NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:12

NRK - 24 Aug 18 kl. 16:20

Nedskjæringer i Sykehuset Innlandet

Sykehuset Innlandet må fjerne 57 sengeplasser med tilhørende bemanning for å spare penger. 20 av sengeplassene tas fra sykehusene i Hamar og Elverum, 20 fra Gjøvik og Lillehammer, to fra Tynset og 15 fra psykisk helsevern, skriver Østlendingen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Innlandet, Hamar, Elverum, Gjøvik, Lillehammer, Tynset, Sykehuset Innlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedskjæringeri , Sykehuset, Innlandet
P4 - 06 May 18 kl. 20:31

Frykter konsekvenser av nedskjæringer

Tillitsvalgte frykter at nedskjæringene i norske fengsler vil få store konsekvenser..

NRK - 11 Oct 18 kl. 10:12

Lungesykehus legges trolig ned

Granheim lungesykehus i Gausdal legges trolig ned. Det kom fram på et allmøte ved lungesjukehuset i går. Sykehuset Innlandet vil trolig gå inn for å flytte lungerehabiliteringen til sykehuset i Lillehammer.

NRK - 11 Oct 18 kl. 10:12

Granheim lungesykehus legges ned

Granheim lungesykehus legges trolig ned. Det kom fram på et allmøte ved lungesjukehuset i går. Sykehuset Innlandet vil trolig gå inn for å flytte lungerehabiliteringen til sykehuset i Lillehammer..

NRK - 26 May 18 kl. 20:58

Innlandet Frp er etablert

Framstegspartiets fylkeslag i Hedmark og Oppland har blitt til Innlandet Frp i kveld, melder Gudbrandsdølen Dagningen. Tidlegare fylkesleiar i Hedmark vart ny leiar i Innlandet Frp. Truls Gihlemoen blir nestleiar..

NRK - 04 May 18 kl. 04:52

Nortura: Overproduksjonen øker

Overproduksjonen øker klart mer enn beregnet, ifølge nye tall fra Nortura, skriver Klassekampen. Fredag legger landbruksminister Jon Georg Dale (Frp) fram statens tilbud til bøndene. Han har varslet nedskjæringer på grunn av stor overproduksjon..

Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 20:00

Vi er bekymret for at det planlagte hovedsykehuset ved Mjøsa aldri blir noe av | Tingvoll , Eng og Tangen

Sykehuset Innlandet er et sykehus i krise..

NRK - 26 Jul 18 kl. 17:07

1000 lovbrudd på sykehus

På Sykehuset Innlandet er det registrert over 1000 brudd på arbeidsmiljøloven på et halvt år. Mange ansatte er sykemeldt. Det er på avdelingen for akuttpsykiatri og psykose på Reinsvoll at problemet er størst..

NRK - 12 May 18 kl. 15:59

Moderate skader for syklister

En av syklistene som var involvert i en velt på riksveg 4 ved Gjøvik, er lettere skadd. De fire andre har moderate skader, opplyser Sykehuset Innlandet..

NRK - 03 Nov 18 kl. 10:52

Hentet med luftambulanse

Luftambulansen har hentet en person med hode- og nakkeskader i Engerdal, Hedmark. To andre personer er lettere skadet og kjøres til sykehuset. Atle B.

NRK - 03 May 18 kl. 10:50

Vil ha svar om røntgen

Kontrollkomiteen på Stortinget har sendt en rekke spørsmål til helseministeren angående innføring av ny programvare for røntgen i Helse Sør-Øst. Sykehuset Innlandet har vært pilot for prosjektet, som nå blir vraket på grunn av flere alvorlige feil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 45 minutter siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 2 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 2 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 3 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 3 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..

NRK - 3 timer siden

Økning i flytrafikken i november

Flyplassene i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger hadde flere passasjerer i november enn de hadde samme måned i fjor: totalt 4,3 millioner reiste til eller fra Avinors lufthavner. De siste årene har utenlandske passasjerer stått for mye av veksten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt