NRK > Nyheter

Tuesday, 28 January, 08:29

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:33

Nekter straffskyld

Kvinnen som er pågrepet mistenkt for å ha satt fyr på en bygning i Farsund i Vest-Agder fredag, nekter straffskyld. Det opplyser hennes advokat Olav Sylte til NRK. Kvinna har nå status som siktet i saken..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Farsund, Vest-Agder, Olav Sylte, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nekter, straffskyld
NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens forsvarer til NRK..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:39

TV2: Kvinne nekter straffskyld

Den 25 år gamle kvinnen som er siktet for befatning med våpen i forbindelse med ambulansen som skal ha kjørt på flere personer på Torshov i dag, nekter straffskyld. Det sier kvinnens avokat til TV2..

VG - 26 Aug 19 kl. 12:05

Harvey Weinstein nekter straffskyld

Hollywood-mogulen nekter straffskyld for de nye tiltalepunktene som ble kjent mandag..

P4 - 07 Oct 19 kl. 21:54

Nekter straffskyld

Den 16 år gamle gutten som er siktet for drapsforsøk etter å ha stukket en 18-åring med kniv på Veitvet i Oslo søndag, nekter straffskyld. Det opplyser forsvareren hans til NRK. 18-åringen ble kritisk skadet, men er nå utenfor livsfare..

NRK - 20 Oct 19 kl. 10:47

Nekter straffskyld

I morgen starter rettssaken mot en 29 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept sin 24 år gamle, gravide kone i Egersund i fjor. Ifølge tiltalen banket han opp kvinnen før han helte bensin over henne og tente på. Mannen nekter straffskyld..

NRK - 16 Aug 19 kl. 21:22

Forsvarer: – Nekter straffskyld

Manshaus erkjenner de faktiske forholdene han er siktet for, men han nekter straffskyld, sier forsvarer Unni Fries..

NRK - 30 Jul 19 kl. 10:15

Nekter straffskyld

Forsvarer Slobodan Jovicic sier at Asap Rocky nekter straffskyld, men erkjenner deler av hendelsen. Han mener imidlertid at det handlet om selvforsvar. Aktor og forsvarer redegjør nå for sine synspunkter..

P4 - 05 Dec 19 kl. 14:21

Nekter straffskyld for drap

Mannen som er pågrepet for drapet på svenske Emilia Lundberg nekter straffskyld. Det opplyser 20-åringens forsvarer til Aftonbladet. Lundberg ble meldt savnet for nesten to uker siden, og ble funnet død tirsdag..

VG - 02 Aug 19 kl. 20:58

R. Kelly nekter straffskyld i sak om menneskehandel

Den 52 år gamle artisten ble i forrige måned pågrepet for menneskehandel og seksuelt misbruk. Han nekter straffskyld..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 23:28

25 år gammel kvinne nekter straffskyld etter ambulansedrama

En 25 år gammel kvinne som er siktet for befatning med våpen før ambulansekapringen i Oslo tirsdag, nekter straffskyld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hundrevis drept i krigen i Jemen

Den siste uken har det skjedd en kraftig opptrapping i krigen i Jemen. Hundrevis av mennesker er drept og såret, ifølge tjenestemenn og stammeledere. Det kan komme til å forverre krigen, som allerede har vart i fem år, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Frp vil trolig ikke avskilte fylker

SV fremmer forslag i Stortinget i dag om at tvangssammenslåtte fylker, som Viken, skal kunne søke om å løse seg opp. Det er lite aktuelt for Frp, sier Jon Engen-Helgheim. Det er dermed lite sannsynlig at SV får gjennom forslaget..

NRK - 1 time siden

Nye tiltak etter nettverk på Insta

Åtte av ti avdelinger i barne- og ungdomspsykiatrien har satt i gang nye tiltak etter NRKs avsløringer om et hemmelig nettverk for Andrine og flere hundre andre unge norske jenter på Instagram..

NRK - 45 minutter siden

Vindmøller stanser TV-signal

TV-signalet i Berle i Bremanger har forsvunnet etter at det ble satt opp vindmøller i området i desember i fjor. Grendelaget skal være involvert, men problemet er ikke løst..

NRK - 1 time siden

15 tonn mer i år

Det er landet 15 tonn mer kongekrabbe så langt i år enn på samme tid i fjor. Norges Råfisklag melder at det er blitt landet 170 tonn i år, mot 155 tonn på samme tid i fjor..

NRK - 1 time siden

Japan sender evakueringsfly

Japan sender et fly til byen Wuhan i Kina for å evakuere japanere fra byen der coronaviruset skal ha oppstått. Det sier landets utenriksminister. Det er rundt 650 japanere i området som har uttrykt ønske om å reise hjem..

NRK - 3 timer siden

Trump-forsvarer avfeier Bolton-bok

– Ingenting i Bolton-avsløringene, selv om de er sanne, er på nivå med maktmisbruk eller en handling som tilsier riksrett. Det sa Alan Derschowitz, en av advokatene til Donald Trump, i høringen om riksrett i det amerikanske senatet natt til tirsdag..

NRK - 5 timer siden

106 døde av lungeviruset i Kina

Ytterligere 25 mennesker er døde etter at de ble smittet av coronaviruset i Kina. Det bekrefter kinesiske myndigheter. Dermed har totalt 106 mennesker mistet livet etter utbruddet av lungeviruset, melder internasjonale medier..

NRK - 6 timer siden

USA fraråder reiser til Kina

USA ber folk unngå reiser til alle deler av Kina. Dermed endrer USA reiserådene sine til landet, melder nyhetsbyrået AP. Tidligere har USA bare frarådet reiser til Wuhan-regionen, der virusutbruddet trolig oppsto..

NRK - 7 timer siden

Corona-smittet mann i Tyskland

Helsemyndighetene i Bayern bekrefter at en mann er smittet av Corona-viruset. Det opplyser myndighetene i en pressemelding..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt