sin forespørsel om immunitet mot straffeforfølgelse, melder AP. Anmodningen skulle behandles av de folkevalgte i landets nasjonalforsamling i dag. Statsministeren er tiltalt for korrupsjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Benjamin Netanyahu, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Netanyahu, trekker, forespørsel
NRK - 13 Jan 20 kl. 12:34

Frankrike ber Norge om soldater

Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen bekrefter overfor Aftenposten at Norge er blant landene som har fått en forespørsel fra Frankrike om å delta i en flernasjonal styrke i Mali. Forespørselen er til vurdering..

P4 - 25 Nov 19 kl. 08:58

Truer eselbestanden

Enorm forespørsel etter en væske kinserne bruker som medisin, truer eselbestanden over hele verden. Millioner av esler slaktes for å møte den stadig økende forespørselen, melder The Guardian - og opptil halvparten av verdens esler kan forsvinne innen 2025. De som lager medikamentet, som kan drikkes eller smøres på huden, trenger nesten fem millioner eselskinn hver år.

Dagbladet - 25 Nov 19 kl. 08:16

Slår alarm: Halvparten av eslene kan forsvinne

Enorm forespørsel etter gelatinaktig «medisin» i Kina truer eselbestanden over hele verden..

NRK - 25 Nov 19 kl. 20:10

– Netanyahu kan fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu blir ikke nødt til å gå av som følge av tiltalen som er tatt ut mot ham, sier den israelske riksadvokaten. Netanyahu er tiltalt for korrupsjon, tillitsbrudd og bestikkelser..

P4 - 13 Jan 20 kl. 12:43

Frankrike ber Norge om soldater

Frankrike ber nå Norge om å bidra med soldater i Mali. Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen bekrefter overfor Aftenposten at Norge, sammen med flere andre europeiske land, har mottatt en forespørsel om å bidra til en ny flernasjonal styrke i Mali. Forespørselen kommer etter at voldelige islamister herjer flere områder i Afrika, særlig i Sahel-beltet der Mali ligger.

NRK - 01 Jan 20 kl. 19:42

Netanyahu ber om immunitet

Israels korrupsjonstiltalte statsminister Benjamin Netanyahu opplyser at han vil be nasjonalforsamlingen om immunitet mot straffeforfølgelse. Netanyahu er tiltalt for bestikkelser, svindel og tillitsbrudd..

NRK - 22 Oct 19 kl. 23:17

Tusk anbefaler brexitutsettelse

EU-president Donald Tusk skriver på Twitter at han vil anbefale EU-landene om å godta Storbritannias forespørsel om utsettelse av datoen for brexit. Det melder NTB..

NRK - 26 Dec 19 kl. 23:29

Netanyahu erklærer valgseier

Israels statsminister Benjamin Netanyahu erklærer seier i lederkampen i det konservative partiet Likuds. Netanyahu fikk 72 prosent av stemmene i primærvalget og fortsetter som partileder..

P4 - 27 Dec 19 kl. 05:35

Netanyahu eklærer valgseier

Israels statsminister Benjamin Netanyahu erklærer valgseier i lederkampen i det konservative partiet Likuds. Netanyahu fikk 72 prosent av stemmene i primærvalget. Dermed fortsetter han som partileder..

NRK - 06 Jan 20 kl. 21:20

Rekordår for organdonasjon

Aldri før har flere sagt ja til å bli organdonor, på egne eller avdødes vegne. Nye tall fra viser at 84 prosent svarte ja på forespørsel i fjor. De 113 donasjonene som ble gjennomført i 2019 ga til sammen 439 pasienter livet tilbake..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Conte skylder på sykehusfeil

Den italienske statsministeren Giuseppe Conte sier at ledelsen ved et sykehus i Nord-Italia er å klandre for utbruddet av koronavirus. Han sier ifølge AP at smittevernregler ikke ble fulgt, men han navngir ikke sykehuset..

NRK - 5 minutter siden

Jahn Teigen er død

Jahn Teigen døde på Ystad Sykehus i Sverige mandag kveld, 70 år gammel, opplyser manager Trond Lie til NTB. Den folkekjære artisten har de siste årene levd et tilbaketrukket liv. Lie sier at familien er i sorg og ikke ønsker å kommentere dødsfallet..

NRK - 15 minutter siden

Sverige krever at Gui settes fri

Sveriges utenriksminister Ann Linde krever at Kina setter den svenske forleggeren Gui Minhai fri. Gui er dømt til 10 års fengsel for å ha delt informasjon med en fremmed makt. Gui har utgitt kritiske bøker om kinesiske myndigheter..

NRK - 15 minutter siden

18 barn skadd i angrep på karneval

Totalt 52 mennesker ble skadd da en bil kjørte inn bilangrepet i Volkmarsen i Tyskland i går. 18 av de skadde var barn. Ifølge tysk politi er motivet for bilangrepet er ennå uklart.

NRK - 15 minutter siden

I alt 15 koronadøde i Iran

Iranske myndigheter melder om tre nye dødsfall av koronaviruset. Dermed er antall døde i Iran oppe i 15, melder det statlige nyhetbyrået IRNA. Iran er landet som er hardest rammet utenom Kina..

NRK - 30 minutter siden

Ny barnevernssak til Strasbourg

Den europeiske menneskerettsdomstolen tar opp nok en norsk tvangsadopsjonssak. Ifølge Dagbladet har domstolen hatt oppe 36 norske saker siden 2015. Norge felt i fem av sju saker som er avgjort.

NRK - 45 minutter siden

Kina forbyr salg av ville dyr

Kina besluttet i går å forby salg av ville dyr på markeder. Det skjer på bakgrunn av mistanken om at det nye koronaviruset oppsto nettopp på et slikt marked i Wuhan. Over 80.

NRK - 45 minutter siden

9 av 10 fornøyd med barnehagen

Ni av ti foreldre er fornøyde med barnehagen til barna sine, viser årets foreldreundersøkelse som Utdanningsdirektoratet legger fram i dag. Den viser også at nesten alle barnehager oppfylte minstekravet til bemanning i fjor..

NRK - 1 time siden

Lånekassen vil gi lån til du er 50

Fra neste studieår kan man søke om lån i Statens lånekasse for utdanning til du er 50 år uten at støttebeløpet reduseres. I dag er aldersgrensen 45 år. I tillegg heves aldersgrensen for når lånet må være tilbakebetalt, fra 65 til 70 år..

NRK - 1 time siden

Verdens eldste mann (112) er død

Den 112 år gamle japaneren Chitetsu Watanabe som var regnet som verdens eldste mann, er død. Han etterlater seg fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn. Også verdens eldste levende person, Kane Tanaka (117) kommer fra Japan..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt