P4 > Nyheter

Lørdag, 19 September, 11:05

P4 - 14 aug. 20 kl. 12:37

Nedgang i sykehusinnleggelser

Til tross for at det har vært en økning av smittetilfeller i Norge den siste tiden, går antallet koronainnleggelser ved sykehusene ned.
Det er nå åtte innlagte koronapasienter, en halvvering fra mandag, og fire færre enn i går.
En pasient får respiratorbehandling..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgangi , sykehusinnleggelser
P4 - 11 juli 20 kl. 21:27

Laveste koronatall i New York siden mars

New York registrerte i dag det laveste tallet på sykehusinnleggelser og dødsfall som følge av koronaviruset siden mars. De siste tre døgnene er det registrert 21 dødsfall og under 800 sykehusinnleggelser..

P4 - 20 april 20 kl. 17:44

Må være forberedt på at det snur

Det er alt for tidlig å si at flere sykehusinnleggelser betyr at den positive trenden har snudd. Det sier avdelingsdirektør ved Folkehelseinstituttet, Line Vold. Fra lørdag til i dag har tallet på innlagte steget fra 148 til 160, etter uker med nedgang.

P4 - 22 april 20 kl. 10:33

34 prosent nedgang i boligsalget

Det har vært en nedgang i boligsalget på 34 prosent siden midten av februar. I den perioden er det solgt 1.557 nye boliger, viser en fersk rapport fra Econ.

NRK - 13 mai 20 kl. 16:02

Kan bli verste nedgang på 300 år

Britisk økonomi opplever sin verste nedgang siden finanskrisen i 2008. Første kvartal sank bruttonasjonalprodukt med to prosent, ifølge britisk statistisk sentralbyrå (ONS). Økonomien ligger an til en nedgang på 14 prosent i 2020, verste på 300 år..

P4 - 22 juni 20 kl. 22:38

Nedgang i antibiotikabruk

Bruken av antibiotika i Norge ble kraftig redusert i april og mai. Det er særlig stor nedgang blant unge mellom 15 og 19 år, skriver Aftenposten. Nedgangen i denne gruppen i mai er på hele 47 prosent fra i fjor, og utsatt russetid er trolig en av årsakene, ifølge Apotekforeningen.

P4 - 20 april 20 kl. 20:07

Over 20.000 døde i Frankrike

Nå har antall koronarelaterte dødsfall i Frankrike passert 20.000. Det er meldt om 547 nye dødsfall i dag, og dermed er 20.

NRK - 22 april 20 kl. 19:32

Frankrike sykehusinnleggelser ned

I Frankrike synker antallet koronapasienter som er innlagt på sykehus fra 30.106 til 29.741.

P4 - 27 april 20 kl. 05:46

Jobber med gjenåpning av New York

Ordføreren i New York jobber nå med en plan for hvordan New York skal åpnes igjen etter koronapandemien. Delstaten i USA er hardt rammet av viruset og i følge Bill de Blasio vil det ta rundt 20 måneder å gjennoppbygge byen. Det siste døgnet er det registrert 367 nye dødsfall i New York, det er det laveste dødstallet siden 31.

NRK - 06 mai 20 kl. 19:50

Smittetall vil falle på kort sikt

Antallet koronasmittede og innlagte vil fortsette å falle de neste ukene, tror Folkehelseinstituttet. I sitt siste framtidsscenario anslår FHI at antallet sykehusinnleggelser vil falle til 34 innen 25. mai.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Jerv i karantene

Hele spillerstallen til Jerv i Obos-ligaen er satt i karantene etter at en spiller har testet positivt for koronaviruset. På grunn av den positive testen har Norges fotbalforbund bestemt at Grimstad-lagets kamper mot Hamkam, Ull-Kisa og Lillestrøm skal utsettes. Hele stallen må også i ti dagers karantene.

P4 - 30 minutter siden

Noen Nav-tjenester virker ikke

Det er nå i helgen enkelte tjenester på Nav.no som ikke virker, eller er ustabile. Frem til klokken 16 i dag kan det være problemer med å registrere seg som arbeidssøkere, sende meldekort og registrere eller endre CV.

P4 - 1 time siden

55 nye smittede i Oslo

55 personer i Oslo har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det viser tall fra Folkehelseinsituttet, melder NRK. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad advarte i går om utviklingen i hovedstaden, der smittetallene har steget jevnt de siste ukene.

P4 - 1 time siden

Flere drept i masseskyting

Flere personer skal ha blitt drept i en masseskyting i byen Rochester i delstaten New York i USA. Det melder politiet nå. Det er ikke kjent hvor mange som er skutt og hvor mange som er drept.

P4 - 1 time siden

Flerer ukvalifiserte lærere

Det har blitt flere ukvalifiserte lærere i skolen. Andelen har økt med rundt 35 prosent mellom 2013 og 2020, skriver Klassekampen. Ukvalifiserte lærere har i dag ansvaret for 4,5 prosent av unvervisningen i Norge.

P4 - 1 time siden

India kan passere USA

India er på vei til å passere USA som det landet med flest koronasmittede i verden. Smittetallet har steget daglig de siste fem ukene. Bare det siste døgnet har rundt 94.

P4 - 1 time siden

Stor fare for busstreik

Det kan gå mot en stor busstreik i morgen. Riksmekleren sier det er stor avstand mellom partene i forhandlingene, melder NTB. Busstrafikken i Oslo og Viken kan bli lammet i morgen, om det ikke blir enighet innen midnatt.

P4 - 1 time siden

Til legevakt etter brann

Fire personer er sendt til legevakt etter en brann i en enebolig i Bergen i dag tidlig. En familie på fem var i boligen da det begynte å brenne, og alle har kommet seg ut, melder politiet..

P4 - 1 time siden

- Lime-tiltalt startet opp ny kjede

Mannen bak Lime-butikkene, som er tiltalt for menneskehandel og organisert kriminalitet, skal ha bygget opp en ny kjede mens han har vært tiltalt. Det melder VG. Mannen anket i 2018 en dom på ni års fengsel i en omfattende Lime-saken, og ankesaken er ikke avgjort.

P4 - 2 timer siden

70 millioner til bevaring av kirker

Regjeringen setter av 70 millioner til sikring av gamle kirker i statsbudsjettet for neste år. Det skriver avisen Vårt Land. Pengene skal brukes til å bevare kirker som er bygget før 1850.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt