NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 17:21

NRK - 05 Aug 19 kl. 11:01

Nedgang i boligprisene

Boligprisene hadde en nedgang på 1,1 prosent nominelt i juli. Det viser Eiendom Norges prisstatistikk for juli, som ble lagt fram mandag. Korrigert for sesongvariasjoner er dette en nedgang på 0,7 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eiendom Norges

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgangi , boligprisene
P4 - 03 Apr 20 kl. 11:03

Boligprisene falt i mars

For første gang i år synker boligprisene. Det viser tall Eiendom Norge la frem på en pressekonferanse i dag. Boligprisene i Norge sank med 1,4 prosent i mars, og det ble solgt 14,6 prosent færre boliger enn samme måned i fjor.

P4 - 02 Jan 20 kl. 07:06

Mener boligprisene er for høye

Boligprisene er 16 prosent for høye enn de bør være. Det viser bobleindikatoren, som Housing Lab ved OsloMet utfører hvert kvartal, skriver Dagens Næringsliv. Indiaktoren forsøker å tallfeste hvordan boligprisene burde være ut ifra utviklingen i faktorene innen inntekt, rente, befolkning og boligtilbud.

P4 - 05 Jun 19 kl. 10:29

Boligprisene opp i mai

Boligprisene økte med 0,7 prosent i mai. Det viser ferske tall fra Eiendom Norge. Sterkest prisvekst var det i Tønsberg med Færder, mens den svakeste prisutviklingen var i Asker og Bærum.

NRK - 06 May 19 kl. 11:04

Moderat utvikling i boligprisene

Boligprisene i Norge steg med 0,8 prosent nominelt forrige måned, viser en oversikt fra Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjoner var prisene uendret. Boligprisene er nå 2,2 prosent høyere enn for et år siden..

NRK - 04 Dec 19 kl. 11:06

Boligprisene steg med 0,2 prosent

Boligprisene steg med 0,2 prosent i november, korrigert for sesongvariasjoner. Det viser Eiendom Norges boligprisstatistikk. Boligprisene er nå 3,1 prosent høyere enn for et år siden..

NRK - 06 May 19 kl. 11:04

Boligprisene uendret i april

Boligprisene i Norge steg med 0,8 prosent nominelt forrige måned, viser en oversikt fra Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjoner var prisene uendret. Boligprisene er nå 2,2 prosent høyere enn for et år siden..

NRK - 03 Apr 20 kl. 05:18

Stor nedgang i grensepasseringer

Koronapandemien har ført til en kraftig nedgang i passeringer over den norsk-russiske grensa i Finnmark. Ifølge politiet ble det registrert litt over 8.000 grensepasseringer i mars, en nedgang på over 60 prosent sammenlignet med samme måned i fjor..

Hegnar.no - 08 Apr 19 kl. 12:40

DNB Markets spår boligprisene

Økonomene i DNB Markets forventer en moderat stigning i boligprisene fremover..

P4 - 04 Mar 20 kl. 11:01

Boligprisene opp 0,9 prosent

Boligprisene steg med 0,9 prosent i februar. Det viser tall Eiendom Norge la frem i formiddag. Veksten er 0,5 prosent høyere enn det som er vanlig for måneden.

P4 - 30 Dec 19 kl. 05:47

Tror på høyere boligpriser

Halvparten av de spurte tror at boligprisene øker i 2020. Det viser en undersøkelse fra Nordea om nordmenns forventninger til boligprisene. Det er dermed en sterk økning fra i fjor da 35 prosent hadde tro på dyrere boliger, melder E24.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadet i ulykke

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse med alvorlige skader etter en ulykke mellom en motorsykkel og en ATV på Rjukan. Den andre involverte er fraktet til sykehus i ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 30 minutter siden

Lufthansa godtar redningsplan

Styret i det tyske flyselskapet Lufthansa godtar redningsplanen frå den tyske regjeringa på rundt 100 milliardar euro, melder AFP. På onsdag valde dei å utsetta avgjerda grunna at dei frykta for strenge vilkår frå EU-kommisjonen..

NRK - 45 minutter siden

Vil kunna isolera fleire med tvang

Helsedepartementet foreslår å endra smittevernloven slik at fleire sjukeheimar kan ha moglegheit til å isolera fleire pasientar med tvang med covid-19, skriv Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Høgre-politikar blei spora

Ein app på mobilen avslørte i detalj kor stortingspolitikar Lene Westgaard-Halle frå Høgre var i rundt ein månad. Med bakgrunn i data kjøpt frå eit britisk selskap, har NRK kunna følga bevegelsane hennar blant anna heime og på to jobbreiser..

NRK - 1 time siden

Går ut med dødstal i Iran

Ifølge styresmaktene i Iran blei 230 personar drepne under demonstrasjonane i november, melder AFP. Dette er første gong sidan demonstrasjonane, som skjedde etter eit hopp i bensinprisane, at styresmaktene kommenterer dødstala..

NRK - 1 time siden

Dato for russisk grunnlovsendring

1. juli vil det vera folkeavstemming i Russland om grunnlovsendringar som opnar for at president Vladimir Putin kan sitta ved makta fram til 2036, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Colosseum i Roma opna igjen

Den berømte turistattraksjonen Colosseum i hovudstaden i Italia, Roma, har opna igjen etter å ha vore stengt i nesten tre månader. Til vanleg har Colosseum rundt 20.000 besøkande om dagen, men blir nå avgrensa til mellom 1000 og 1600 besøkande..

NRK - 2 timer siden

Snøskred i Ersfjordvannet

Et snøskred har gått ned i Ersfjordvannet i Bergsbotn på Senja. Skredet førte til at store mengder vann ble presset ut i elva, og det jobbes nå med å fylle på masser for å berge bro, vei og en smoltfabrikk..

NRK - 2 timer siden

To drept av politi i Iowa

To personer er drept i Iowa etter at politiet i Davenport i Iowa løsnet skudd mot personer som politiet sier plyndret bygninger. Det melder CNN. I tillegg er to personer og én politibetjent såret etter opptøyene i byen.

NRK - 3 timer siden

Kaos på Nordbytjernet

Politiet er ved Nordbytjernet på Jessheim etter meldinger om feilparkerte biler. På Twitter skriver politiet at det er fullstendig kaos og at mange ikke har respektert skilting i området. Politiet skal nå stoppe alle biler før de kjører inn..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt