VG > Sport

Friday, 21 February, 00:56

VG - 21 Jun 19 kl. 14:28

Nesten halvparten av eliteseriespillerne forstår ikke handsregelen

Dommersjef i Norges Fotballforbund, Terje Hauge, sier at hans stand kunne gjort mer for at eliteseriespillerne skal forstå handskriteriene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norges Fotballforbund, Hauge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nesten, halvpartenav , eliteseriespillerne, forstår, ikke, handsregelen
P4 - 01 Jul 19 kl. 16:24

Nesten halvparten velger elbil

Nesten halvparten av alle nye personbiler som selges i Norge er nå en elbil. Det viser tall for nybilsalget fra Opplysningsrådet for veitrafikken. Norsk elbilforening sier de vil fortsette å vise verden at en utslippsfri bilpark er mulig..

VG - 04 Nov 19 kl. 03:02

Nye meningsmålinger: Nesten halvparten vil avsette Trump

På dagen ett år før presidentvalget i USA vil nesten halvparten av alle amerikanere ha Donald Trump fjernet fra Det hvite hus..

P4 - 09 May 19 kl. 11:31

Nesten halvparten fikk nei til asyl

Nesten halvparten av de som fikk behandlet asylsøknaden sin i løpet av årets fire første måneder fikk avslag. 55 prosent, eller 511 personer, fikk ja, viser tall fra Utlendingsdirektoratet. Av de 511 var 232 tyrkere..

P4 - 30 Jul 19 kl. 08:40

Mener politikerne ikke forstår

Over halvparten svarer i en ny undersøkelse fra NAF at politikerne ikke har forståelse for utfordringene de har med sine hverdagsreiser. Det er folk utenfor byene og de med lavest inntekt som i minst grad føler seg forstått, ifølge undersøkelsen. Camilla Ryste i NAF mener bompenger og drivstoffavgifter, i tillegg til kollektiv-priser er eksempler på sakerder politikernes beslutninger griper inn i hverdagen og lommeboka til folk..

Dagbladet - 05 Aug 19 kl. 21:03

Halvparten av seerne borte

NRKs «Sommeråpent» har mistet nesten halvparten av seerne på fire år. Aldri har seertallene vært så lave..

P4 - 04 Nov 19 kl. 05:22

Nesten halvparten vil fjerne Trump

På dagen ett år før presidentvalget i USA, vil nesten halvparten av amerikanerne ha dagens president, Donald Trump fjernet fra Det hvite hus. Ifølge en meningsmåling fra NBC News og Wall Street Journal, sier 49 prosent at presidenten bør stilles for riksrett og avsettes. 46 prosent er imot.

Aftenposten - 13 May 19 kl. 06:51

Genbank måtte kaste halvparten av fangsten

(BT): Nesten halvparten av all innsamlet laks til Genbank Hardangerfjord ble i fjor kastet, fordi fisken var innblandet med oppdrettsfisk..

NRK - 28 Sep 19 kl. 03:10

Nær halvparten fikk opphold

Nesten halvparten av båtmigrantene i Middelhavet som har søkt asyl i Tyskland det siste året, har fått oppholdstillatelse. Det melder NTB. Tyskland, Frankrike, Italia og Malta er også enige om fordeling av flyktninger som reddes fra Middelhavet..

Klartale - 11 Feb 20 kl. 13:49

Mange reiser på vinterferie

Nesten én av fire i en undersøkelse sier de vil ta vinterferie. Nesten halvparten vil reise til utlandet..

P4 - 09 Jul 19 kl. 13:10

Returnerer halvparten av klærne

Nesten halvparten av klær som handles på nett, blir returnert. I fjor handlet nordmenn for rundt to milliarder kroner hos nettbutikkene Zalando og Boozt, og returandelen var på henholdsvis 50 og 40 prosent, skriver Dagens Næringsliv. Ingun Grimstad Klepp ved Forbruksforskningsinstituttet Sifo mener andelen er helt hinsides og svært miljøfiendtlig..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Frykter Stone-benådning: – Noe som ligner på autoritære systemer

Jusprofessor Geir Stenseth mener dommen mot Roger Stone er uproblematisk, men frykter konsekvensene dersom han blir benådet..

VG - 1 time siden

Fikk livstidsdom for Tinder-drap

27-åringen som for ett år siden drepte backpackeren Grace Millane (21) i New Zealand, er dømt til fengsel på livstid med minimum soningstid på 17 år..

VG - 4 timer siden

Solskjær med ballkritikk etter uavgjort i Belgia

BRUGGE (VG) (Club Brugge – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) tar med seg et greit utgangspunkt hjem til Old Trafford før neste ukes returkamp..

VG - 3 timer siden

Rasende Solbakken reddet av lekker Dame

(FC København-Celtic 1–1) Dame N'Doye (34) innfridde nok en gang for Ståle Solbakkens FC København - men en straffebom kostet dyrt mot Celtic..

VG - 4 timer siden

Sædcellen i Stange fortsetter å skape strid

Opprinnelig skulle statuen stå ved Uthuskrysset, men Statens vegvesen mener det blir vanskelig. Dermed har den 11,5 meter høye skulpturen enda ikke fått et hjem..

VG - 4 timer siden

Solskjærs United klarte kun uavgjort i belgisk uvær

BRUGGE (VG) (Club Brugge – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) tar med seg et greit utgangspunkt hjem til Old Trafford før neste ukes returkamp..

VG - 4 timer siden

Klimaministeren om «opprør mot klimahysteri»: – Dette har vi faktisk ikke tid til

Over 100.000 personer har meldt seg inn i Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet». Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) sier at klimaendringer er et utvilsomt faktum vi alle må forholde oss til..

VG - 4 timer siden

Sjokktap for Oilers på Grünerløkka: 4–3

(Grüner-Stavanger 4–3) Stavanger Oilers fikk merke at Grünerløkka er mer enn kaffe latte. Bunnlaget Grüner sjokkerte med å slå den suverene seriemesteren onsdag kveld..

VG - 6 timer siden

Røthe fortviler etter at han hjalp Bolsjunov: – Ødelegger for alle

MERÅKER (VG) Sjur Røthe var utrøstelig og ikke nådig mot seg selv, etter at han ødela for Pål Golbergs mulighet til å vinne Ski Tour 2020 sammenlagt..

VG - 7 timer siden

Sundby må bryte Touren - gir opp sesongen

MERÅKER/OSLO (VG) Martin Johnsrud Sundby (35) har fått kjenning med sin ryggskade og må stå av SkiTour 2020..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt