E24 > Økonomi

Friday, 30 September, 22:15

E24 - 11 aug 22 kl. 16:02

Nel-sjefen om nye, store kontrakter: – Kan være rett rundt hjørnet

Nel landet en rekordstor kontrakt i sommer, men jobber med ordre som er inntil fem ganger større, ifølge den ferske Nel-sjefen. Selskapet skal nå doble kapasiteten i Norge, og er samtidig på jakt etter tomt til en mulig ny USA-fabrikk..
Les mer på E24


Les mer om:
Nel, Norge, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nel-sjefenom , nye, store, kontrakterKan , være, rett, rundt, hjørnet
E24 - 11 aug 22 kl. 07:41

Nel bygger ny produksjonslinje i Porsgrunn

Hydrogenselskapet Nel vil doble kapasiteten på sin nye fabrikk i Porsgrunn, bare fire måneder etter at anlegget ble offisielt åpnet. – Når det er etterspørsel, vil vi utvide kapasiteten, sier Nel-sjef Håkon Volldal..

NRK - 08 sep 22 kl. 10:38

Forbrukerrådet ønsker å hjelpe russegrupper

– Vi opplever hvert år at russ skriver under på kontrakter som er både dårlige og ulovlige. Det ønsker vi å gjøre noe med, sier juridisk seniorrådgiver Thomas Iversen i Forbrukerrådet. Forbrukerrådet ønsker å hjelpe russegrupper slik at flest mulig får en problemfri russetid, i hvert fall når det gjelder det forbrukerrettslige, skriver de i en pressemelding.

E24 - 11 maj 22 kl. 07:05

Økte aksjeverdier løftet Nel-resultat i pluss

Nel bokførte aksjeoppgang på Everfuel-investeringen i første kvartal. Det løftet bunnlinjen, men selskapet tapte mer på driften etter kostnadshopp..

E24 - 18 jul 22 kl. 16:29

Markant oppgang på Oslo Børs - kraftig hopp for Nel

På ukens første handelsdag steg Oslo Børs nær tre prosent. Nel og SAS er blant aksjene som bidro til løftet..

E24 - 03 maj 22 kl. 22:01

Hydro-sjefen om russiske kontrakter: – Veldig kostbart å komme ut

Det er krevende for Hydro å droppe russiske kontrakter. – Kan også få erstatningskrav, sier Hydros konsernsjef Hilde Merete Aasheim..

E24 - 03 maj 22 kl. 22:01

Hydro-sjefen om russiske kontrakter: – Veldig kostbart å komme seg ut

Det er krevende for Hydro å droppe russiske kontrakter. – Kan også få erstatningskrav, sier Hydros konsernsjef Hilde Merete Aasheim..

E24 - 11 aug 22 kl. 08:04

Betydelige kontrakter til Aker Solutions og Subsea 7 på Trell og Trine-prosjektet

Aker BP drysser ut kontrakter på opp mot 1,5 milliarder kroner til hver av selskapene..

NRK - 19 aug 22 kl. 12:41

FN-sjefen besøker Odesa

FNs generalsekretær António Guterres reiser videre på sitt besøk i Ukraina, hvor han fredag drar til den ukrainske havnebyen Odesa. Torsdag var FN-sjefen i Lviv der han møtte den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj og den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan. De drøftet atomkraftverket Zaporizjzja, tiltak for å trappe ned krigen og en fortgang i eksporten av korn fra hittil blokkerte ukrainske havner ved Svartehavet.

NRK - 26 aug 22 kl. 15:15

VG: LO-sjefen er rasende – krever beklagelse

I en reportasje i VG torsdag varslet Norsk industri-sjef Stein Lier Hansen at arbeidsgiversiden bør bruke lockout i større grad. Han sa at lockout bør bli like legitimt å bruke som streik. Det liker ikke LO-sjefen.

E24 - 20 apr 22 kl. 19:01

Slik blir Nels nye fabrikk i Porsgrunn: – En gamechanger

Onsdag ble Nels nye anlegg i Porsgrunn offisielt åpnet. – Fabrikken kan levere fem ganger verdens etterspørsel, sier Nel-sjef Jon André Løkke..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Geopolitiske skygger over norsk sokkel: – Vi krever å bli beroliget

Fagforeningsledere opplever at mange er bekymret etter gasslekkasjen i Østersjøen, spesielt knyttet til de ukjente dronene. De savner mer informasjon om hvordan sikkerhete blir ivaretatt..

E24 - 2 timer siden

NHO frykter investeringstørke i vannkraft: – Forsterker og forlenger kraftkrisen

Selskaper som Lyse, Agder Energi og SKL vil droppe milliardprosjekter i vannkraft etter regjeringens skatteøkninger. – Forferdelig synd, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid til E24..

E24 - 3 timer siden

Lunar Bank får ikke kjøpe Instabank

Saken oppdateres..

E24 - 4 timer siden

Unngår laksesmell etter Salmar-short

Laksekrakket på Oslo Børs barberer milliardverdier i Salmars oppkjøp. Forvalter Jan Petter Sissener unngikk at salgsgevinsten på 30–40 millioner falt i fisk ved å shorte laksegiganten..

E24 - 6 timer siden

Wall Street snur opp

Nike-aksjen faller etter kvartalsrapport som varslet om overfylte lagre. Nedgangen er den kraftigste siden 2020 for giganten..

E24 - 5 timer siden

Får utenlandsk hjelp til å passe på sokkelen

Norge får hjelp til å passe på norsk sokkel. – Har takket ja til bidrag til fra Tyskland, Frankrike og Storbritannia, sier statsminister Jonas Gahr Støre..

E24 - 5 timer siden

Jagerfly og skip passer på olje- og gassanlegg

Forsvaret patruljerer nå rundt en rekke norske norske olje- og gassanlegg som Draugen, Troll, Mongstad og Tjeldbergodden, viser bilder Forsvaret har publisert..

E24 - 5 timer siden

Her patruljerer Kystvakten ved Troll-feltet

Kystvakten patruljerer nå rundt en rekke norske norske olje- og gassanlegg som Draugen, Troll, Mongstad og Tjeldbergodden, viser bilder Forsvaret har publisert..

E24 - 5 timer siden

Støre holder pressekonferanse om gasslekkasjene og Ukraina-krigen

Statsminister Jonas Gahr Støre skal for andre gang denne uken snakke om situasjonen rundt gasslekkasjene i Østersjøen og krigen i Ukraina..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com