Aftenposten > Utenriks

Wednesday, 13 November, 03:31

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 12:34

Nedkjølt person hentet ut av snøskred i Lofoten

En person ble tatt av et snøskred ved Trollfjordhytta på Austvågøy i Lofoten. Personen er fraktet med luftambulanse til sykehus..
Les mer på Aftenposten


Les mer om:
Trollfjordhytta, Austvågøy, Lofoten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedkjøltperson , hentetut av , snøskredi , Lofoten
Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 12:34

Mann i 50-årene hentet ut av snøskred i Lofoten

En mann i 50-årene ble søndag tatt av et snøskred ved Trollfjordhytta på Austvågøy i Lofoten. Han ble funnet av redningsmannskaper og er ikke livstruende skadd..

P4 - 03 Nov 19 kl. 16:19

Advarer om skred i nord

Varsom.no advarer nå folk om snøskredfare i Nord-Norge. I dag ble en person tatt av et skred ved Trollfjordhytta i Lofoten i Nordland, men ble hentet ut i live.

NRK - 03 Nov 19 kl. 15:56

Minner om skredfare i Nord-Noreg

Hovudredningssentralen i Nord-Noreg minner om at det er fare for skred. Søndag blei ein person send til sjukehus etter eit snøskred i Lofoten. Ifølge snøskredvarslinga er det svake lag i snøen som gjer at det er lett å løyse ut skred..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 11:15

DNT-leder ble tatt av snøskred

Det var styreleder Trond Løkke i Vesterålen Turlag som ble tatt av skred ved Trollfjordhytta i Lofoten søndag. Det har gått bra med ham, opplyser DNT..

NRK - 03 Nov 19 kl. 17:03

Utanfor livsfare etter snøskred

Mannen som blei teken av eit snøskred i Lofoten er ikkje livstrugande skadd, melder universitetssjukehuset i Nord-Noreg. Politiet melde om skredet ved Trollfjordhytta i Austvågøy like etter klokka 12 søndag føremiddag..

P4 - 04 Nov 19 kl. 11:27

DNT-leder tatt av skred

Det var styreleder i Vesterålen Turlag, Trond Løkke, som ble tatt av skred ved Trollfjordhytta Lofoten i går. Styrelederen lå begravd i snømassene i én og en halv time før han ble reddet ut. Løkke har vært guide og turkamerat for Dronning Sonja på turer i fjellene i årevis.

VG - 18 Oct 19 kl. 22:03

Installerer enorme nedkjølingsanlegg i gatene

Qatar forbereder seg til fotball VM med å installere stadig flere nedkjølingsanlegg utendørs..

P4 - 22 Oct 19 kl. 18:39

Mann tatt av bølge i kraftig uvær

En mann ble tatt av en stor bølge i Svolvær i Lofoten i dag. Svært kraftig vind herjer i Trøndelag og deler av Nordland. Mannen ble kastet av gårde av bølgen, men landet på innsiden av en molo.

P4 - 09 Nov 19 kl. 20:22

To døde i skred

To menn døde i dag etter at de ble tatt av et snøskred i de østerrikske alper. De to kjørte utenfor de markerte løypene i Tirol da de ble tatt. Dette er de første dødsfallene som følge av snøskred i Alpene i sommer, ifølge myndighetene i Østerrike..

P4 - 06 Aug 19 kl. 20:40

Alvorlig skadet i ras

En mann er alvorlig skadet etter å ha fått en stor stein i hodet da han gikk fjelltur i Lofoten i ettermiddag. Det opplyser Nordlandssykehuset til VG. Det har trolig gått et ras der mannen var.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 3 timer siden

Mann i 30-årene knivstukket i Akershus

En mann i 30-årene ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i Akershus. Mannen behandles på Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 2 timer siden

Ny studie: Kristen bakgrunn også negativt for jobbsøkere

Kristne diskrimineres nesten like mye som muslimer dersom de er åpne om religiøs tilhørighet i jobbsøknaden, viser en ny, norsk avhandling..

Aftenposten - 3 timer siden

Mann knivstukket i Akershus

En mann ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i Akershus. Mannen er kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 5 timer siden

Anita Krohn Traaseth beskyldt for omsorgssvikt

– Jeg gjorde en feilvurdering, sier redaktør Kyrre Nakkim i NRK Ytring. Anita Krohn Traaseths lørdagsspalte om jenter med lederambisjoner ble møtt med reaksjoner som at hun oppfordret til omsorgssvikt..

Aftenposten - 4 timer siden

Ahlholm avgjorde for Storhamar mot gamleklubben Vålerenga

Storhamar slo Vålerenga 5-3 i et heseblesende og intenst eliteserieoppgjør som ble avgjort av tidligere VIF-spillere..

Aftenposten - 4 timer siden

«Bad boys-alliansen» er klar. Er dette valgvinnerne? Eller er det en dødspakt?

BRUSSEL (Aftenposten): Underet er skjedd. Tory-partiet og Brexit-partiet skal ikke lenger kjempe om de samme velgerne. Eller ødelegge for hverandre.

Aftenposten - 5 timer siden

Med inspirasjon fra e-sport vil Carlsen-teamet gjøre sjakk til levebrød for flere: – Bare i startfasen av hva vi kommer til å se

I en sjakk-verden hvor flere tror at spillet har en fremtid som e-sport, vil også Magnus Carlsen og hans team ta en del av kaken..

Aftenposten - 5 timer siden

Du kan ikke være en annen | Helge Ytterøy L'orange og Vegard Rødseth Tokheim

Konverteringsterapi er et vanskelig spørsmål, men til syvende og sist handler dette om samvittigheten som bor i oss, når vi ser et barn i øynene..

Aftenposten - 6 timer siden

Drømmen om en sjette cupfinale røk for FyllingenBergen: – Slikt skal ikke skje

– Dette er ting vi har slitt med hele sesongen..

Aftenposten - 9 timer siden

Leteaksjon i Troms avsluttet – ingenting tyder på at noen har gått gjennom isen

Leteaksjonen på Skøvatnet i Troms er avsluttet etter et resultatløst søk. Politiet tror ikke lenger noen har gått gjennom isen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt