NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:15

NRK - 27 Feb 20 kl. 14:47

Negative korona-prøvar i Sauda

Ingen i tre av dei fire isolerte heimane i Sauda er smitta med koronavirus. Det opplyser kommunen. I ettermiddag kom dei første prøvesvara, som var negative. Det siste resultatet er venta fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sauda

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Negative, korona-prøvari , Sauda
NRK - 28 Mar 20 kl. 09:34

Stort ras i Sauda – bygd isolert

Eit større ras med stein og jord stenger fylkesveg 520 mellom Sauda og Hellandsbygda i Rogaland. Ingen er tatt av raset, ifølge politiet. Raset har gått 7-8 kilometer frå Sauda sentrum, på vegen mellom Sauda og Røldal..

Klartale - 14 Mar 20 kl. 16:39

Nå er to i Norge døde av korona

En person døde av korona i Oslo natt til lørdag. Dermed er to personer døde av korona-viruset her i landet..

Klartale - 3 timer siden

66 er døde av korona-virus

Flere døde av korona-virus lørdag. Dermed er 66 døde av korona i Norge. Nesten 110.

Klartale - 14 Mar 20 kl. 19:27

Tre døde i Norge døde av korona

En person døde av korona i Oslo natt til lørdag. En person er død på et sykehjem. Dermed er tre personer døde av korona-viruset her i landet..

P4 - 27 Mar 20 kl. 23:49

Jordskred i Sauda

Det har gått et stort jordskred over fylkesveien mellom Sauda og Hellandsbygda i Rogaland. Det er foreløpig uklart om personer og biler er tatt av raset. Politiet i Sørvest opplyser at det skal være uoversiktlig på stedet..

NRK - 07 Feb 20 kl. 10:11

Datakabelbrot i Sauda

26 bedrifter har mista nettet som følgje av eit fiberbrot i Sauda, skriv Aftenbladet. Ifølgje breibandleverandøren Global Connect skjedde brotet i går kl. 10:37.

NRK - 14 Feb 20 kl. 23:59

Bil kjørte inn i hus i Sauda

En eldre mann ble reddet ut fra en personbil som kjørte inn i veggen i et bolighus i Sauda i Rogaland sent fredag kveld. Mannen kom uskadet fra hendelsen. Politiet tror mannen har fått et illebefinnende og det er ikke mistanke om ruskjøring..

NRK - 27 Mar 20 kl. 23:43

Stort jordskred i Sauda

Et større jordskred har gått over fylkesvei 520 mellom Sauda og Hellandsbygda i Rogaland. – Det er foreløpig uvisst om det er biler og/eller folk tatt av raset. Det skal være uoversiktlig på stedet, skriver politiet i Sørvest på Twitter..

Klartale - 01 Apr 20 kl. 13:25

325 med korona ligger på sykehus

Noen få flere er lagt inn på sykehus med korona-smitte. 325 får behandling for korona på sykehus. 40 personer i Norge er døde av viruset..

Klartale - 30 Mar 20 kl. 11:51

Tre personer er døde med korona i Agder

To beboere på sykehjem i Kristiansand døde søndag. Begge var smittet av viruset korona. Til sammen har tre personer med korona dødd i Agder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 10 minutter siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 30 minutter siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 15 minutter siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..

NRK - 45 minutter siden

FHI: Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstiuttet har oppdatert anbefalingen om hygiene, og ber alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen å bruke munnbind i møte med primærhelsetjenesten og såkalt prehospital tjeneste..

NRK - 45 minutter siden

Vil stenge norske kjøpesentre

Tidligere smittevernoverlege Bjørg Marit Andersen ved Oslo universitetssykehus sier det er inkonsekvent at kjøpesentre får holde åpent. – Det er en invitasjon til å ta på ting uten at man har tenkt over konsekvensene, sier hun til Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Skotsk helsetopp dro på hytta

Sjef for helsetjenesten i Skottland, Catherine Calderwood, besøkte fritidsboligen sin både denne og forrige helg, i strid med offentlige anbefalinger. I dag ba hun om unnskyldning, og er bedt av førsteminister Nicola Sturgeon om å fortsette i rollen..

NRK - 1 time siden

Sp vil fjerne koronaloven

Senterpartiet vil ikke forlenge de ekstra fullmaktene regjeringen har fått under koronakrisen, men heller flytte lovgivende makt tilbake til Stortinget. Det sier parlamentarisk leder Marit Arnstad til Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Utskriving av pasient går viralt

Da 61 år gamle Hylton Murray-Philipson ble skrevet ut av sykehuset i Leicester i England, sto staben og applauderte ham ut. Han lå innlagt i to uker med covid-19, og tilbrakte én uke med pustehjelp. Opptaket er delt og likt på flere sosiale medier..

NRK - 1 time siden

- Eksistensiell trussel mot Afrika

Fredsprisvinner Abiy Ahmed, statsminister i Etiopia, ber om milliarder i støtte til Afrika for å unngå økonomisk kollaps i mange land. Dersom ikke korona-viruset kan kontrolleres, mister mange alt de har å leve av, advarer FN ifølge the Independent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt