NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:43

NRK - 18 Sep 19 kl. 11:00

Nedgang på nesten tusen laks

Vest-Finnmark Jeger- og Fiskerforening har summert opp årets tall ifra laksetrappen i Repparfjordelva. De melder på Facebook at det har gått opp 1867 laks i elva. Det er en nedgang på 999 laks fra 2018. Det er i hovedsak vært en nedgang på smålaks.
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark Jeger, Fiskerforening, Repparfjordelva, Facebook

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgang, nestentusen , laks
NRK - 19 Sep 19 kl. 07:57

300.000 laks har rømt

Så langt i år har nærmere 300.000 laks rømt fra norske lakseoppdrettsanlegg, nesten dobbelt så mange som i fjor. Det viser tall fra fiskeridirektoratet som ser på situasjonen som svært alvorlig..

P4 - 20 Sep 19 kl. 12:38

Over 17.000 laks har rømt i Sognefjorden

Så mye som 17.200 laks rømte fra et fiskeanlegg i Instefjord i Sogn og Fjordane tirsdag. Det ble først meldt at rundt 10.

NRK - 11 Jul 19 kl. 17:32

49 000 laks rømte

49 000 laks rømte fra et anlegg Tosenfjorden i Bindal kommune i Nordland, ifølge NPK. Til nå skal 418 laks være fanget igjen. Tiltak er satt i gang for å fange inn igjen laksen i regionen rundt anlegget..

NRK - 05 Jul 19 kl. 21:06

Syk laks og ørret i Akershus

Syk laks og sjøørret i observert i Sandvikselva i Bærum i Akershus. Fisken har symptomer som ligner sykdommen som den siste tiden har rammet laks i Enningsdalselva, skriver Jakt og Fiske..

Aftenposten - 05 Jul 19 kl. 21:05

Syk laks og sjøørret i observert i Sandvikselva

Det er blitt oppdaget syk laks og sjøørret i Sandvikselva i Bærum med symptomer som ligner sykdommen som den siste tiden har rammet laks i Enningsdalselva..

P4 - 19 Sep 19 kl. 07:17

Økning i lakserømming

Nesten 300.000 laks har rømt fra norske oppdrettsanlegg hittil i år. Det er nesten en dobling fra hele 2018, viser tall fra Fiskeridirektoratet, som ser svært alvorlig på dette.

NRK - 08 Oct 19 kl. 04:32

Samsung forventer mer nedgang

Samsung Electronics forventer et driftsresultat på 6,4 milliarder dollar i årets tredje kvartal. Det er en nedgang på hele 52,2 prosent fra samme tid i fjor. Det vil i så fall være det fjerde kvartalet på rad hvor teknologiselskapet opplever nedgang..

P4 - 16 Jun 19 kl. 11:25

Tror på lakseeksport-boom

Sjømatrådet tror Kina vil tretten-doble importen av norsk laks innen 2025. Ifølge beregninger fra rådet vil kinserne kjøpe totalt 156 000 tonn norsk laks om seks år, mot 12. 000 tonn i fjor, skriver E24.

P4 - 04 Oct 19 kl. 08:22

- Alt for mange laks på rømmen

280.000 laks har rømt fra oppdrettsanlegg hittil i år..

P4 - 05 Jun 19 kl. 19:23

Liten nedgang etter nye bomstasjoner i Oslo

De nye bomstasjonene i Oslo har nesten ikke hatt effekt på trafikken foreløpig. Tall NRK har innhentet fra åtte tellepunkter mandag og tirsdag viser en nedgang på rundt to prosent sammenlignet med samme periode uken før. Transportøkonomisk institutt mener effekten er for liten dersom dette fortsetter, men sier samtidig at det er for tidlig å konkludere.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 2 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 15 minutter siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 15 minutter siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 30 minutter siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 45 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt