P4 > Nyheter

Thursday, 23 January, 04:25

P4 - 14 Jan 20 kl. 18:46

Nekter straffskyld for dobbeltdrap

Den yngste av de tre mennene som er pågrepet etter dobbeltdrapet i Bergen nekter straffskyld.
Det opplyser mannens forsvarer til Bergens Tidene.
Det er klart etter at mannen i 30-årene har sittet i avhør i flere timer. Mannen er siktet for drap eller medvirkning til dette..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen, Bergens Tidene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nekter, straffskyld, for, dobbeltdrap
NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens forsvarer til NRK..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

TV2: Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens avokat til TV2..

P4 - 07 Oct 19 kl. 21:54

Nekter straffskyld

Den 16 år gamle gutten som er siktet for drapsforsøk etter å ha stukket en 18-åring med kniv på Veitvet i Oslo søndag, nekter straffskyld. Det opplyser forsvareren hans til NRK. 18-åringen ble kritisk skadet, men er nå utenfor livsfare..

NRK - 20 Oct 19 kl. 10:47

Nekter straffskyld

I morgen starter rettssaken mot en 29 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept sin 24 år gamle, gravide kone i Egersund i fjor. Ifølge tiltalen banket han opp kvinnen før han helte bensin over henne og tente på. Mannen nekter straffskyld..

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:33

Nekter straffskyld

Kvinnen som er pågrepet mistenkt for å ha satt fyr på en bygning i Farsund i Vest-Agder fredag, nekter straffskyld. Det opplyser hennes advokat Olav Sylte til NRK. Kvinna har nå status som siktet i saken..

P4 - 05 Dec 19 kl. 14:21

Nekter straffskyld for drap

Mannen som er pågrepet for drapet på svenske Emilia Lundberg nekter straffskyld. Det opplyser 20-åringens forsvarer til Aftonbladet. Lundberg ble meldt savnet for nesten to uker siden, og ble funnet død tirsdag..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 23:28

25 år gammel kvinne nekter straffskyld etter ambulansedrama

En 25 år gammel kvinne som er siktet for befatning med våpen før ambulansekapringen i Oslo tirsdag, nekter straffskyld..

NRK - 28 Dec 19 kl. 17:22

Hokksund-siktet nekter straffskyld

Mannen som torsdag ble pågrepet i Sverige etter drapet i Hokksund lille julaften, nekter straffskyld, sier forsvarer John Christian Elden til Dagbladet. Elden forteller at han skal møte den siktede i Karlstad mandag..

P4 - 20 Oct 19 kl. 09:51

Nekter straffskyld for drap

Den 29 år gamle mannen som i morgen møter i Dalane tingrett, tiltalt for å ha drept sin gravide kone i Egersund i fjor, nekter straffskyld. Kvinnen ble funnet død etter at det hadde brent i leiligheten i september i fjor. Hun hadde da omfattende hodeskader.

NRK - 07 Oct 19 kl. 21:47

16-åring nekter straffskyld

Gutten som er siktet for drapsforsøk etter å ha stukket en 18-åring med kniv på Veitvet i Oslo søndag, nekter straffskyld, opplyser forsvareren hans. Den 16 år gamle gutten satt i flere politiavhør sammen med sin forsvarer store deler av mandagen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Oppdaterte reiseråd

Utenriksdepartementet har oppdatert sine reiseråd for Kina etter utbruddet av det dødelige coronaviruset. Storbyen Wuhan, der utbruddet av viruset startet, isoleres nå. UD vurderer risikoen for å reise til byen som moderat, men oppfordrer til varsomhet.

P4 - 5 timer siden

Ni av ti mener Frp gjorde rett

Ni av ti Frp-velgere mener det var rett av partiet å gå ut av regjeringen. Det viser en ny måling Kantar har gjort for TV2. Partileder Siv Jensen sier at det stemmer godt med den vurderingen hun gjorde og at hun opplever at folk er ganske lettet over at Frp kan samle seg for å peke ut retning for partiet.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å ta en halv million ut av Norge

En 25-åring fra Danmark er dømt til fengsel i 120 dager for å ha forsøkt å ta med seg en halv million kroner ut av Norge. Sarpsborg tingrett har fastslått at pengene stammer fra kriminell virksomhet. Mannen erkjente straffskyld, han skal ha forklart at han hadde spillgjeld og skyldte penger, skriver Sarpsborg Arbeiderblad..

P4 - 6 timer siden

27-åring tilstår drap i Florø

En 27 år gammel mann tilstår drapet på en 51 år gammel kvinne i Florø i november. Det skriver Firdaposten. Politiet ble varslet om mannen natten før drapet skjedde da han skal ha forsøkt å ta seg inn i en privatbolig og oppførte seg truende, Han har ikke tatt stilling til straffskyld..

P4 - 7 timer siden

Isolerer Wuhan

Myndigheten i Kina stenger nå av storbyen Wuhan der utbruddet av Coronaviruset startet. All flytrafikk og kollektivtransport stanses for å begrense smittefaren og ingen får forlate byen etter kl. 10 i morgen.

P4 - 7 timer siden

Brexitlov vedtatt

En lov som gjør at Storbritannia kan forlate EU i slutten av januar, har passert det siste hinderet i Parlamentet. Overhuset ville ha endringer regjeringens forslag til brexitlov, men statsminister Boris Johnson har flertall blant de folkevalgte og vil ikke godta noen endringer i forslaget. Johnson har lovet å gjennomføre skilsmissen innen 31.

P4 - 7 timer siden

Mer positive til bompenger

Folk i Oslo-området har blitt mer positive til bompenger det siste året. Det viser en ny undersøkelse Norfakta Markedsanalyse har gjort for Statens vegvesen. 59 prosent av befolkningen i Oslo var i fjor positive til bompenger, i 2018 svarte 44 prosent det samme.

P4 - 8 timer siden

Norge vant gruppa

Norge ble gruppevinner etter å ha slått Slovenia 33-30 i håndball-EM i Malmø i kveld. Begge lagene var før kampen allerede klare for semifinale, vinneren av kampen vant dermed også gruppa. Nå møter de norske håndballgutta Kroatia i semifinalen på fredag og unngikk dermed marerittmotstander Spania som Norge ikke har slått på 18 kamper..

P4 - 8 timer siden

Stort våpenbeslag i Oslo

Politiet har beslaglagt et stort antall ombygde våpen fra en beboer i Oslo sentrum etter en aksjon. Våpnene som blant annet brukes som startpistoler eller til opptrening av jakthunder blir stadig oftere beslaglagt i forbindelse med alvorlige straffesaker. Under aksjonen var de fleste våpnene ombygd til skarpe våpen, men ikke registrert i våpenregisteret, melder NRK.

P4 - 8 timer siden

Drapssiktet utlevert til Norge

Den 20 år gamle mannen som er siktet for drapet på en mann på Prinsdal i Oslo, ble utlevert fra Ungarn til Norge i ettermiddag. Det opplyser politiet i Oslo. Den siktede ble pågrepet på grensen mellom Ungarn og Serbia, torsdag i forrige uke.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt