NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 02:03

NRK - 26 jan. 21 kl. 17:10

Nedgangen fortsatte på Oslo Børs

Hovedindeksen Oslo Børs sank 0,71 prosent tirsdag, og endte på 977,01 poeng ved stengetid. Dermed fortsatte nedgangen og den tunge starten på uka. Mandag endte sluttnoteringen på Oslo Børs på sitt laveste nivå på 18 dager (983,99 poeng), melder NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgangen, fortsatte, Oslo, Børs
NRK - 09 feb. 21 kl. 13:24

Nedgangen i flytrafikken fortsetter

Nedgangen i flytrafikken fortsetter i 2021, opplyser Avinor. Antallet passasjerer som reiste til og fra Avinors flyplasser i januar utgjorde i mindre enn en femtedel av antallet på samme tid i fjor. Lørdag 6.

E24 - 19 feb. 21 kl. 10:13

Netthandel ga tidenes beste resultat for Posten i pandemiåret 2020

Netthandelsveksten bidro mest til et solid år. Samtidig fortsatte den kraftige nedgangen for adressert post..

NRK - 12 jan. 21 kl. 14:18

Nedgang for bomringen i Oslo

Trafikken i bomstasjonene i Oslo gikk i fjor ned nesten 9 prosent sammenlignet med 2019. Nedgangen var størst i månedene med mest omfattende koronatiltak, melder selskapet Fjellinjen. Totalt ble det registrert 364,7 millioner passeringer i fjor..

E24 - 29 jan. 21 kl. 08:55

Oslo Børs vender nok en gang nedover fra start

Oslo Børs faller fra start fredag morgen. Internasjonale markedsforhold, drevet frem av short-skvis, er bakgrunnen for nedgangen, mener strateger..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 16:00

Eventyrlige Eckhoff sikret sitt tredje VM-gull på rappen med knockout-seier

POKLJUKA/OSLO (VG) Tre øvelser, tre gull: Tiril Eckhoff (30) holdt oppvisning på siste skyting og fortsatte sin….

VG - 14 feb. 21 kl. 16:00

Eventyrlige Eckhoff sikret sitt tredje VM-gull på rappen med knockout-seier

POKLJUKA/OSLO (VG) Tre øvelser, tre gull: Tiril Eckhoff (30) holdt oppvisning på siste skyting og fortsatte sin ubeseirede rekke i verdensmesterskapet..

VG - 14 feb. 21 kl. 16:00

Eventyrlige Eckhoff sikret sitt tredje strake VM-gull med knockout-seier

POKLJUKA/OSLO (VG) Tre øvelser, tre gull: Tiril Eckhoff (30) holdt oppvisning på siste skyting og fortsatte sin ubeseirede rekke i verdensmesterskapet..

VG - 14 feb. 21 kl. 16:00

Eckhoff sikret sitt tredje strake VM-gull: - Kult å få det til

POKLJUKA/OSLO (VG) Tre øvelser, tre gull: Tiril Eckhoff (30) holdt oppvisning på siste skyting og fortsatte sin ubeseirede rekke i verdensmesterskapet..

NRK - 07 jan. 21 kl. 10:31

40 prosent færre asylsøkere i 2020

Det kom 1387 asylsøkere til Norge i 2020, viser tall fra UDI. Det er en nedgang på 40 prosent fra 2019, da det kom 2305. Det kom 88 enslige mindreårige asylsøkere, ned fra 135 i 2019.

NRK - 08 jan. 21 kl. 12:54

Nedgang i ulovlige kryssinger

Rundt 124.000 personer forsøkte å krysse EUs yttergrense ulovlig i fjor. Det er det laveste tallet siden 2013, og en nedgang på 13 prosent fra i fjor, opplyser grensemyndigheten Frontex.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere vaksiner til EU i april

Leveransene av vaksine til EU blir doblet i april når EU-landene vil få 100 millioner vaksinedoser hver måned. Det sier lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, til den tyske avisa Stuttgarter Zeitung. Produksjonen øker og flere nye vaksiner vil komme, sier von der Leyen..

NRK - 15 minutter siden

Demokrat ber Cuomo trekke seg

I USA har lederen i delstatsforsamlingen i New York bedt Andrew Cuomo gå av som guvernør. Cuomo er er anklaget for å ha underslått dødstall under koronapandemien og for overgrep mot kvinnelige ansatte. Cuomo sier han ikke vil gå av..

NRK - 30 minutter siden

107 migranter reddet ved Kanariøyen

Den spanske kystvakten har reddet 107 migranter fra båter utenfor Kanariøyene i helgen, opplyser myndighetene. Lørdag ble 56 reddet ved Tenerife, mens 51 ble reddet ved Gran Canaria søndag. Så langt i år har 23.

NRK - 30 minutter siden

Dobbelt så mange leteaksjoner

Det siste året har Røde Kors hatt 138 leteaksjoner etter folk det er frykt for at vil ta sitt eget liv. Dette er en dobling av antallet leteaksjoner fra tidligere år, viser en ny rapport..

NRK - 1 time siden

AstraZeneca-vaksiner hoper seg opp

I Tyskland og Frankrike vegrer folk seg for å ta AstraZeneca-vaksinen og lagrene er fulle. Hvor mange som har sagt nei til vaksine i Norge, har ikke myndighetene oversikt over. Skepsisen mot AstraZeneca er grunnløs, mener helsemyndighetene..

NRK - 1 time siden

Svensk vindkraft kan gi høyere pris

I Sverige kommer nå 32 prosent av strømproduksjonen fra vindkraft. Samtidig er kapasiteten i strømnettet for overføring av kraft fra nord til sør sprengt. Det vil kunne føre til at prisforskjellene øker, også i Norge..

NRK - 1 time siden

396 nye koronatilfeller

Søndag ble det registrert 396 nye koronasmittede i Norge. Det er 33 flere enn dagen før, og 216 flere enn samme dag i forrige uke..

NRK - 1 time siden

Etiopia Eritrea og Sør-Sudan i møte

Lederne for Etiopia og Eritrea var lørdag på et ikke-annonsert besøk i Sør-Sudan, hvor hensikten skal ha vært å samordne seg i konflikten med Sudan, skriver avisa Somaliguardian. Samtidig er Egypts leder på besk i Sudan..

NRK - 2 timer siden

Frivillige smittes for forskning

Britiske forskere startet lørdag å smitte en gruppe frivillige med koronavirus for å lære om hvordan viruset påvirker immunsystemet. Alle de 90 frivillige er unge og friske, og det skal være liten risiko for at de får alvorlige symptomer..

NRK - 2 timer siden

Hver 3. plass tom i kvinnefengsel

29 prosent av plassene i kvinnefengselet på Bredtveit i Oslo står tomme. Det har ikke skjedd tidligere at fengselet ikke har hatt dømte som venter på soning. Fengselsdirektør Doris Bakken mener pandemien har påvirket kriminalitetsmønsteret..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt