NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 02:09

NRK - 09 Apr 20 kl. 07:43

Nesten 129.000 nordmenn reiste hjem

Opp mot 129.000 nordmenn reiste hjem til Norge fra utlandet, etter koronakrisens utbrudd i Norge og verden. Det viser data fra de store norske mobiloperatørene. Likevel er det fortsatt noen som har valgt å bli værende i utlandet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nesten, 129.000, nordmenn, reiste, hjem
P4 - 09 Apr 20 kl. 08:56

129.000 nordmenn returnerte

Nesten 129.000 nordmenn reiste hjem til Norge da regjeringen ba nordmenn på reise i utlandet om å returnere etter koronautbruddet i mars. Det viser tall som NRK har fått fra telekonsernene Telia og Telenor.

NRK - 26 May 20 kl. 09:13

Nordmenn reiste mindre

Statistisk sentralbyrå har i fyrste kvartal registrert det lågaste talet på reiser blant nordmenn sidan dei starta med reisestatistikk i 2002. I fyrste kvartal tok nordmenn 4,1 millionar reiser, 2,1 millionar førre enn i fyrste kvartal i 2019..

P4 - 10 Jan 20 kl. 09:25

Knapp økning i flytrafikken

Det var en liten økning i antallet som reiste med fly i Norge i fjor. Totalt 54 millioner passasjerer reiste til eller fra norske lufthavner, det er 0,6 prosent flere enn i 2018, opplyser Avinor. 28,5 millioner reiste til eller fra Norge hovedflyplass, Oslo lufthavn..

P4 - 01 Apr 20 kl. 16:08

UD har fått 20.000 henvendelser

Utenriksdepartementet har mottatt nesten 20.00 henvendelser fra nordmenn som sitter fast i utlandet siden Norge innførte de strenge tiltakene 12. mars.

NRK - 01 Apr 20 kl. 15:13

1100 forespørsler til UD daglig

UD har nesten 100 medarbeidere som hjelper nordmenn som vil hjem. Siden 12. mars har UDs operative senter mottatt i snitt 1100 henvendelser i døgnet fra nordmenn i utlandet, deres pårørende og nær familie i Norge.

Aftenposten - 20 May 20 kl. 06:43

Nordmenn kutter i reisebudsjettet for sommeren

Mens nordmenn i gjør seg klar for sommer i eget land, regner nesten fem av ti med å bruke mindre penger i år. Ikke siden 2013 har feriebudsjettet vært lavere..

VG - 28 May 20 kl. 08:53

Nesten en halv million nordmenn kan miste TV 2s kanaler

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get utløper 31. mai. Dersom forhandlingene ikke kommer i mål innen det, vil mange nordmenn se svarte skjermer fra neste uke..

P4 - 16 Apr 20 kl. 15:24

Tre av ti i dårligere form

Nesten tre av ti nordmenn er nå i dårligere fysisk form etter koronautbruddet. Det viser en undersøkelse fra Opinion. Antall nordmenn som oppgir å være i dårligere form, er nå på sitt høyeste nivå siden Norge stengte ned..

P4 - 24 Dec 19 kl. 17:05

Nesten 8 av 10 nordlendinger blir hjemme i jula

Nesten 8 av 10 nordlendinger feirer jula hjemme i år. Det viser en undersøkelse gjennomført av Respons Analyse på vegne av forsikringsselskapet Fremtind. Tilsammen skal nesten 1,7 millioner nordmenn ut og reise i jula.

Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 21:52

Løke var bekymret: – Holdt på å svime av nesten hver gang jeg reiste meg

Med fem scoringer mot Molde gjorde Heidi Løke comeback etter hjernerystelsen hun fikk mot Rostov-Don..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 1 time siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 8 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 1 time siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 1 time siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 2 timer siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..

NRK - 2 timer siden

Israelske fly bomba Syria

Minst ni menneske vart drepne torsdag i eit israelsk luftåtak nær byen Misyaf i Syria, ifølgje den syriske eksilgruppa SOHR. Målet var våpenlager og ein fabrikk som lagar rakettar, ifølgje SOHR. Syria har ikkje stadfesta dødstala..

NRK - 2 timer siden

Portforbod oppheva i USA-byar

Styresmaktene i Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington har oppheva portforbodet som kom etter plyndring og vald i kjølvatnet av dei store protestane mot politivald og rasisme. I New York City er det framleis portforbod..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt