P4 > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:59

P4 - 14 jan. 20 kl. 18:46

Nekter straffskyld for dobbeltdrap

Den yngste av de tre mennene som er pågrepet etter dobbeltdrapet i Bergen nekter straffskyld.
Det opplyser mannens forsvarer til Bergens Tidene.
Det er klart etter at mannen i 30-årene har sittet i avhør i flere timer. Mannen er siktet for drap eller medvirkning til dette..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen, Bergens Tidene

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nekter, straffskyld, for, dobbeltdrap
Dagbladet - 25 feb. 20 kl. 09:46

Tiltalt for dobbeltdrap - nekter straffskyld

Den tidligere elitesoldaten Zikrija Krkic (47) møter i Drammen tingrett for drap i Bosnia i dag..

NRK - 22 okt. 19 kl. 22:39

TV2: Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens avokat til TV2..

NRK - 22 okt. 19 kl. 22:39

Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens forsvarer til NRK..

P4 - 07 okt. 19 kl. 21:54

Nekter straffskyld

Den 16 år gamle gutten som er siktet for drapsforsøk etter å ha stukket en 18-åring med kniv på Veitvet i Oslo søndag, nekter straffskyld. Det opplyser forsvareren hans til NRK. 18-åringen ble kritisk skadet, men er nå utenfor livsfare..

NRK - 09 nov. 19 kl. 15:33

Nekter straffskyld

Kvinnen som er pågrepet mistenkt for å ha satt fyr på en bygning i Farsund i Vest-Agder fredag, nekter straffskyld. Det opplyser hennes advokat Olav Sylte til NRK. Kvinna har nå status som siktet i saken..

NRK - 20 okt. 19 kl. 10:47

Nekter straffskyld

I morgen starter rettssaken mot en 29 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept sin 24 år gamle, gravide kone i Egersund i fjor. Ifølge tiltalen banket han opp kvinnen før han helte bensin over henne og tente på. Mannen nekter straffskyld..

P4 - 04 juni 20 kl. 15:04

Siktet for drapsforsøk - dømt for dobbeltdrap i 2014

Mannen som nå er siktet etter at en 88 år gammel mann ble knivstukket i Sandvika i går, ble dømt for dobbeltdrap i 2004. Det skriver avisa Budstikka. Norsk-eritreeren i 30-årene ble dømt til 16 års fengsel for drap på to dørvakter i Moss.

P4 - 05 des. 19 kl. 14:21

Nekter straffskyld for drap

Mannen som er pågrepet for drapet på svenske Emilia Lundberg nekter straffskyld. Det opplyser 20-åringens forsvarer til Aftonbladet. Lundberg ble meldt savnet for nesten to uker siden, og ble funnet død tirsdag..

P4 - 09 juni 20 kl. 09:47

Nekter straffskyld

Begge de to mennene som er siktet for å ha ranet og tatt en kvinne som gissel i Kragerø søndag, nekter straffskyld. Det opplyser politiet til VG. De to fremstilles for varetektsfengsling i dag.

Aftenposten - 22 okt. 19 kl. 23:28

25 år gammel kvinne nekter straffskyld etter ambulansedrama

En 25 år gammel kvinne som er siktet for befatning med våpen før ambulansekapringen i Oslo tirsdag, nekter straffskyld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Mann drakk seg full på antibac

En mann i Trondheim drakk seg full på antibac i kveld. Politiet mottok melding fra en vekter som trengte bistand på et hotell i Trondheim fordi mannen var beruset og til sjeanse for de andre gjestene. Mannen ble tatt med til legevakten for en sjekk og ble deretter kjørt hjem..

P4 - 15 minutter siden

To menn pågrepet for knivstikking

To menn er pågrepet etter at en mann ble knivstukket på Laksevåg i Bergen i natt. De to er siktet for grov kroppsskade med kniv og politiet etterforsker nå hendelsen. Politiet vil foreløpig ikke si noe mer om saken..

P4 - 30 minutter siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drap på en utenlandsk statsborger i Steinkjær erkjenner ikke straffskyld. Den døde ble funnet død på en privat adresse, og omstendighetene gjorde at politiet siktet en mann og startet etteforskning. Siktedes forsvarer Rolf Christensen sier mannen avviser å ha noe med dødsfallet å gjøre..

P4 - 1 time siden

For mange kjører for fort

- Det er fortsatt alt for mange som kjører for fort på sommerferie nå. Det advarer assisteredene sjef for Utrykningspolitiet Roar Skjelbred Larsen. Vi er snart halvveis inn i sommermåneden, som ofte er preget av mange trafikkulykker.

P4 - 1 time siden

Savnet mann funnet

Mannen som har vært savnet på Blefjell i Telemark er nå funnet i god behold. Mannen har vært savnet siden han ikke ga livstegn fra seg i går, og store mannskaper ble satt inn i leteaksjonen. Nå er mannen funnet - sliten, men oppegående, opplyser politiet..

P4 - 1 time siden

Nok en smitterekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida fortsetter å øke. Nå er 15.300 nye registrert smittet, som er det høyeste tallet siden begynnelsen av pandemien.

P4 - 1 time siden

20.000 døde i Midtøsten

I Midtøsten er det nå registrert over 20.000 dødsfall som følge av koronaviruset. Halvparten av dødsfallene er i Iran, som er hardest rammet.

P4 - 2 timer siden

En skadet i motorcrossulykke

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter en motorcrossulykke. i Vefsn i Nordland. Personen skal ha kjørt på et hopp og landet skjevt opplyser politiet.

P4 - 2 timer siden

Reagerer på utsettelse

Utbyggingen av den rasutsatte strekningen på E16 mellom Bergen og Voss skulle egentlig startet om to år, men nå tror Vegvesenet at realistisk byggestart er først om fire år, ifølge TV 2. Ordfører i Voss, Hans-Erik Ringkjøb fra Ap, mener folk blir holdt for narr. Samferdselsdepartementet opplyser at de ikke kan si når oppstart vil være, men skal nå gjennomgå en rapport om dette som er utarbeidet av Statens Vegvesen..

P4 - 2 timer siden

Hund angrep sauer

En hund som gikk løs gikk til angrep på fire sauer i Øystre Slidre i Innlandet i ettermiddag. En av sauene ble så skadet at den måtte avlives, melder NRK. Hunden er ikke fanget inn, og det er uvisst hvem som er eier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt