P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 00:53

P4 - 27 Jun 19 kl. 05:46

Nedgang i is-salget

Det dårlige sommerværet så langt rammer is-salget.
Ifølge is-produsentene har det vært en markant nedgang i salget i mai, sammenliknet med mai i fjor, skriver VG.
Hennig-Olsen har solgt cirka 32 prosent færre iskrem i antall i mai i år, i forhold til mai i fjor..
Les mer på P4


Les mer om:
VG, olsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgangi , is-salget
NRK - 13 Aug 19 kl. 12:01

Nedgang i salg av nye eneboliger

Salget av nye eneboliger hadde en nedgang på 13 prosent i årets første halvår sammenlignet med i fjor. Det viser tall fra Boligprodusentene. Samtidig økte salget av nye småhus og leiligheter..

NRK - 28 Feb 19 kl. 13:40

Nedgang i salget av nødprevensjon

Salg av nødprevensjon og ibuprofen er de eneste reseptfrie legemidlene som viste nedgang i dagligvarehandelen og apotek i fjor, viser til tall fra Folkehelseinstituttet. Salget av de mest brukte reseptfrie legemidlene ellers har økt..

P4 - 15 May 19 kl. 13:30

Nedgang for nyboligsalget

Salget av nye boliger falt med hele seks prosent i april. Det viser ferske tall fra Boligprodusentenes Forening, som allikevel mener april-salget var bra, fordi det var påske i april. Så langt i år ligger det totale boligsalget 5 prosent foran fjoråret..

P4 - 22 May 19 kl. 20:50

Bråstopp for sportsbransjen

Det er nå full stans i sportsbransjen. I vinter falt omsetningen bratt, sammenlignet med vinteren i fjor. Bransjen melder om en nedgang i omsetningen til knapt tre milliarder kroner i første kvartal i år, noe som betyr en nedgang på 8,6 prosent sammenlignet med samme kvartal i fjor, skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 23 Jul 19 kl. 09:40

Salget av bensin og diesel gikk ned også i juni

Salget av bensin og diesel gikk ned med 5,7 prosent i juni i år sammenlignet med samme måned i fjor. Det ble solgt 98 millioner liter med bilbensin forrige måned, en nedgang på 5 millioner liter, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Både bensin og diesel har blitt dyrere det siste året.

NRK - 09 Apr 19 kl. 10:12

Nedgang i boksalget

I løpet av de tre første månedene i 2019 har salget av skjønnlitterære bøker for voksne gått ned med 44 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor. Forleggerforeningen mener det er tilfeldigheter som spiller inn..

P4 - 19 Sep 19 kl. 10:32

Bensin- og dieselsalget faller

Bensin- og dieselsalget faller videre. Det samlede salget av petroleumsprodukter her i landet endte på 722 millioner liter i august. Det er en nedgang på vel 3 prosent i forhold til august i fjor.

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 08:27

Salget av nesespray øker

Salget av reseptfrie legemidler økte i første halvår i år. Særlig gjelder det salget av nesespray mot tett nese ved forkjølelse..

P4 - 25 Jul 19 kl. 06:06

Salget av sau og lam har falt med ti prosent

Så langt i år har salget av kjøtt fra lam og sau gått ned med 10 prosent. Tall fra analysebyrået Nielsen som Nationen har fått tilgang til, viser at salget til og med uke 24 i år var 319 tonn lavere enn i tilsvarende periode i fjor..

P4 - 26 Jul 19 kl. 06:45

Salget av vegetarprodukter skyter i været

Dagligvarekjedene opplever en økning i salget av vegetarprodukter. Med grillsesongen godt i gang velger mange nordmenn å kjøpe vegetaralternativer til de sedvanlige kjøttburgerne, melder NTB. Dagligvarekjeden Meny har doblet salget av vegetarburgere, skriver de..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Løslatt etter skyting i Trondheim

Mannen i 20-årene som ble pågrepet og siktet torsdag kveld for medvirkning til drapsforsøk er nå løslatt av politiet. Politiet leter fortsatt etter to navngitte personer i forbindelse med skytingen på Ila der en mann ble skutt i magen. De to er etterlyst nasjonalt og internasjonalt ifølge Adresseavisen.

P4 - 2 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Arbeiderpartiets Hadia Tajik ønsker å endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter avdødes ønske. Det skriver VG. Tajik vil levere et forslag før jul.

P4 - 2 timer siden

Svært glatte veier

Politiet i Øst Politidistrikt advarer om svært glatte veier. Både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold meldes det om glatte veier. Flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16.

P4 - 2 timer siden

Mann døde etter gravemaskinulykke

En mann i 20-årene som satt i gravemaskinen som ble påkjørt av et godstog i Rana i Nordland ettermiddag, døde som følge av skadene. Ifølge politiet i Nordland politidistrikt ble den unge mannen erklært død på stedet. Gravemaskinen utførte arbeid langs toglinjen, og politiet vet foreløpig ikke hva som er årsaken til ulykken.

P4 - 3 timer siden

Carlsen reddet remis mot Aronian

Magnus Carlsen klarte remis mot Levon Aronian i den andre langsjakkpartiet i kampen om tredjeplassen i Grand Chess Tour-sluttspillet i London. Dermed leder den norske verdensmesteren 9-3 etter de innledened partiene i bronseduellen. kampen om tredjeplassen avgjøres over tre dager.

P4 - 3 timer siden

Helseministeren: - Det er svært uheldig

- Det er svært uheldig at basene i Tromsø og Bodø er ute. Det sier Helseminister Bent Høie. 5 ambulansefly i nord er satt på bakken etter tekniske feil.

P4 - 4 timer siden

Brannskadd i arbeidsulykke

En person har fått moderate skader etter at det oppstod en brann i Ryfylketunellen. Ifølge politiet skyldes arbeidsuhellet bruk av varmepistol. Personen får behandling på Stavanger Universitetssykehus..

P4 - 4 timer siden

FN fordømmer drap i Irak

FN fordømmer drapene på demonstrantene i Irak i går, og ber myndighetene gjøre mer for å beskytte dem. Væpnede menn i biler åpnet ild mot demonstrantenes leirer i Bagdad. Ifølge NTB ble minst 25 drept og 130 personer skadet.

P4 - 4 timer siden

Startseier i eliteserien

En kamp er spilt i eliteserien i kveld. Kampen mellom Start og Lillestrøm endte 2-1 på Sør Arena.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt