VG > Sport

Torsdag, 24 September, 23:15

VG - 21 juni 19 kl. 14:28

Nesten halvparten av eliteseriespillerne forstår ikke handsregelen

Dommersjef i Norges Fotballforbund, Terje Hauge, sier at hans stand kunne gjort mer for at eliteseriespillerne skal forstå handskriteriene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norges Fotballforbund, Hauge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nesten, halvpartenav , eliteseriespillerne, forstår, ikke, handsregelen
VG - 30 juli 19 kl. 16:51

7 av 10 Eliteserie-spillere mener sesongen slutter for sent: – Positive til å spille mer om sommeren

En undersøkelse fra NISO viser at de fleste Eliteseriespillerne er misfornøyde med sesongavslutning så sent som desember..

VG - 07 mai 20 kl. 18:29

Eliteserie-profilene jubler: – Tusen kilo av skuldrene

Natt til fredag vil eliteseriespillerne drømme om grisetaklinger – med mindre de rekker å organisere en treningsøkt allerede torsdag kveld..

VG - 15 juni 20 kl. 16:30

Raja vil se eliteseriespillerne knele: – Det burde alle kunne gjøre

ÅLESUND/OSLO (VG) Kulturminister Abid Raja (V) håper å se markeringer mot rasisme når Eliteserien starter opp igjen tirsdag..

VG - 16 juni 20 kl. 16:54

Stekende varme i Eliteserien: Gir råd om kjølig dusj i pausen

Rosenborgs Edvard Tagseth (19) og en rekke andre eliteseriespillerne får det hett når fotballen sparkes i gang i kveld..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 18:56

Stor oversikt: Disse eliteserieprofilene kan hentes gratis

Her er eliteseriespillerne som er på utgående kontrakt..

P4 - 30 juli 19 kl. 08:40

Mener politikerne ikke forstår

Over halvparten svarer i en ny undersøkelse fra NAF at politikerne ikke har forståelse for utfordringene de har med sine hverdagsreiser. Det er folk utenfor byene og de med lavest inntekt som i minst grad føler seg forstått, ifølge undersøkelsen. Camilla Ryste i NAF mener bompenger og drivstoffavgifter, i tillegg til kollektiv-priser er eksempler på sakerder politikernes beslutninger griper inn i hverdagen og lommeboka til folk..

P4 - 02 aug. 19 kl. 07:23

– Lei bompenger

- Statsminister Erna Solberg forstår ikke bompengeproblemet. Det mener Trym Aafløy i Folkeaksjonen Nei til mer bompenger. FNB har gjort det svært godt på flere målinger og er nå jevnstore med Ap og Høyre i Bergen.

P4 - 13 des. 19 kl. 15:48

- Forståelig at NAV hadde måltall for trygdesvindel

- Det er forståelig at NAV satte seg mål for å bekjempe trygdesvindel. Det mener ledelsesekspert og redaktør for Dagens perspektiv, Magne Lerø. Tidligere i dag ble det kjent at NAV i flere år før 2018 hadde krav til seg selv om å ÅRLIG øke summen for hvor mye trygdesvindel som skulle anmeldes.

P4 - 04 juli 20 kl. 17:24

Frp mener Raja ikke forstår fotball-Norge

Fremskrittspartiet forstår fint lite av regjeringens beslutning om å ikke åpne ytterligere opp for breddefotballen i Norge. De mener kulturminister Abid Raja ikke forstår at dette kan velte mange klubber over hele landet, sier idrettspolitisk talsmann for partiet, Himanshu Gulati, til NTB. Avgjørelsen fra regjeringen er tatt ut i fra smittevernhensyn.

P4 - 11 aug. 20 kl. 14:55

Studenter: – Forstår kritikken

Studenter og faddere forstår at de får gjennomgå. Og kritikken har haglet fra mange hold etter at tusenvis av studenter landet over har startet fadderukene med det som ikke alltid vitner om gode smitteverntiltak. Studenter og faddere på gaten i Oslo forstår kritikken..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Bodø/Glimt rystet Milan på San Siro: – Mer stolt enn skuffet

MILANO (VG) (Milan - Bodø/Glimt 3–2) Jens Petter Hauge (20) fintet og assisterte, mens Kasper Junker (26) scoret med den største selvfølgelighet. Milan slo nådeløst tilbake og vant, men på overtid var Bodø/Glimt marginer unna et mirakel på San Siro..

VG - 45 minutter siden

Scoringsball for Liverpool

(Lincoln-Liverpool 2–7) Kun to ganger tidligere i historien har Liverpool scoret flere mål i en ligacupkamp - og kun én gang på bortebane. Mot Lincoln holdt det med Virgil van Dijk - og reservelaget - for å slå et lag fra League One..

VG - 1 time siden

Minst 100 i karantene etter busstur med coronasmitte

Minst 100 er i karantene og fire er bekreftet smittet i kommunene der bussen med flere coronasyke pensjonister fra Rogaland stoppet..

VG - 2 timer siden

Konradsen ble matchvinner og utvist: – Noen vonde minutter

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Alanyaspor 1–0) I fjor scoret Anders Konradsen (30) fem mål på sju kvalifiseringskamper i Europa. Denne gangen sørget han også for noen særs spennende sluttminutter..

VG - 1 time siden

Christine Koht til Lindmo: Tok ut 70.000 for å kjøpe kokain

Den populære komiker forteller om kokainmisbruket i et intervju med Anne Lindmo..

VG - 2 timer siden

Matchvinner Konradsen sendte Rosenborg videre og ble utvist

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Alanyaspor 1–0) I fjor scoret Anders Konradsen (30) fem mål på sju kvalifiseringskamper i Europa. Denne sesongen har Rosenborgs europajoker scoret to på to. Nå venter en gammel kjenning i skjebnekamp..

VG - 2 timer siden

Matchvinneren utvist - Rosenborg videre

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Alanyaspor 1–0) I fjor scoret Anders Konradsen (30) fem mål på sju kvalifiseringskamper i Europa. Denne sesongen har Rosenborgs europajoker scoret to på to. Nå venter en gammel kjenning i skjebnekamp..

VG - 7 timer siden

Van Dijk omtales som «lat og nonchalant»: – Vi smiler av kritikken

Virgil van Dijk (29) er blitt hedret for å stenge Liverpool-forsvaret – men nå kommer også kritikk..

VG - 8 timer siden

Ap-Jonas vil ha statlig industri-comeback: – Politikk for 2020-tallet

ELVERUM (VG) Jonas Gahr Støre vil ta staten inn i flere, nye næringer og åpner for å opprette splitter nye statsselskaper hvis han vinner valget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt