P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 19:57

P4 - 14 Aug 19 kl. 11:36

Nekter straffskyld for overgrep

En 27 år gammel mann som er tiltalt for seksuell omgang med en seks år gammel gutt nektet straffskyld da rettssaken mot han startet i Bergen tingrett i dag.
Etter et julebord i fjor der han hadde drukket mye alkohol tok han seg inn i et fremmed hus og forgrep seg på gutten. Han ble oppdaget av guttens far.
27-åringen sa i retten at han ikke husker noe av overgrepet, men at han aldri hadde trodd han var i stand til å gjøre dette..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nekter, straffskyld, for, overgrep
P4 - 20 May 19 kl. 12:22

Lærer nekter straffskyld for overgrep

En mannlig lærer som er tiltalt for å ha forgrepet seg mot to av sine elever da de var sju og ni år gamle, nektet straffskyld da rettssaken starta i Senja tingrett i dag. Læreren er også tiltalt for å ha vært i besittelse av bilder og videoer som viser overgrep mot barn, noe han også nekter straffskyld for. Mannen er tidligere frikjent for overgrep mot en annen elev i klassen..

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 21:56

Tiltalt for overgrep og besittelse av 1,8 millioner overgrepsbilder

Trønder pågrepet i januar, nekter straffskyld..

NRK - 16 Aug 19 kl. 21:22

Forsvarer: – Nekter straffskyld

Manshaus erkjenner de faktiske forholdene han er siktet for, men han nekter straffskyld, sier forsvarer Unni Fries..

NRK - 30 Jul 19 kl. 10:15

Nekter straffskyld

Forsvarer Slobodan Jovicic sier at Asap Rocky nekter straffskyld, men erkjenner deler av hendelsen. Han mener imidlertid at det handlet om selvforsvar. Aktor og forsvarer redegjør nå for sine synspunkter..

NRK - 24 Apr 19 kl. 16:47

Slo elg – nekter straffskyld

To menn tiltalt for dyremishandling og medvirkning til dyremishandling nekter straffskyld for å ha slått en elgokse med en biljekk på Ørland i fjor vår. Mishandlingstiltalte sier han trodde han skulle klare å ta liv av den skadde elgen..

VG - 02 Aug 19 kl. 20:58

R. Kelly nekter straffskyld i sak om menneskehandel

Den 52 år gamle artisten ble i forrige måned pågrepet for menneskehandel og seksuelt misbruk. Han nekter straffskyld..

Aftenposten - 27 Apr 19 kl. 17:36

Én av de siktede nekter straffskyld for drapet i Mehamn

To menn er siktet for drapet på en 40 år gammel mann i Mehamn lørdag. En av dem nekter straffskyld, opplyser mannens forsvarer til NRK..

P4 - 14 Aug 19 kl. 15:41

Tiltalt for medvirkning til voldtekt

En bergensmann er tiltalt for medvirkning til voldtekt av en jente etter å ha oppfordret til dette over internett. Politiet mener de kan bevise at 45-åringen oppfordret til overgrep og spurte etter bilder. Jentas stefar ble i februar dømt til ti års fengsel i Kristiansand tingrett for en rekke overgrep som pågikk fra jenta var 11 til 18 år gammel.

P4 - 11 Jun 19 kl. 09:29

Nekter straffskyld

Den tidligere statsråden og fylkesmannen i Troms, Svein Ludvigsen nekter straffskyld da overgrepssaken mot han startet i Nord-Troms tingrett i dag. Han er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling for å skaffe seg seksuell omgang med tre unge asylsøkere. Ludvigsen skal, ifølge påtalemyndigheten, ha skaffet seg «ulike former for seksuell omgang» jevnlig mellom 2011 til 2017..

P4 - 12 Jul 19 kl. 06:24

R. Kelly pågrepet for menneskehandel

Artisten R. Kelly ble i går arrestert, mistenkt for menneskehandel. Det melder NBC New York.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Padler omkom i Tromsø

En mann i 50-årene omkom i en kajakkulykke ved Tussøya utenfor Tromsø i dag. Venner i samme padlefølge fant mannen i havet, og nødetatene rykket ut til stedet. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død.

P4 - 30 minutter siden

Vil be om forbud mot biff fra Brasil

EU bør vurdere å forby brasiliansk biff, med mindre Brasil stopper brannene som herjer i regnskogen. Det krever Finland, som nå sitter med formannskapet i EU. Finlands finansminister, Mika Lintila, mener virkemidlene som kan dempe klimaendringene kan bli ubrukelige om Amazonas systematisk ødelegges.

P4 - 30 minutter siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 45 minutter siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 45 minutter siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..

P4 - 2 timer siden

Palace-seier på Old Trafford

Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2.

P4 - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Oslo

Væpnet politi har gått til aksjon mot en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. En person har forklart at han ble truet med våpen, men vedkommende er ikke skadet. Det er meldt om skudd, men dette er ikke bekreftet.

P4 - 2 timer siden

MC-fører omkom

En motorsykkelfører mistet livet etter en ulykke ved Ålgård i Rogaland sent i ettermiddag. Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i autovernet. Veien vil trolig bli stengt på stedet i lang tid..

P4 - 2 timer siden

- Distriktene er vinneren

- Distriktene kommer klart best ut av regjeringens bompengeavtale. Det mener direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen, som i dag har studert de mange tiltakene i avtalen de fire regjeringspartiene ble enige om i går kveld. Han sier til NRK at satsingen på å kutte bompenger på flere store samferdselsprosjekter rundt om i landet er det folk vil merke i størst grad.

P4 - 3 timer siden

- Johnsen RBK-klar

Landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen skal nå være klar for et utlån til Rosenborg, det melder VG. 27-åringen skal være klar for et fire måneder langt utlån fra nederlandske AZ Alkmaar, og ifølge avisen presenteres han i forbindelse med Rosenborg-Stabæk på Lerkendal i kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt