NRK > Nyheter

Fredag, 30 Oktober, 11:04

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:35

Nedgang i koronasmittede i Oslo

43 personer testet positivt for korona i Oslo onsdag. Det melder Byrådet. Det er en nedgang fra 52 personer onsdag for en uke siden. Tirsdag ble det meldt om 49 nye smittetilfeller..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Byrådet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgangi , koronasmittedei , Oslo
NRK - 24 okt. 20 kl. 07:16

85 nye koronasmittede i Oslo

Det ble registrert 85 nye koronasmittede i Oslo fredag. Det er det høyeste tallet i hovedstaden siden april. De siste 14 dagene er det registrert 685 nye koronasmittede i Oslo..

P4 - 24 okt. 20 kl. 17:26

Nedgang i smittede i Danmark

Det har vært en nedgang i antall nye koronasmittede i Danmark siste døgn. 789 personer har testet positivt, mot rekordhøye 859 som ble meldt i går. Danmark strammet da kraftig inn på koronatiltakene, og det ble innført påbud om bunnbind på alle offentlige steder og forbud mot å samles mer en ti personer..

P4 - 09 okt. 20 kl. 07:43

69 nye smittede i Oslo

I Oslo er det registrert 69 nye koronasmittede det siste døgnet. Det er en liten nedgang fra i går, da tallet var 80. Da annonserte byrådslederen at Oslo vil videreføre alle tiltakene mot smittespredning, sånn at lettelsene i de nasjonale tiltakene som er varslet fra 12.

NRK - 30 sep. 20 kl. 00:28

127 nye koronasmittede

Det var ved midnatt registrert 13.914 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 127 meldte tilfeller siste døgn, viser tall fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 30 sep. 20 kl. 05:15

127 koronasmittede siste døgn

Det er registrert 127 koronasmittede personer i Norge det siste døgnet. Det viser de foreløpige tallene fra Folkehelseinstituttet. De siste to dagene har økningen vært på 217 tilfeller.

NRK - 01 okt. 20 kl. 00:34

112 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 14.026 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 112 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 02 okt. 20 kl. 00:15

122 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 14.148 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 122 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 03 okt. 20 kl. 00:14

135 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 14.283 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 135 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 04 okt. 20 kl. 01:00

78 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 14.361 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 78 meldte tilfeller siste døgn..

NRK - 05 okt. 20 kl. 01:50

95 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 14.456 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 95 meldte tilfeller siste døgn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fare for kraftig vind i morgen

Det er sendt ut gult farevarsel for lokalt kraftige vindkast i morgen. Vinden kan enkelte steder på Vestlandet lørdag ettermiddag komme opp i 27 til 33 meter i sekundet. Folk blir oppfordet om å feste løse gjenstander..

NRK - 5 minutter siden

Zuckerberg frykter uro etter valget

Facebook-sjef Mark Zuckerberg mener det er fare for sosial uro i USA hvis det tar lang tid å telle opp stemmene telles etter presidentvalget. Zuckerberg sa dette mens han beskrev grep Facebook har tatt for å stoppe desinformasjon, ifølge AFP..

NRK - nu

Fryktar partikrig grunna Corbyn

Det britiske opposisjonspartiet Labour åtvarar medlemmene sine mot faren for «borgarkrig» i partiet etter at tidlegare leiar Jeremy Corbyn blei suspendert torsdag, melder AFP. Partiet oppforar fredag medlemmene om å stå saman mot antisemittisme..

NRK - 5 minutter siden

Mann heldt på å søkke i myr

Politiet blei i dag ringt av ein mann som sat fast i myra på Golsfjellet. Då dei kom fram til staden, sto vestlendingen fast med vatn opptil livet, fortel operasjonsleiar Trond Egil Groth. Han er no redda opp i tett samarbeid med luftambulansen..

NRK - 15 minutter siden

Simone blei drepen i knivåtaket

Den franske avisa Nice-Matin har identifisert eit nytt offer etter åtaket i Nice. 44 år gamle Simone skal ha blitt angripen av gjerningsmannen inne i Notre Dame-kyrkja, og klart å flykte til ein restaurant før ho døydde av skadane ho blei påført..

NRK - 30 minutter siden

Diskriminering mot LHBT-tilsette

Kvar femte av dei tilsette i Den norske kyrkja som identifiserer som LHBT+ har opplevd diskriminering på arbeidsplassen, syner ein fersk rapport i Vårt Land bestilt av Kyrkjerådet. Ein av ti sa at dei ikkje visste om dei hadde blitt diskriminert mot..

NRK - 45 minutter siden

Mann siktet for skade på eget barn

Politiet vil varetektsfengsle en mann i 30-årene fra Bergen for uaktsom skade på eget barn. Mannen er ikke siktet for å ha forårsaket skaden, men for å ha vært uaktsom da skaden oppsto. Barnet er innlagt på sykehus, skriver Bergens Tidende..

NRK - 45 minutter siden

Arbeidssøkartal halvert sidan april

Talet på arbeidssøkarar er meir enn halvert sidan april. Fredag var det registrert 187.000 heilt ledige, delvis ledige og arbeidssøkarar på tiltak hjå Nav – 10.

NRK - 45 minutter siden

Betalar for mykje for medisinar

Nordmenn betalte til saman 129 millionar kroner for medisinar i fjor ved å kjøpe eit spesifikt merkenamn i staden for billegare, ekvivalente legemiddel, seier Apotekforeininga. Det same verkestoffet blir ofte selt i fleire versjonar med ulike namn..

NRK - 1 time siden

Nevner ikke riksrettssaken

Kantar Media/CMAG har gjort en gjennomgang av Demokratenes valgkampreklamer. Denne viser at Demokratene ikke har nevnt ordet «riksrett» siden april, da Joe Biden ble valgt som demokratenes presidentkandidat. Det skriver The Huffington Post..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt