NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:30

NRK - 05 Aug 19 kl. 11:01

Nedgang i boligprisene

Boligprisene hadde en nedgang på 1,1 prosent nominelt i juli. Det viser Eiendom Norges prisstatistikk for juli, som ble lagt fram mandag. Korrigert for sesongvariasjoner er dette en nedgang på 0,7 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eiendom Norges

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgangi , boligprisene
P4 - 05 Jun 19 kl. 10:29

Boligprisene opp i mai

Boligprisene økte med 0,7 prosent i mai. Det viser ferske tall fra Eiendom Norge. Sterkest prisvekst var det i Tønsberg med Færder, mens den svakeste prisutviklingen var i Asker og Bærum.

NRK - 06 May 19 kl. 11:04

Moderat utvikling i boligprisene

Boligprisene i Norge steg med 0,8 prosent nominelt forrige måned, viser en oversikt fra Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjoner var prisene uendret. Boligprisene er nå 2,2 prosent høyere enn for et år siden..

NRK - 06 May 19 kl. 11:04

Boligprisene uendret i april

Boligprisene i Norge steg med 0,8 prosent nominelt forrige måned, viser en oversikt fra Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjoner var prisene uendret. Boligprisene er nå 2,2 prosent høyere enn for et år siden..

NRK - 18 Sep 19 kl. 11:00

Nedgang på nesten tusen laks

Vest-Finnmark Jeger- og Fiskerforening har summert opp årets tall ifra laksetrappen i Repparfjordelva. De melder på Facebook at det har gått opp 1867 laks i elva. Det er en nedgang på 999 laks fra 2018.

NRK - 08 Oct 19 kl. 04:32

Samsung forventer mer nedgang

Samsung Electronics forventer et driftsresultat på 6,4 milliarder dollar i årets tredje kvartal. Det er en nedgang på hele 52,2 prosent fra samme tid i fjor. Det vil i så fall være det fjerde kvartalet på rad hvor teknologiselskapet opplever nedgang..

Hegnar.no - 08 Apr 19 kl. 12:40

DNB Markets spår boligprisene

Økonomene i DNB Markets forventer en moderat stigning i boligprisene fremover..

P4 - 05 Aug 19 kl. 11:23

Overraskende boligprisfall i juli

Boligprisene sank overraskende med 1,1 prosent i juli. Det viser nye tall fra Eiendom Norge som ble lagt frem nå i formiddag. Flere økonomer forventet en moderat oppgang, men ble tatt på senga av en dårlig prisutvikling.

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 11:07

Ferske tall: Boligprisene gikk opp i mai

Boligprisene steg med 0,7 prosent i mai måned..

Aftenposten - 06 May 19 kl. 11:03

Boligprisene for april: Moderat utvikling

Boligprisene steg med 0,8 prosent nominelt, men er uendret korrigert for sesongvariasjoner..

P4 - 20 Jun 19 kl. 06:21

Tror ikke boligprisene faller

Boligprisene vil ikke falle selv om styringsrenta skal opp igjen. Det tror flere økonomi- og boligeksperter Finansavisen har snakket med. Etter alle solemerker vil Norges Bank heve styringsreta ytterligere i dag, og det kan komme flere rentehevinger.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Kan aldri erklære våpenhvile

Tyrkias president Erdogan har avvist USAs forslag om å inngå en våpenhvile i nordlige deler av Syria. – Vi kan aldri erklære våpenhvile, sa han til journalister om bord på et fly, ifølge flere tyrkiske medier og Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Pence vil ikke dele dokumenter

Visepresident Mike Pence i USA nekter å dele dokumenter med kongressen i forbindelse med prosessen som kan lede til riksrett mot president Trump. Pence mener at forespørselen fra Representantenes hus er «for bred», ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Ønsker Syria-omkamp i kongressen

Flere av Demokratenes kongressmedlemmer, med støtte fra noen republikanske representanter, har fremmet et forslag i kongressen hvor de går mot president Donald Trumps avgjørelse om å trekke USAs soldater ut av Syria. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

SOHR: To syriske soldater drept

To syriske regjeringssoldater skal være drept i artilleriskyts fra tyrkiskvennlige opprørere i det nordlige Syria. Det melder eksilgruppen Syrian observatory for human rights (SOHR), ifølge NTB..

NRK - 1 time siden

Spania fordømmer vold

De spanske myndighetene fordømmer volden i Barcelona, og andre byer i regionen. Det skriver myndighetene i en pressemelding, ifølge Reuters. De skriver videre at de nå jobber for å garantere innbyggernes sikkerhet i Catalonia..

NRK - 1 time siden

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..

NRK - 1 time siden

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mellom Norge og Romania

Kampen mellom Norge og Romania endte 1-1. Spissen Alexander Sørloth sikret det norske poenget i sluttminuttene. Dermed er ikke håpet helt ute for direkte kvalifisering til fotball-EM..

NRK - 2 timer siden

Kilde: USA måtte avskrekke milits

Ifølge en amerikansk tjenestemann sendte USA F-15-fly og kamphelikoptre for å skremme tyrkiskstøttede opprørsgrupper som kom «svært nær» amerikanske soldater i Syria tirsdag, skriver journalisten Lucas Tomlinson. Han dekker Pentagon for Fox News..

NRK - 3 timer siden

El Pais: Tre pågrepet i Barcelona

Tre personer er pågrepet og ni personer er skadet i demonstrasjonene i Barcelona, melder den spanske avisen El Pais. Det er andre dag på rad hvor folk demonstrerer i gatene, etter at flere tidligere katalanske politikere ble dømt til fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt