NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 03:01

NRK - 09 Apr 20 kl. 09:59

Nedgang i pasienthenvendelser

Oslo universitetssykehus har stor nedgang i pasienthenvendelser på en rekke fagområder. Nå frykter de at folk ikke tør å ta kontakt på grunn av koronaviruset. Administrerende direktør Bjørn Atle Bjørnbeth ved OUS sier det er alvorlig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjørn Atle Bjørnbeth, OUS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgangi , pasienthenvendelser
NRK - 03 Apr 20 kl. 05:18

Stor nedgang i grensepasseringer

Koronapandemien har ført til en kraftig nedgang i passeringer over den norsk-russiske grensa i Finnmark. Ifølge politiet ble det registrert litt over 8.000 grensepasseringer i mars, en nedgang på over 60 prosent sammenlignet med samme måned i fjor..

NRK - 13 May 20 kl. 16:02

Kan bli verste nedgang på 300 år

Britisk økonomi opplever sin verste nedgang siden finanskrisen i 2008. Første kvartal sank bruttonasjonalprodukt med to prosent, ifølge britisk statistisk sentralbyrå (ONS). Økonomien ligger an til en nedgang på 14 prosent i 2020, verste på 300 år..

NRK - 07 Apr 20 kl. 22:19

Svak nedgang på Wall Street

New York-børsane enda med ein liten nedgang tysdag, mykje på grunn av fallande energiaksjar..

P4 - 15 Apr 20 kl. 16:16

Oslo Børs stuper

Oslo Børs åpnet med en nedgang på 0,9 prosent i dag, men i løpet av dagen har indeksen falt ytterligere og ved stenging viste indeksen en nedgang på 2,37 prosent. Det er særlig en synkende oljepris som virker inn på hovedindeksens nedgang. Norwegian-aksjen åpnet med opptur, men snudde raskt og stupte nesten 13 prosent etter få minutter..

NRK - 18 May 20 kl. 09:02

Prisnedgang på sei

Det er nedgang på de dynamiske minsteprisene for sei. Det melder Norges Råfisklag på sine nettsider. Minsteprisen holder seg for den minste seien, men det er ellers en nedgang på inntil 20 øre..

P4 - 12 Mar 20 kl. 08:27

Kraftig nedgang for storbyhotell

Koronaviruset har ført til en kritisk situasjon for de norske storbyhotellene. Det opplyser Wiederstrøm Hotel Consulting som har nye tall som viser at salget av hotellrom har falt kraftig. I Oslo har det vært en nedgang på 13 prosent den siste uken, og 27 prosent det siste døgnet.

NRK - 20 Mar 20 kl. 09:49

Nedgang i elgjakten

Det ble felt 30.253 elg i jaktåret 2019/2020. Det er en nedgang på 1,3 prosent fra året før, viser tall fra SSB.

NRK - 01 May 20 kl. 16:13

Nedgang på amerikanske børser

De viktigste aksjeindeksene i New York åpner med nedgang fredag. Svikt i resultatene fra sentrale selskaper som Apple og Amazon og krangel mellom USA og Kina om årsakene til koronaviruspandemien ligger bak..

P4 - 22 Apr 20 kl. 10:33

34 prosent nedgang i boligsalget

Det har vært en nedgang i boligsalget på 34 prosent siden midten av februar. I den perioden er det solgt 1.557 nye boliger, viser en fersk rapport fra Econ.

NRK - 17 Mar 20 kl. 11:32

Betydelig nedgang i grensetrafikken

På enkelte grenseoverganger er det nå nærmest ingen trafikk. Tolletaten melder om kraftig nedgang i persontrafikken over landegrensene. Mandag morgen ble innført strenge restriksjoner på hvem som får komme inn i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Märtha Louise om rasisme

På Instagram forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan forholdet til Durek Verrett har gitt henne et krasjkurs i rasisme. Etter at hun innledet et forhold til den omstridte sjamanen, har hun fått mange reaksjoner og lært mye, skriver hun..

NRK - 15 minutter siden

Enebolig totalskadd på Fall

En enebolig på Fall ved Randsfjorden er totalskadd etter at det brøt ut brann torsdag kveld. Det var ikke folk i huset, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 1 time siden

Slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 1 time siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 8 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 2 timer siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 2 timer siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 3 timer siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt