NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 16:28

NRK - 18 Mar 20 kl. 07:45

Nedgang på børsen i Japan

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen åpnet opp onsdag morgen, men endte dagen med et fall på 1,68 prosent etter at børsene i New York og Europa steg dagen før. I Hongkong var Hang Seng-indeksen opp 0,08 prosent ved lunsjtid onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokyo, New York, Europa, Hongkong, Hang Seng, Japan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgang, børseni , Japan
NRK - 10 Mar 20 kl. 05:06

Børsen i Japan snudd til oppgang

Etter å ha åpnet med røde tall, viser nå børsen i Tokyo oppgang, melder Reuters. Tokyos Nikkei-indeks startet med rundt 3 prosent nedgang, men etter noen timers handel er tallene nå i pluss..

NRK - 27 Mar 20 kl. 02:49

Oppgang på børsen i Japan

Tokyos Nikkei-indeks startet med oppgang fredag og gikk opp over 3 prosent da handelen åpnet på børsen. Handelen i Japan fortsatte oppgangen der amerikanske børser avsluttet bare noen timer tidligere på den andre siden av Stillehavet..

NRK - 11 Mar 20 kl. 02:53

Nedgang på Tokyo-børsen

Børsen i Tokyo åpnet med nedgang onsdag trass i at New York-børsene hadde oppgang tirsdag etter det voldsomme fallet dagen før. Nikkei-indeksen var ned 0,86 prosent i morgenens handel, mens den bredere Topix-indeksen var ned 0,47 prosent, melder NTB..

NRK - 17 Mar 20 kl. 01:21

Nedgang på Asia-børsen

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen åpnet ned 3 prosent tirsdag. Rentekutt fra sentralbanken var ikke nok til å dempe frykten for korona-pandemien, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 26 Mar 20 kl. 07:47

Børsfall i Japan

Aksjemarkedet i Japan falt med 4,5 prosent da aksjehandelen ble avsluttet torsdag, tross børsoppgang i USA og Europa dagen før og enigheten om en stor amerikansk krisepakke. De tre foregående dagene var det oppgang på børsen i Tokyo..

NRK - 06 Feb 20 kl. 02:03

Børsoppgang tross virusfrykt

Wall Street-børsen i New York synes å ha lagt vekk frykten for det nye koronaviruset og stengte på rekordnotering onsdag. I Japan åpnet Tokyo-børsen markert opp torsdag..

NRK - 28 Feb 20 kl. 07:40

Børsnedgangen fortsetter i Asia

Tokyo-børsen fortsatte sitt fall fredag med en uvanlig stor nedgang på 3,7 prosent på Nikkei-indeksen. Det er femte dag på rad med nedgang. Fallet kommer etter børsfall i New York og i Europa torsdag som skyldes bekymring for koronaviruset..

E24 - 08 Apr 20 kl. 08:32

DNB og Equinor bidar til tydelig nedgang på Oslo Børs

Nedgang preger den siste handelsdagen før påske på Oslo Børs. – Jeg tipper børsen skal lavere igjen og at det kommer bedre kjøpsmuligheter, sier sjefstrateg..

NRK - 25 Feb 20 kl. 01:48

Fallet fortsetter på børsen i Japan

Etter en rød dag på børsene over hele verden mandag, fortsatte nedgangen i Asia tirsdag. I Tokyo falt børsen med 3,58 prosent fra start. Den bredere sammensatte Topix-indeksen gikk 3,53 prosent tilbake..

NRK - 01 May 20 kl. 08:38

Nedgang på Tokyo-børsen

Tokyo-børsen falt fredag med over 2 prosent som følge av frykt for en opptrapping i konflikten mellom USA og Kina. Nedgangen kommer etter at USAs president Donald Trump igjen antydet at Kina kan ha forårsaket viruspandemien med vilje..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nye opningstider for Vinmonopolet

Frp sikrar truleg fleirtal for forslaget om å at Vinmonopolet kan ha opent til klokka 16 på laurdagar, melder NTB. Stortinget voterer tysdag over justerte opningstider. Regjeringa har føreslått endringa, som er i tråd med Granavolden-plattforma..

NRK - 30 minutter siden

Russland med enorme krisetiltak

Russiske styresmakter vil sette i gang krisetiltak for nesten 700 milliardar kroner for å redde økonomien i kjølvatnet av koronapandemien, melder AFP. Krisepakken består av over 500 ulike tiltak, opplyser statsministeren i landet tysdag..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Biden tala i Philadelphia

NRK - 1 time siden

Ber WTO avgjere handelskonflikt

Sør-Korea vil klaga Japan formelt inn for Verdas handelsorganisasjon i håp om å få løyst ein fastlåst handelskonflikt med røter tilbake til andre verdskrig. Valdgiftsprosessen i WTO kan ta opp til eit år, avhengig av framdrifta i saka..

NRK - 1 time siden

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..

NRK - 6 timer siden

Økt sykkel-etterspørsel i USA

Etterspørselen for sykler i USA har økt kraftig under koronapandemien. DN skriver at økningen skjer, delvis på grunn av frykt for å bruke offentlige transportmidler, og delvis fordi all stillesittingen gjør at folk vil bevege seg mer..

NRK - 1 time siden

Fire nye døde i Danmark

Ytterlegare fire personar er døde i Danmark etter å ha fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Dermed er til saman 580 døde, viser tal frå Statens Serum Institut..

NRK - 1 time siden

Fleire skandinaviske ulvar

Den felles skandinaviske ulvebestanden er i vinter rekna ut til å bestå av rundt 450 individ. Det er ein auke på 70 individ frå førre vinter, viser tal frå blant anna Rovdata..

NRK - 6 timer siden

UD gir fire milliarder i bistand

UD tildeler 4,3 milliarder kroner til insatts i fattige land, som er det største samlede avtalebeløpet noen gang, ifølge Utenriksdepartementet. – Covid-19 har vist at når krisen rammer, så øker forskjellene, sier utviklingsminister Dag-Inge Ulstein..

NRK - 2 timer siden

Sverige: 65 døde og 775 smittet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte og 65 nye dødsfall. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller og totalt 4468 koronarelaterte dødsfall..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt