NRK > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 06:05

NRK - 21 jan. 21 kl. 16:10

Nei til ølsalg på bensinstasjon

Fremskrittspartiets forslag om å tillate ølsalg i kiosker og på bensinstasjoner ble torsdag stemt ned i Stortinget. skriver Nettavisen. Virke Servicehandel har jobbet sterkt for forslaget, og er skuffet over utfallet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stortinget, Nettavisen, Servicehandel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nei, til, ølsalg, bensinstasjon
NRK - 13 jan. 21 kl. 22:12

Bensinstasjon ranet

Politiet i Trøndelag har bevæpnet seg og leter etter en gjerningsperson som ranet en bensinstasjon på Stjørdal i kveld. Gjerningspersonen truet til seg penger ved hjelp av et våpen og har gått fra stedet til fots. Ingen personer er fysisk skadd..

NRK - 01 mars 21 kl. 10:39

Nei til EU vant i Høyesterett

Nei til EU vant ankesaken i Høyesterett og får derfor fremme Acer-søksmålet, melder Rett24. Acer-saken er Stortingets vedtak fra 2018 om å slutte seg til EUs tredje energimarkedspakke, og Nei til EU mener det strider med Grunnloven..

NRK - 11 feb. 21 kl. 11:04

Amerikanarar seier nei til vaksine

1 av 3 amerikanarar seier klårt nei, eller truleg nei til koronavaksine. Det syner ei meiningsmåling frå nyheitsbyrået AP. Fleire ekspertar på epidemiar er uroa, og seier det ikkje held at 2 av 3 tek vaksine, for å få situasjonen under kontroll..

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 16:54

Nei, nei og atter nei: Til slutt ble Gaute (44) svaret på trenerjakten

Etter en rekke avslag fra ulike kandidater, har grønntrøyene endelig klart å lande en trener for 2021-sesongen..

Aftenposten - 13 feb. 21 kl. 20:07

Bensinstasjonene vegrer seg for å satse på hurtigladere

Veien fra bensinstasjon til energistasjon er lang. Bensinstasjonene vegrer seg for å satse på hurtigladere, fordi det….

E24 - 15 feb. 21 kl. 06:00

Fikk idé på bensinstasjonen: Nå sendes maskinen verden rundt

I pølsekø på en bensinstasjon kom ideen til det Monty Hatfield mener kan redusere behovet for plasthansker med 70 prosent..

Aftenposten - 15 feb. 21 kl. 20:08

Fikk idé i pølsekøen: Nå sendes maskinen hans verden rundt

I pølsekø på en bensinstasjon kom ideen til det Monty Hatfield mener kan redusere behovet for plasthansker med 70….

NRK - 18 jan. 21 kl. 16:21

Mindreårig siktet for ran

En person under 15 år, som dermed er mindreårig, er siktet for et ran av en bensinstasjon i Stjørdal onsdag. Politiet henlegger saken. Raneren fikk bare med seg et mindre pengebeløp..

NRK - 03 feb. 21 kl. 15:01

Fem takker nei til oljehøring

Fem personer fra Oljedirektoratet har takket nei til å delta i stortingshøringen om Barentshavet sørøst 15. februar. I tillegg til fagfolk og byråkrater fra direktoratet, skal blant annet tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe til høringen..

NRK - 07 jan. 21 kl. 22:11

Nei til vaksinering av skredrammede

FHI sier nei til å vaksinere de skredrammede i Gjerdrum kommune. Denne uken ble det kjent at ordføreren har bedt om at de evakuerte etter skredraset skulle komme før i vaksinekøen. Dette mener FHI at ikke er nødvendig, sier de i en e-post til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

20 drept i Somalia-angrep

Minst 21 mennesker ble drept og over 30 skadd i et bombeangrep mot en populær restaurant i Somalias hovedstad Mogadishu. Alle ofrene var sivile, opplyser politiet til nyhetsbyrået DPA..

NRK - 15 minutter siden

California åpner opp Disneyland

I California kan fornøyelsesparker, utendørs kulturarrangementer og baseballstadioner åpne 1. april. Det er første gang på over et år at folk kan besøke slike attraksjoner i delstaten.

NRK - 10 minutter siden

Venezuela trykker million-sedler

Den venezuelanske sentralbanken har bestemt å trykke nye pengesedler med en verdi på én million av valutaen bolivar. Millionseddelen vil bare ha en verdi på 4 kroner og 40 øre, skriver Reuters..

NRK - 30 minutter siden

72.000 døde i Tyskland

Tyskland hadde fredag 300 nye dødsfall som følge av koronapandemien, opplyser landets folkehelseinstitutt. Landet er nå oppe i 72.000 døde.

NRK - 45 minutter siden

50 nye jordskjelv ved New Zealand

Det siste døgnet har det vore over 50 nye jordskjelv i havet nord for New Zealand, men inga av dei har ført til tsunamialarm. Det sterkaste skjelvet hadde ein styrke på 6,3, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 45 minutter siden

227 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 227 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 83 færre enn dagen før, men 42 mer enn gjennomsnittet den siste uka. Grorud bydel har det høyeste smittetrykket.

NRK - 13 timer siden

Ny toppnotering på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,28 prosent gjennom fredagen og endte uken med ny toppnotering på 1.042,08 poeng. Det var særlig oppgang i oljeprisen som trakk børsen opp..

NRK - 45 minutter siden

Anmeldt for fester på Sørlandet

Politiet i Agder avsluttet en fest i Tvedestrand der 12–13 ungdommer i alderen 18–19 år var samlet. De blir anmeldt for brudd på smittevernreglene. Også i Mandal stoppet politiet en fest med for mange deltakere..

NRK - 1 time siden

2300 nye jordskjelv på island

Fredag var det 2300 nye små og større jordskjelv på Island, i et område vest for hovedstaden Reykjavik, melder Islands meteorologiske institutt. Det er fortsatt sannsynlig at et større jordskjelv vil komme, advarer de..

NRK - 1 time siden

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt