P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 23:09

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:50

Nesten 250 brudd på arbeidsmiljøloven

Oslo kommune har brutt arbeidsmiljøloven mer enn dobbelt så mange ganger enn det som har vært kjent til nå.
Det er nå avdekket nesten 250 000 brudd i kommunen, det er 135 600 flere enn det som tidligere har kommet fram, melder NRK.
Tallene gjelder fra 2016 til september i år..
Les mer på P4


Les mer om:
NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nesten, 250, brudd, arbeidsmiljøloven
P4 - 20 Nov 19 kl. 16:29

13 000 brudd på arbeidsmiljøloven

Det er 13 000 brudd på arbeidsmiljølen årlig på sykehjem i Bergen. Det kom fram i bystyret i Bergen i dag, melder Bergens Tidende. Kommunen satte i gang en kartlegging etter at det ble avslørt rundt 100 000 brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo..

NRK - 18 Oct 19 kl. 15:09

65.000 registrerte brudd

Arbeidsmiljøloven er brutt over 65.000 ganger ved sykehjemmene i Oslo kommune. Etter at NRK meldte om over 15.

P4 - 06 Dec 19 kl. 07:05

Antall lovbrudd sank kraftig

Kun to brudd på arbeidsmiljøloven ble registrert i Energigjenvinningsetaten i Oslo i oktober. Bruddene gjaldt kravet om hviletid for ansatte. NRK avslørte i høst over 800 brudd på arbeidsmiljøloven i etaten etter flere anonyme varsler..

NRK - 06 Dec 19 kl. 06:25

Antall lovbrudd sank kraftig

Energigjenvinningsetaten i Oslo hadde kun to brudd på arbeidsmiljøloven i oktober. Lovbruddene gjaldt kravet om hviletid for ansatte. Etaten har vært i hardt vær etter at NRK i høst har avdekket omfattende brudd på arbeidsmiljøloven gjennom flere år..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 09:57

NRK: Arbeidstilsynet åpner tilsyn mot Oslo kommune etter avsløring om brudd på arbeidsmiljøloven

Det er avdekket flere tusen brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 18:08

Nesten 250.000 brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune

Oslo kommune har brutt arbeidsmiljøloven mer enn dobbelt så mange ganger som det som har vært kjent tidligere, viser tall NRK har fått..

Aftenposten - 29 Nov 19 kl. 11:26

491.000 mulige brudd på arbeidsmiljøloven ved sykehusene

Så langt i år har helseforetakene registrert 491.000 mulige brudd på arbeidsmiljøloven, ifølge helseminister Bent Høie. Tallet kan bli det høyeste på flere år..

Aftenposten - 18 Oct 19 kl. 08:37

Tusenvis av brudd på arbeidsmiljøloven ble aldri rapportert oppover i systemet

Brudd på arbeidsmiljøloven i Oslo kommune behandles bare lokalt mellom tillitsvalgte og ledelse i den enkelte virksomhet. Slik er rutinene..

P4 - 29 Nov 19 kl. 12:13

491 000 mulige brudd på arbeidsmiljøloven

Det er registrert 491 000 mulige brudd på arbeidsmiljøloven i helseforetakene i Norge så langt i år. Om det blir like mange lovbrudd resten av året vil antallet nå 580 000, som er det høyeste på minst fem år. Mange av bruddene går ut på at hviletiden mellom vaktene er for kort..

Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 08:26

Journalisten: Over 3600 brudd på arbeidsmiljøloven i NRK de siste årene

Det ble registrert over 3600 brudd på arbeidsmiljøloven i NRK fra januar 2016 til utgangen av september i år, skriver fagbladet Journalisten..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 1 time siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.

P4 - 1 time siden

Største overdødelighet i nyere tid

Dødstallene i Europa på grunn av koronapandemien er de høyeste på kontinentet i nyere tid. Det viser tall fra EuroMomo, et nettverk som overvåker dødeligheten i 24 europeiske land, deriblant Norge, skriver Aftenposten. De siste 12 ukene har disse landene hatt nesten 800.

P4 - 1 time siden

Danmark fremskynder gjenåpning

Danmark fremskynder gjenåpningen av svømmehaller og treningssentre. De skulle egentlig åpne i begynnelsen av august, men nå har danske myndigheter bestemt seg for at de kan åpne allerede førstkommende mandag, skriver Ekstrabladet..

P4 - 2 timer siden

Vil starte besøksordning hos familier med Downs syndrom

Norge skal tilby gravide besøk hos familier med barn med Downs syndrom. Danmark har i dag en slik ordning, og helseminister Bent Høie sier til NRK at han vil innføre ordningen i Norge, og at endringene i bioteknologiloven gjør at arbeidet fremskyndes. - Vi ønsker et samfunn med mangfold, og det er et vanskelig valg flere nå får - da er det viktig at informasjonen er så bred og balansert som mulig, sier Høie..

P4 - 2 timer siden

Sommervarmen kommer tilbake

Været har svingt mye den siste tiden. Denne helgen har vært våt og kjølig mange steder. Men fra tirsdag, og ut kommende uke vil det være mer som minner om sommer igjen, over hele landet.

P4 - 2 timer siden

Raser mot strandsoneforslag

SV reagerer kraftig på regjeringens ønske om å bygge mer i strandsonen i Norge. Regjeringen vil åpne opp for at distriktene, i større grad enn i dag, kan bruke strandsonen til boliger og bedrifter. De vil ha unntak for områder med mye utbyggingspress, som langs Oslofjorden.

P4 - 2 timer siden

Young Bloods-leder dømt

Mannen som har vært ansett som lederen i gjengen Young Bloods i Oslo er dømt til sju års fengsel. 29-åringen er dømt for å ha bestilt to alvorlige voldslovbrudd, melder TV 2. I det ene tilfellet ble et tidligere medblem av en konkurrerende gjeng skutt - og i det andre ble en mann holdt innesperret og torturert i to døgn, fordi han var beskyldt for å ha stjålet narkotika.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt