P4 > Nyheter

Friday, 15 November, 06:50

P4 - 23 Jun 19 kl. 18:38

Nederlag for Erdogan i Istanbul

Tyrkias president Recep Erdogan har gått på et nytt valgnederlag i Istanbul.
Kandidaten fra presidentens parti har nettopp erkjent nederlag i dagens valg, og opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu blir byens nye ordfører.
Forrige valg som var i slutten av mars ble annulert da presidentens parti tapte makten og Erdogan nektet å godta nederlaget..
Les mer på P4


Les mer om:
Recep Erdogan, Istanbul, Ekrem Imamoglu, Erdogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nederlag, for, Erdogani , Istanbul
Aftenposten - 23 Jun 19 kl. 07:06

Ekrem Imamoglu er en av få som har påført Erdogan et nederlag. Søndag kan han gjøre det igjen.

ISTANBUL (Aftenposten): Recep Tayyip Erdogan kan gå på et ydmykende nederlag i Istanbul, enda han ikke engang stiller til valg..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 00:13

«Forrædersk» annullering av valget i Istanbul. – Erdogan kan ha noe i ermet.

ISTANBUL (Aftenposten): Ekrem Imamoglu kunne ha gjentatt Recep Tayyip Erdogans suksess. Erdogan og partiet hans nektet å godta nederlag i Istanbul..

Dagbladet - 24 Jun 19 kl. 07:11

«Den som vinner Istanbul vinner Tyrkia»

President Recep Tayyip Erdogan i Tyrkia har tapt Istanbul, et virkelig sviende nederlag for den egenrådige «sultanen» fordi tapet er mangedobbelt..

VG - 23 Jun 19 kl. 18:28

Ekstase i Istanbul etter Erdogan-nederlag: Brakseier til opposisjonskandidat

ISTANBUL (VG) Den sekulære opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu har gått av med en knusende seier i det dramatiske omvalget om borgermester-jobben i Istanbul. Folk strømmer ut i gatene for å feire «starten på et nytt Tyrkia»..

Hegnar.no - 24 Jun 19 kl. 15:00

Erdogan på defensiven etter å ha tapt Istanbul

Omvalget i Istanbul har fått Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan på defensiven. Han tok en stor risiko og tapte..

Aftenposten - 11 Mar 19 kl. 12:09

Erdogan sikrer ettermælet med åpningen av Tyrkias største moské

ISTANBUL (Aftenposten): Moskeen som «vil stå som et monument over Recep Tayyip Erdogan i århundrer», åpnet i Istanbul. Minaretene er like høye som Postgirobygget..

NRK - 01 Apr 19 kl. 10:41

Erdogan taper i storbyene

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan erklærer seier i helgens lokalvalg, men ligger an til å tape i storbyene Istanbul og Ankara. Ifølge foreløpige resultater har opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu vunnet Istanbul med 28.000 flere stemmer..

NRK - 22 Jun 19 kl. 09:20

Omkamp om makten over Istanbul

Istanbul holder søndag et omstridt omvalg på ny borgermester. Det skjer knapt tre måneder etter at partiet til president Recep Tayyip Erdogan tapte valget både i Istanbul og hovedstaden Ankara..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 10:38

Erdogan gikk på historisk smell. Går mot tap i både Ankara og Istanbul.

ISTANBUL (Aftenposten): President Erdogans parti har tapt i hovedstaden Ankara og ser ut til å tape i megabyen Istanbul også..

NRK - 07 Apr 19 kl. 16:34

Krever omtelling i hele Istanbul

Det tyrkiske regjeringspartiet ledet av president Erdogan krever omtelling i alle valgdistrikter i Istanbul, melder AFP. Det skjer etter at omtellingen i noen av distriktene, deriblant Istanbul og Ankara, peker mot seier for opposisjonen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

MC-klubb i full fyr

En bygning som huser en MC-klubb i Stokke i Vestfold står i full fyr. Det er store flammer og røykutvikling, og naboer er derfor blitt bedt om å lukke vinduer. Ingen skal ha vært i bygget da brannen startet..

P4 - 1 time siden

Kvinne funnet drept i bil i Sverige

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö i går kveld. Undersøkelser på åstedet har pågått i natt. Ingen er hittil pågrepet..

P4 - 45 minutter siden

Omfattende tiltalte mot dyrlege

I dag starter rettsaken mot en dyrlege som er tiltalt for blant annet dyreplageri, og omfattende økonomisk kriminalitet. Påtalemyndigheten mener mannen står bak forsikringsbedrageri, skattesvik, underslag og for å ha operert en hund kun utifra estetiske grunner. Dyrlegen nekter skyld for det aller meste av tiltalen.

P4 - 19 timer siden

Bjørnebye: - Jeg ville gå av selv

Stig Inge Bjørnebye sier han selv ønsket å gi seg som sportslig leder i Rosenborg. I formiddag ble det kjent at 49-åringen slutter i jobben med umiddelbar virkning. Han hadde kontrakt fram til mars 2021.

P4 - 1 time siden

Israel bomber mål på Gazastripen

Israelske fly har gjenopptatt bombingen av islamske mål på Gazastripen. Det opplyser militæret i landet. Forsvaret sier angrepet kommer etter at den palestinske gruppen Islamsk hellig krig avfyrte en rekke raketter fra Gazastripen mot Israel i går Det er ikke meldt om skadde eller drepte.

P4 - 1 time siden

Norske laksefirmaer etterforskes av USA

USA etterforsker norske laksefirmaer for mulig prissamarbeid. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.

P4 - 1 time siden

Overgrepstiltalt nordmann hentet hjem

En mann i 40-årene, mistenkt for flere voldtekt mot unge jenter i Norge, er pågrepet i USA og utlevert. Mannen ble i 2017 tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter under 14 og 16 år, men dro til USA før tiltalen var forkynt for ham, skriver Gudbrandsdølen Dagningen. I går ble mannen varetektsfengslet i seks uker..

P4 - 1 time siden

IS-medlem fast på grensen

Et mistenkt IS-medlem ble stående fast i ingenmannsland på grensen mellom Tyrkia og Hellas i flere dager. Tyrkia kastet ham ut denne uken som en del av aksjonen med å kvitte seg med utenlandske IS-medlemmer, men Hellas nektet ham innreise. Tyrkia nektet ham også å komme tilbake, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Ulv flyttet til Kongsvinger

En genetisk viktig hannulv ble torsdagdag flyttet fra Engerdal til Kongsvinger kommune. Miljødirektoratet opplyser at ulven ble fanget og bedøvet litt før klokken 11 på formiddagen og utstyrt med GPS-bånd. Merkingen og flyttingen skal ha gått uten probelmer..

P4 - 1 time siden

Drapssiktet kjent av politiet fra før

Kvinnen som torsdag ble siktet for drap etter at politiet fant et lik i leiligheten hennes i Oslo er kjent for politiet fra tidligere. Hun har vært domfelt en rekke ganger, melder NRK. Kvinnen ble torsdag varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk etter å ha angrepet en tilfeldig kvinne med kniv på Oslo S tirsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt