P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 21:37

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:36

Nekter straffskyld for overgrep

En 27 år gammel mann som er tiltalt for seksuell omgang med en seks år gammel gutt nektet straffskyld da rettssaken mot han startet i Bergen tingrett i dag.
Etter et julebord i fjor der han hadde drukket mye alkohol tok han seg inn i et fremmed hus og forgrep seg på gutten. Han ble oppdaget av guttens far.
27-åringen sa i retten at han ikke husker noe av overgrepet, men at han aldri hadde trodd han var i stand til å gjøre dette..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nekter, straffskyld, for, overgrep
P4 - 20 May 19 kl. 12:22

Lærer nekter straffskyld for overgrep

En mannlig lærer som er tiltalt for å ha forgrepet seg mot to av sine elever da de var sju og ni år gamle, nektet straffskyld da rettssaken starta i Senja tingrett i dag. Læreren er også tiltalt for å ha vært i besittelse av bilder og videoer som viser overgrep mot barn, noe han også nekter straffskyld for. Mannen er tidligere frikjent for overgrep mot en annen elev i klassen..

P4 - 14 Oct 19 kl. 10:37

Nekter for å ha bestilt overgrep

Den 41 år gamle mannen som i Sør-Trøndelag tingrett står tiltalt for over 40 overgrep mot barn nekter straffskyld for å ha bestilt direkteoverførte overgrep fra Filippinene. 41-åringen er tiltalt for dette samt overgrep og kjøp av sex og da rettssaken startet mandag erkjente han straffskyld for de andre tiltalepunktene. Mannen er erklært pedofil.

P4 - 06 Dec 19 kl. 15:33

Lærer siktet for overgrep

En lærer ved en videregående skole i Sogn og Fjordane er siktet og varetektsfengslet for det politiet mener er grove overgrep via sosiale medier. Mannen i 40-årene ble pågrepet i starten av november. Forsvareren hans sier til NRK at læreren nekter straffskyld..

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 21:56

Tiltalt for overgrep og besittelse av 1,8 millioner overgrepsbilder

Trønder pågrepet i januar, nekter straffskyld..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

TV2: Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens avokat til TV2..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens forsvarer til NRK..

VG - 26 Aug 19 kl. 12:05

Harvey Weinstein nekter straffskyld

Hollywood-mogulen nekter straffskyld for de nye tiltalepunktene som ble kjent mandag..

P4 - 07 Oct 19 kl. 21:54

Nekter straffskyld

Den 16 år gamle gutten som er siktet for drapsforsøk etter å ha stukket en 18-åring med kniv på Veitvet i Oslo søndag, nekter straffskyld. Det opplyser forsvareren hans til NRK. 18-åringen ble kritisk skadet, men er nå utenfor livsfare..

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:33

Nekter straffskyld

Kvinnen som er pågrepet mistenkt for å ha satt fyr på en bygning i Farsund i Vest-Agder fredag, nekter straffskyld. Det opplyser hennes advokat Olav Sylte til NRK. Kvinna har nå status som siktet i saken..

NRK - 20 Oct 19 kl. 10:47

Nekter straffskyld

I morgen starter rettssaken mot en 29 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept sin 24 år gamle, gravide kone i Egersund i fjor. Ifølge tiltalen banket han opp kvinnen før han helte bensin over henne og tente på. Mannen nekter straffskyld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Alvorlig arbeidsulykke

En person skal være skadd i en alvorlig arbeisulykke i Orkland i Trøndelag. Ambulansehelikopter er på vei til stedet, opplyser politiet. Fylkesveien som går mellom Slørdal og Hafsmo er stengt for all trafikk i forbindelse med ulykken..

P4 - 45 minutter siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 45 minutter siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 45 minutter siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 1 time siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.

P4 - 1 time siden

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

P4 - 2 timer siden

Sa ja til brexitavtale

EU-parlamentet har i ettermiddag stemt for brexitavtalen til Storbritannia. Avstemningen i Brussel var det siste formelle steget, dermed forlater britene EU med en avtale fredag denne uken. Norge har, sammen med Island og Liechtenstein, forhandlet frem en egen avtale med Storbritannia.

P4 - 2 timer siden

Trump har signert ny handelsavtale

USAs president Donald Trump har nå signert en ny handelsavtale med Mexico og Canada. Forhandlingene om den nye nordamerikanske handelsavtalen har pågått i lang tid, og avtalen erstatter frihandelsavtalen Nafta, som ble inngått i 1994. Trump tidligere uttalt at Nafta har ført til at arbeidsplasser er blitt flyttet ut av USA..

P4 - 2 timer siden

Fly blendet av laser

Flere piloter meldt fra til flytårnet ved Tromsø Lufthavn at fly har blitt blendet av laser fra Ringvassøy i kveld. Politiet er oppgitt og mener det bør være unødvendig å nok en gang fortelle hvor farlig dette er for pilotene i cockpit..

P4 - 3 timer siden

WWF vant i retten

To av tre vedtak om ulvefelling i 2017 var ugyldige. Det har Borgarting lagmannsrett bestemt. Verdens Naturfond, WWF, saksøkte i 2017 staten fordi de mener den norske rovdyrforvaltningen strider med Grunnloven, naturmangfoldloven og Bernkonvensjonen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt