NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 01:11

NRK - 27 jan. 21 kl. 17:54

Nesten-forbod treier i kraft

Eit nesten-forbod mot abort i Polen trer i kraft onsdag, om lag tre månadar etter at grunnlovsdomstolen i landet stramma inn abortlovgjevnaden. Informasjonssenteret til den polske regjeringa varslar at forbodet vert kunngjort om kort tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Polen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nesten-forbod, treieri , kraft
NRK - 27 jan. 21 kl. 17:54

Nesten-forbod trer i kraft

Eit nesten-forbod mot abort i Polen trer i kraft onsdag, om lag tre månadar etter at grunnlovsdomstolen i landet stramma inn abortlovgjevinga. Informasjonssenteret til den polske regjeringa varslar at forbodet vert kunngjort om kort tid..

NRK - 10 jan. 21 kl. 12:16

Svensk pandemilov trer i kraft

I dag trer den svenske pandemilova i kraft, nesten eitt år etter at ei liknande lov vart vedteken i Noreg. Til no har Sverige berre kome med råd om smittevern. Med den nye lova kan regjeringa stenge butikkar, treningssenter, parkar og strender..

NRK - 03 feb. 21 kl. 10:25

Innfører 14 dagar mutantkarantene

Ulvik herad har i samråd med FHI innført 14 dagar karantene for alle som er smitta av det muterte koronaviruset. Dette vert innført i dag etter utbrotet i Hardanger-området av viruset. Frå før har Ulvik lagt ned forbod om besøk i private heimar..

NRK - 14 feb. 21 kl. 03:13

Forbod mot nattgjester i Myanmar

I Myanmar er folk pålagt å melde frå dersom dei har overnattingsgjestar. Pålegget er del av styresmaktene si jakt på folk som har protestert mot militærkuppet 1. februar.

NRK - 15 feb. 21 kl. 03:46

Biden varslar strengare våpenlover

USAs president Joe Biden ber Kongressen starte arbeidet med strengare våpenlover. Han vil ha forbod mot sal av automatvåpen, bakgrunnssjekk før alle våpensal og slutt på strafferettsleg immunitet for våpenprodusentar..

E24 - 07 jan. 21 kl. 20:03

Far og sønn Røkke vrir enda flere milliarder inn mot fornybar kraft

Kjell Inge Røkke har skapt seg en milliardformue på fisk og olje. Sønnen Kristian Røkke tar Aker videre med en stor satsing på fornybar kraft. Nå vil de to invitere investorer til å kjøpe seg direkte inn i Akers nye fornybarselskap..

E24 - 12 jan. 21 kl. 17:39

Selger unna småkraft etter strømsjokk

Fossberg Kraft selger samtlige av sine småkraftverk til en utenlandsk kjøper, og skylder på lave strømpriser..

E24 - 05 feb. 21 kl. 14:07

Kraft Bank vokser og tjener bra

Kraft Bank, der Bjørn Maaseide er største aksjonær, fikk et pent resultat i fjerde kvartal og for året 2020. Bankens forretningsidé er folk som er i pengeknipe..

NRK - 06 feb. 21 kl. 01:00

Danske innreisekrav trer i kraft

Søndag trer kravet om koronatest og påfølgende ti dager i isolasjon ved innreise til Danmark i kraft. Kravet vil gjelde ved alle landets grenser, opplyser danske myndigheter. Tiltaket, som tidligere kun var en anbefaling, er del av en hastelov som tirsdag ble vedtatt av Folketinget..

NRK - 11 feb. 21 kl. 11:49

Plattformer får kraft fra land

Olje- og energidepartementet har godkjent prosjekter som gjør at tre plattformer fra slutten av 2022 vil få kraft fra land via plattformen som er under bygging på Johan Sverdrup-feltet. Det vil gi årlige utslippsreduksjoner på 470.000 tonn CO2..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 45 minutter siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 45 minutter siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 10 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 1 time siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

NRK - 6 timer siden

Åtte skadd i mulig terror i Sverige

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet etterforsker hendelsen som et mulig terrorangrep. Flere skal være alvorlig skadd, men ingen er døde..

NRK - 5 timer siden

Löfven fordømmer Vetlanda-angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven fordømmer angrepet i Vetlanda, der åtte personer ble skadet. – Vi møter slike avskyelige handlinger med et samlet samfunns kraft, sier Löfven ifølge Reuters. Hendelsen etterforskes som mulig terror..

NRK - 2 timer siden

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..

NRK - 3 timer siden

USA fordømmer vold i Myanmar

USA fordømmer volden i Myanmar, og uttrykker forferdelse over at volden mot demonstranter har økt kraftig i landet. De ber om at alle land unisont fordømmer volden utført av militæret mot folket. Ifølge en FN-utsending ble minst 38 drept onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt