P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 01:53

P4 - 09 Apr 20 kl. 09:48

Nesten 100 utskrevet fra AHUS

Ahus har skrevet ut 95 koronapasienter.
Elleve av de utskrevne har vært til intensivbehandling og 84 har vært på medisinske sengeposter, opplyser sykehuset til NTB.
Gjennomsnittlig tid på intensiven for dem som er utskrevet, er 12 dager.
Legene ved sykehuset forteller at behandlingen er ressurskrevende, og pasientene må overvåkes nøye. Flere av pasientene må snus ofte for at alle delene av lungene skal få luft..
Les mer på P4


Les mer om:
NTB, AHUS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nesten, 100, utskrevetfra , AHUS
VG - 09 Apr 20 kl. 07:29

Slik behandles coronapasientene – nesten 100 utskrevet fra Ahus

Ved storsykehuset Ahus har over 140 coronapasienter vært inne til behandling. Nå forteller leger om erfaringene de har gjort seg så langt..

VG - 09 Apr 20 kl. 07:29

Slik behandles koronapasientene – nesten 100 utskrevet fra Ahus

Ved storsykehuset Ahus har over 140 koronapasienter vært inne til behandling. Nå forteller leger om erfaringene de har gjort seg så langt..

NRK - 30 Mar 20 kl. 18:33

Intensivkapasiteten på Ahus

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber Ahus andre sykehus om hjelp. Sykehuset foreløpig 27 intensivplasser.

P4 - 30 Mar 20 kl. 08:12

Nesten sprengt intensivkapasitet

Nå skal intensivkapasiteten på Akershus universitetssykehus nesten være sprengt. Nesten alle intensivplassene på Ahus er fylt opp av koronapasienter, ifølge nettstedet Aldrimer. 62 pasienter er innlagt med koronasmitte på Ahus.

P4 - 19 Apr 20 kl. 11:49

Koronasmittet sendt tilbake til sykehjem

En eldre pasient ble sendt tilbake til sykehjemmet etter at han ble smittet med koronaviruset av en ansatt da han var innlagt på Ahus. Den eldre mannen, som bor på Nedsoddtunet sykehjem, fikk påvist viruset over en uke etter at han ble skrevet ut fra sykehuset, skriver Akershus Amtstidende. Ahus opplyser at den ansatte fikk lette luftveissymptomer først etter at den eldre mannen var utskrevet..

NRK - 02 Apr 20 kl. 11:25

Pasient med korona utskrevet

En person er utskrevet fra Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø etter å ha vært innlagt med koronaviruset, Covid-19. Nå er det igjen ni personer innlagt med viruset, og totalt fire er utskrevet..

NRK - 30 Mar 20 kl. 07:55

Intensivkapasiteten nesten sprengt

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp. Ahus har i alt 62 pasienter som er innlagt med koronasmitte, 24 av dem i intensivbehandling..

Klartale - 09 Apr 20 kl. 10:41

Slik behandler de pasienter med korona-virus

Nesten 140 personer har vært til behandling for korona-virus på sykehuset Ahus. Nesten hundre er blitt friske..

NRK - 15 Jan 20 kl. 13:24

Kongen er utskrevet fra sykehus

Hans Majestet Kongen ble i dag utskrevet fra Rikshospitalet. Han er fremdeles sykemeldt, melder Slottet på sine nettsider..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:27

Kongen utskrevet fra Rikshospitalet

Kong Harald er utskrevet fra Rikshospitalet, men er fortsatt sykmeldt, ifølge Slottet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

P4 - 2 timer siden

Nå kommer regnet

Folk over hele landet kan finne frem paraply og regntøy. Fra i natt og utover dagen i morgen kommer det mye regn i Sør-Norge, mens det blir varmere i nord. Men gjennom helgen og til mandag blir det mye regn mange steder, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 2 timer siden

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 2 timer siden

En av tre har ikke symptomer

En av tre med koronasmitte har ikke symptomer. Det viser en studie i Spania, der det er testet for antistoffer. Resultatet der bekrefter en nasjonal studie, som viste at kun fem prosent av befolkningen har vært smittet.

P4 - 2 timer siden

Ampert på veien

Mange flere har brukt naturen, og veiene, til å trene når landets treningssentre har vært koronastengt. Men det har også ført til økt konfliktnivå langs norske veier, melder NRK. Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold sier det oppleves som en krig mellom bilister, syklister og rulleskiløpere, og viser til stygge forbikjøringer, og at bilister spruter spylevæske når de kjører forbi..

P4 - 2 timer siden

Kommuner vurderer å bytte fylke

Fem kommuner i Vestland vurdere å bytte fylke. Det er Stord, Fitjar, Etne, Tysnes, og Sveio som vurderer å bli en del av Rogaland i stedet, melder TV 2. Misnøyen ble spesielt stor etter at veiprosjketet Hordfast ikke ble prioritert av fylket i Nasjonal transportplan..

P4 - 2 timer siden

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

P4 - 3 timer siden

Høie reagerer på Sabeltann-plan

Helseminister Bent Høie reagerer på planen for å gjennomføre forestillingene med Kaptein Sabeltann i Dyreparken i Kristiansand i sommer. Det skal etter planen gå foran 800 personer i hver forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Høie sier til VG at det ikke går an å dele et arrangement opp i ulike arrangementer for å overholde smittevernreglene.

P4 - 3 timer siden

Redningsaksjon ved Kjerag

To kvinner i 20-årene er hentet av redningshelikopter fra fjellet ved Kjerag i Rogaland. De to kom seg ikke ned på egen hånd, og det er dårlig vær i området. De tok seg inn i en hytte mens de ventet på hjelp..

P4 - 3 timer siden

Opphever portforbudet

Både Los Angeles, San Francisco og USAs hovedstad Washington D.C. opphever portforbudet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt