NRK > Nyheter

Tirsdag, 24 November, 04:30

NRK - 30 okt. 20 kl. 09:45

Nedgang frå start på europeisk børs

Nye nedstengingar og kraftig smittespreiing har ført til nedgang frå start på dei toneangivande europeiske børsane fredag. Dermed held tendensen fram frå tidlegare denne veka. I Frankfurt var DAX 30-indeksen ned nesten 1,2 prosent etter få minutt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankfurt, DAX

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgang, fråstart på , europeisk, børs
VG - 27 okt. 20 kl. 20:22

Bartomeu: Barcelona blir med i europeisk superliga

Josep Maria Bartomeu trekker seg president i Barcelona. På en pressekonferanse fortalte han at det siste styret gjorde før de gikk var å godkjenne at klubben skal delta i en europeisk superliga..

NRK - 06 nov. 20 kl. 11:02

Helsingforskomitéen Årets Europeer

Den norske Helsingforskomité får prisen Årets Europeer 2020 for sin innsats for demokrati og menneskerettigheter. Europeisk Ungdom deler ut prisen til den som har gjort en særskilt innsats for den norske EU-saken eller europeisk samarbeid..

NRK - 10 nov. 20 kl. 03:24

Støtter europeisk imamutdanning

EU-president Charles Michel støtter oppretting av en europeisk institusjon som skal utdanne imamer. Det fortalte han under et besøk i Wien mandag der han deltok i en minnemarkering for ofrene etter forrige ukes terrorangrep..

NRK - 18 nov. 20 kl. 16:19

Nedgang i europeisk smittetall

Europa er hardest rammet av koronapandemien akkurat nå, men ifølge WHO sank tallet på nye smittetilfeller forrige uke. Nedgangen på 10 prosent var den første siden april, melder AFP. Likevel steg tallet på døde med 18 prosent i den samme uka..

P4 - 27 okt. 20 kl. 12:47

Nedgang i innlagte

Det har vært en liten nedgang i antallet innlagte med koronasmitte i Norge. 51 personer er innlagt, det er tre færre enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre personer får respiratorbehandling, det er samme antall som i går..

P4 - 26 okt. 20 kl. 09:40

Nedtur på Oslo børs

Oslo Børs startet dagen med nedgang. Hovedindeksen er ned rundt 1,2 prosent etter åpning klokken ni. Det skjer etter fall i oljeprisen, og også etter nedgang på børsene i Asia i dag.

NRK - 26 okt. 20 kl. 16:36

Kraftig nedgang på Oslo Børs

Hovudindeksen til Oslo Børs falt måndag over 3 prosent. Den enda på 832,41 poeng – ein nedgang på 3,08 prosent. Børslokomotivet Equinor falt drygt 3,8 prosent.

NRK - 29 okt. 20 kl. 12:09

Tredje dag med nedgang

47 personer er innlagt på sykehus med koronaviruset i dag. Det er to færre enn i går. Dette er den tredje dagen på rad med nedgang i antall innlagte.

E24 - 13 nov. 20 kl. 07:08

Nedgang på Asia-børsene: Tencent stiger etter resultatslipp

Fredag faller flere av Asia-børsene, etter nedgang på de amerikanske børsene dagen før. Kinesiske Tencent stiger derimot etter å ha levert kvartalstall..

NRK - 17 nov. 20 kl. 14:13

Pastor får 20.000 i bot

En pastor i Oslo er bøtelagt med 20.000 kroner for brudd på smittevernloven. I september kom pastoren hjem fra en tur til et europeisk land.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sikkerhetsrådet skal drøfte Tigray

FNs sikkerhetsråd skal drøfte krigen i Tigray-regionen i Etiopia, opplyser diplomatkilder til AFP. Møtet skal gjennomføres virtuelt. FN forbereder seg på 200.

NRK - 1 time siden

England letter på innreisereglene

Reisende som ankommer England fra utlandet, kan fra midten av desember gå ut av karantene om de tester negativt for covid-19 minst fem dager etter ankomst. Målet er å hjelpe den hardt rammede reiselivsnæringen..

NRK - 1 time siden

60 NTNU-studenter mistenkt for juks

Av de 700 NTNU-studentene som tok hjemmeeksamen i vår i ett programmeringsemne, er rundt 60 mistenkt for å ha jukset. Ifølge Universitetsavisa gjelder det emnet TDT4100 Objektorientert programmering..

NRK - 2 timer siden

Tyskland forlenger nedstenging

Tysklands 16 delstater vil be forbundskansler Angela Merkel forlenge smitteverntiltakene fram til 20. desember, ifølge DPA. Restauranter og utesteder ble stengt i Tyskland i starten av november, sammen med teatre, museer og svømmehaller..

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen kan starte

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av GSA, som er et av USAs føderale forvaltningsorgan, om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 3 timer siden

418 nye smittede siste døgn

418 nye koronasmittede ble registrert i Norge siste døgn. Det er to flere enn dagen før og 130 færre enn natt til tirsdag for en uke siden.138 koronapasienter var mandag innlagt på sykehus.

NRK - 4 timer siden

Overgangsprosessen er i gang i USA

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed av USAs føderale forvaltningsorgan (GSA) om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 4 timer siden

Formell overgangsprosess i gang

USAs påtroppende president Joe Biden har fått beskjed om at den formelle president-overgangen kan begynne, melder CNN..

NRK - 5 timer siden

Vil fortsette kampen i Michigan

Donald Trumps advokater vil fortsette å kjempe for å få omgjort valgresultatet i delstaten Michigan, melder Reuters. Det skjer etter at delstatens valgmyndighet mandag slo fast at Biden vant i delstaten..

NRK - 5 timer siden

Valgresultatet i Michigan godkjent

Det offisielle valgresultatet i delstaten Michigan er godkjent, melder nyhetsbyrået Reuters. Valgmyndigheten i delstaten slår fast at Joe Biden vant med 154.000 stemmer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt