P4 > Nyheter

Wednesday, 22 January, 07:10

P4 - 23 Jun 19 kl. 18:38

Nederlag for Erdogan i Istanbul

Tyrkias president Recep Erdogan har gått på et nytt valgnederlag i Istanbul.
Kandidaten fra presidentens parti har nettopp erkjent nederlag i dagens valg, og opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu blir byens nye ordfører.
Forrige valg som var i slutten av mars ble annulert da presidentens parti tapte makten og Erdogan nektet å godta nederlaget..
Les mer på P4


Les mer om:
Recep Erdogan, Istanbul, Ekrem Imamoglu, Erdogan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nederlag, for, Erdogani , Istanbul
Aftenposten - 23 Jun 19 kl. 07:06

Ekrem Imamoglu er en av få som har påført Erdogan et nederlag. Søndag kan han gjøre det igjen.

ISTANBUL (Aftenposten): Recep Tayyip Erdogan kan gå på et ydmykende nederlag i Istanbul, enda han ikke engang stiller til valg..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 00:13

«Forrædersk» annullering av valget i Istanbul. – Erdogan kan ha noe i ermet.

ISTANBUL (Aftenposten): Ekrem Imamoglu kunne ha gjentatt Recep Tayyip Erdogans suksess. Erdogan og partiet hans nektet å godta nederlag i Istanbul..

Dagbladet - 24 Jun 19 kl. 07:11

«Den som vinner Istanbul vinner Tyrkia»

President Recep Tayyip Erdogan i Tyrkia har tapt Istanbul, et virkelig sviende nederlag for den egenrådige «sultanen» fordi tapet er mangedobbelt..

VG - 23 Jun 19 kl. 18:28

Ekstase i Istanbul etter Erdogan-nederlag: Brakseier til opposisjonskandidat

ISTANBUL (VG) Den sekulære opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu har gått av med en knusende seier i det dramatiske omvalget om borgermester-jobben i Istanbul. Folk strømmer ut i gatene for å feire «starten på et nytt Tyrkia»..

Hegnar.no - 24 Jun 19 kl. 15:00

Erdogan på defensiven etter å ha tapt Istanbul

Omvalget i Istanbul har fått Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan på defensiven. Han tok en stor risiko og tapte..

Aftenposten - 11 Mar 19 kl. 12:09

Erdogan sikrer ettermælet med åpningen av Tyrkias største moské

ISTANBUL (Aftenposten): Moskeen som «vil stå som et monument over Recep Tayyip Erdogan i århundrer», åpnet i Istanbul. Minaretene er like høye som Postgirobygget..

NRK - 01 Apr 19 kl. 10:41

Erdogan taper i storbyene

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan erklærer seier i helgens lokalvalg, men ligger an til å tape i storbyene Istanbul og Ankara. Ifølge foreløpige resultater har opposisjonskandidaten Ekrem Imamoglu vunnet Istanbul med 28.000 flere stemmer..

NRK - 22 Jun 19 kl. 09:20

Omkamp om makten over Istanbul

Istanbul holder søndag et omstridt omvalg på ny borgermester. Det skjer knapt tre måneder etter at partiet til president Recep Tayyip Erdogan tapte valget både i Istanbul og hovedstaden Ankara..

Aftenposten - 01 Apr 19 kl. 10:38

Erdogan gikk på historisk smell. Går mot tap i både Ankara og Istanbul.

ISTANBUL (Aftenposten): President Erdogans parti har tapt i hovedstaden Ankara og ser ut til å tape i megabyen Istanbul også..

NRK - 07 Apr 19 kl. 16:34

Krever omtelling i hele Istanbul

Det tyrkiske regjeringspartiet ledet av president Erdogan krever omtelling i alle valgdistrikter i Istanbul, melder AFP. Det skjer etter at omtellingen i noen av distriktene, deriblant Istanbul og Ankara, peker mot seier for opposisjonen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Flere fjelloverganger stengt

P4 - 1 time siden

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

P4 - 30 minutter siden

Solberg får ikke velgernes støtte

Erna Solberg har ikke støtte blant flertallet av sine egne velgere i vedtaket om å hente hjem en IS-siktede kvinnen fra Syria. Solberg har kalt det et moralsk riktig valg, men 6 av 10 Høyrevelgere mener valget var galt. Det viser en måling Kantar har gjort for TV 2.

P4 - 30 minutter siden

Pårørende bruker 94.000 årsverk

Pårørende i Norge bruker til sammen 94.000 årsverk på å gi stell til sine nære og kjære. Det viser en undersøkelse Opinion har gjort for Norske Kvinners Sanitetsforening, NKS.

P4 - 1 time siden

Rekordmange drap i Mexico

Mexico har lenge vært på drapstoppen - i fjor var tallet rekordhøyt; 35.588 mennesker ble drept landet i 2019. Antallet drap økte med 2,7 prosent fra året før.

P4 - 1 time siden

Gjort rede for etter brann i Rogaland

Personen som var savnet etter brannen i en enebolig på Klepp i Rogaland i i morgentimene er nå gjort rede for. Fem personer fra naboboligen ble evakuert på grunn av mye røyk. De får nå komme hjem igjen.

P4 - 1 time siden

Frp kan velte Viken

Det ferske storfylket Viken kan bli historie allerede før året er omme nå som Fremskrittspartiet er tilbake i Stortinget. Med partiets utgang av regjeringen denne uka, kan det allerede nå bli flertall i Stortinget for å oppløse fylket, hvis et slikt initiativ kommer fra fylkeskommunen. Frps Jon Helgheim sier til Klassekampen at han ikke vil avvise at de kan komme til å reversere Viken hvis de fylkesvalgte går inn for det..

P4 - 1 time siden

Husbrann på Klepp - én savnet

En person er savnet etter brann i et bolighus på Klepp i Rogaland. Røykdykkere søker nå gjennom huset. Det var naboer som varslet om brannen, sier operasjonsleder Jøran Solheim..

P4 - 1 time siden

Vedum frykter ikke Frp

Frps regjerings-exit skremmer ikke Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum. Hans parti har klatret og klatret på målingene, og har i januar et snitt på 17,4 prosent oppslutning. Nå Har Frp varslet at de vil bli tydeligere i sine politiske saker, og flere mener de kan utfordre Senterpartiet i flere av deres viktigste saker.

P4 - 1 time siden

Dollarmilliardærer diskuterer formuesskatt

Over 100 dollarmilliardærer er akkurat nå samlet på Verdens økonomiske forum, WEF, i Davos. Og der kan en rapport som langt på vei foreslår formuesskatt bli et sentralt tema. For i en ny rapport skriver WEF varmt om en slik skatt, som skal kunne gi likere muligheter til alle, og mindre mulighet til å planlegge seg ut av reglene for inntektsskatt, skriver Aftenposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt