NRK > Nyheter

Tuesday, 12 November, 17:02

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:33

Nekter straffskyld

Kvinnen som er pågrepet mistenkt for å ha satt fyr på en bygning i Farsund i Vest-Agder fredag, nekter straffskyld. Det opplyser hennes advokat Olav Sylte til NRK. Kvinna har nå status som siktet i saken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Farsund, Vest-Agder, Olav Sylte, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nekter, straffskyld
NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens forsvarer til NRK..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

TV2: Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens avokat til TV2..

VG - 26 Aug 19 kl. 12:05

Harvey Weinstein nekter straffskyld

Hollywood-mogulen nekter straffskyld for de nye tiltalepunktene som ble kjent mandag..

P4 - 07 Oct 19 kl. 21:54

Nekter straffskyld

Den 16 år gamle gutten som er siktet for drapsforsøk etter å ha stukket en 18-åring med kniv på Veitvet i Oslo søndag, nekter straffskyld. Det opplyser forsvareren hans til NRK. 18-åringen ble kritisk skadet, men er nå utenfor livsfare..

NRK - 20 Oct 19 kl. 10:47

Nekter straffskyld

I morgen starter rettssaken mot en 29 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept sin 24 år gamle, gravide kone i Egersund i fjor. Ifølge tiltalen banket han opp kvinnen før han helte bensin over henne og tente på. Mannen nekter straffskyld..

NRK - 16 Aug 19 kl. 21:22

Forsvarer: – Nekter straffskyld

Manshaus erkjenner de faktiske forholdene han er siktet for, men han nekter straffskyld, sier forsvarer Unni Fries..

NRK - 30 Jul 19 kl. 10:15

Nekter straffskyld

Forsvarer Slobodan Jovicic sier at Asap Rocky nekter straffskyld, men erkjenner deler av hendelsen. Han mener imidlertid at det handlet om selvforsvar. Aktor og forsvarer redegjør nå for sine synspunkter..

VG - 02 Aug 19 kl. 20:58

R. Kelly nekter straffskyld i sak om menneskehandel

Den 52 år gamle artisten ble i forrige måned pågrepet for menneskehandel og seksuelt misbruk. Han nekter straffskyld..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 23:28

25 år gammel kvinne nekter straffskyld etter ambulansedrama

En 25 år gammel kvinne som er siktet for befatning med våpen før ambulansekapringen i Oslo tirsdag, nekter straffskyld..

P4 - 20 Oct 19 kl. 09:51

Nekter straffskyld for drap

Den 29 år gamle mannen som i morgen møter i Dalane tingrett, tiltalt for å ha drept sin gravide kone i Egersund i fjor, nekter straffskyld. Kvinnen ble funnet død etter at det hadde brent i leiligheten i september i fjor. Hun hadde da omfattende hodeskader.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Også Norgesgruppen har fått besøk

Konkurransetilsynet har også reist til Norgesgruppen i dag for å hente inn informasjon, melder DN. Tidlegare i dag blei det kjent at tilsynet har hatt ein razzia mot Orkla-eigde Lilleborg AS..

NRK - 45 minutter siden

Bil kunne falle på t-banespor

Ein bil stod i fare for å falle ned i t-banesporet ved Voksenlia t-banestasjon. Den skal ha køyrt inn i eit gjerde. Ingen personar skal vere skada, og trafikken går som normalt.

NRK - 45 minutter siden

Nye opplysingar i Jensen-saka

Eirik Jensen kom med nye opplysingar i dag som han aldri har fortalt om i avhøyr eller i retten. På den femte dagen av den tredje rettsrunden mot tidlegare politimannen, fortalde han kor han kasta ein av dei mest sentrale telefonane i etterforskinga..

NRK - 1 time siden

Seier nei til å berge Nesna

Stortingsfleirtalet stemte i dag nei til å overprøve Nord universitet sitt vedtak om å legge ned studiestaden Nesna..

NRK - 1 time siden

Politi bekymra over kriminelle barn

Politiet i Sverige er sterkt bekymra over aukande valdskriminalitet blant barn heilt ned i 11-12 års alderen. No vil det svenske politiet involvere skular, foreldre og sosialteneste for å fange opp barn som er i risikosona..

NRK - 1 time siden

Kan bli open høyring

Eva Kristin Hansen (Ap) blir saksordførar for kontrollkomiteen si gransking av trygdeskandalen, skriv Aftenposten. Det kan bli open høyring om saka før jul..

NRK - 1 time siden

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..

NRK - 2 timer siden

Høgt sjukefråvær i Nav

Sjukefråværet blant Nav-tilsette ligg over gjennomsnittet i Noreg. Ei intern undersøking viser at stor arbeidsbelasting og rollekonflikt er utfordringar i etaten. Sjukefråværet i Nav var på 7 prosent i 2018, medan landssnittet er på 6,3 prosent..

NRK - 2 timer siden

Venta å ver i Mexico innan kort tid

Den tidlegare bolivianske presidenten Evo Morales er venta å lande i Mexico klokka 11.00 lokal tid, melder Reuters. Morales fekk innvilga søknaden sin om asyl i landet i går.

NRK - 2 timer siden

Steinras stenger Flåmsbana

Flåmsbana er stengd etter eit steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til staden. To avgangar frå Flåm og to avgangar frå Myrdal blir påverka av stenginga i dag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt