NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 11:14

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:24

Nedgang i hotellovernattinger

Det var 3,5 millioner overnattinger i hoteller og andre overnattingssteder i august. Det er 29 prosent færre enn i fjor. Utenlandske overnattinger falt med 70 prosent, mens tilbakegangen for norske turister var på 1,8 prosent, viser tallene fra SSB..
Les mer på NRK


Les mer om:
SSB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgangi , hotellovernattinger
NRK - 01 okt. 20 kl. 09:35

Nedgang i koronasmittede i Oslo

43 personer testet positivt for korona i Oslo onsdag. Det melder Byrådet. Det er en nedgang fra 52 personer onsdag for en uke siden.

P4 - 05 okt. 20 kl. 06:26

Sjømateksporten fortsatt rekordhøy

Eksportverdien av norsk sjømat holder seg fortsatt rekordhøy - til tross for en nedgang i september. Da ble det eksportert sjømat for 8,6 milliarder kroner, en nedgang på 2 prosent fra september i fjor. Hittil i år har eksporten vært på 76,7 milliarder - det er opp 1 prosent fra i fjor.

NRK - 06 okt. 20 kl. 08:15

90 prosent nedgang for Norwegian

319.370 passasjerer reiste med Norwegians fly i september, en nedgang på hele 90 prosent fra samme måned i fjor. Flere land gikk fra gul til rød status i september.

NRK - 07 okt. 20 kl. 07:49

Nedgang i smitte i Oslo

47 personer har det siste døgnet fått påvist koronasmitte i Oslo, en liten nedgang fra dagen før. Det viser kommunens egne tall. Det er fortsatt bydel St.

NRK - 13 okt. 20 kl. 10:52

Ikke lenger travelt på flyplassen

Flyplassen i Frankfurt, som til vanlig er en av Europas travleste, har hatt en dramatisk nedgang i antallet passasjerer. 1,15 millioner passasjerer var innom flyplassen i september, en nedgang på hele 82,9 prosent fra samme måned i fjor..

E24 - 13 okt. 20 kl. 14:30

IMF venter 4,4 prosent nedgang i 2020: – En noe mindre alvorlig, men fortsatt dyp resesjon

Det internasjonale pengefondet (IMF) venter en nedgang i verdensøkonomien på 4,4 prosent i år, og er dermed noe mindre pessimistiske enn i juni..

Dagbladet - 16 okt. 20 kl. 08:27

Mystisk nedgang forbløffer ekspertene

Smitteverntiltak har ført til kraftig nedgang i for tidlig fødte barn, viser ny studie. Forskerne kan imidlertid ikke forklare hvorfor..

Dagbladet - Igår: 14:46

Drastisk nedgang i slagpasienter

Det har vært en markant nedgang i antall slagpasienter over hele landet i løpet av de første månedene i coronapandemien..

P4 - Igår: 17:26

Nedgang i smittede i Danmark

Det har vært en nedgang i antall nye koronasmittede i Danmark siste døgn. 789 personer har testet positivt, mot rekordhøye 859 som ble meldt i går. Danmark strammet da kraftig inn på koronatiltakene, og det ble innført påbud om bunnbind på alle offentlige steder og forbud mot å samles mer en ti personer..

P4 - 1 time siden

Nedtur på Oslo børs

Oslo Børs startet dagen med nedgang. Hovedindeksen er ned rundt 1,2 prosent etter åpning klokken ni. Det skjer etter fall i oljeprisen, og også etter nedgang på børsene i Asia i dag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Elever og lærere i karantene

30 elever på 10. trinn ved Veienmarka skole i Ringerike er i karantene etter at en elev i helgen fikk påvist koronasmitte. Elleve lærere er berørt av karantenen.

NRK - 15 minutter siden

Tre koronainnlagt på Haukeland

Tre pasienter er innlagt med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus, opplyser Helse Bergen på sine nettsider. 25 ansatte i Helse Bergen er i karantene nå..

NRK - 15 minutter siden

Bygger CO2-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO2-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 15 minutter siden

Besøksforbud på Sykehuset Innlandet

På grunn av smittesituasjonen er det innført generelt besøksforbud ved Sykehuset Innlandet sine virksomheter i Gjøvik-området. Det gjøres unntak for fedre til nyfødte barn og kritisk sjuke personer. I Gjøvik er over 1000 personer i karantene..

NRK - 45 minutter siden

34 opprørere drept i Syria

34 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepen i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 1 time siden

Sarpsborg: 260 personer i karantene

260 personer er i karantene ved skoler og helseinstitusjoner i Sarpsborg, skriver kommunen på sine nettsider. Søndag ble det påvist fem nye smittetilfeller. Alle er nærkontakter..

NRK - 1 time siden

Uoversiktlig situasjon

På Hamar katedralskole er tre personer bekreftet smitta av korona. Rektor Ingvild Rønn Sætre sier til HA at situasjonen er uoversiktlig. Fredag stengte Hamar katedralskole.

NRK - 1 time siden

Pence forsvarer Trumps intervju

Natt til mandag publiserte CBS News hele versjonen av intervjuet Donald Trump forlot og la ut på sin egen Facebook-side. Visepresident Mike Pence forsvarer sjefen sin..

NRK - 1 time siden

Seks nye smitta i Trondheim

Fra fredag og til søndag har seks personer fått påvist koronaviruset i Trondheim. Fire av dem er smitta i utlandet. En person i 60-årene har ukjent smittekilde.

NRK - 1 time siden

Regjeringen holder pressekonferanse

Regjeringen holder pressekonferanse om koronasituasjonen i Norge mandag klokken 16. Oslo kommune holder en pressekonferanse om byen klokken 14..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt