NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 16:38

NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyjs straff redusert

Byretten i Moskva har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff med en og en halv måned. Den opprinnelige straffen er på tre år. Lagmannsretten i Moskva har anket beslutningen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Moskva, Aleksej Navalnyjs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Navalnyjs, straff, redusert
NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyjs straff kraftig redusert

Byretten i Moskva har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff fra 3 år til 1,5 måneder. Lagmannsretten i Moskva har anket beslutningen..

NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyjs straff redusert

Retten i Moskva har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff med en og en halv måned. Den opprinnelige straffen var på nærmere tre år. Han må nå sone to år og åtte måneder i fengsel.

NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyj straff kraftig redusert

En russisk domstol har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff fra 3 år til 1,5 måneder..

NRK - 17 jan. 21 kl. 16:27

Navalnyjs støttespillere anholdt

Navalnyjs støttespillere er anholdt på flyplassen i Moskva, melder nyhetsbyrået AFP..

VG - 09 feb. 21 kl. 17:48

Russisk UD: Navalnyjs folk får ordrer fra NATO

Aleksej Navalnyjs organisasjon mot korrupsjon får sine instrukser fra NATO om å destabilisere Russland, hevder russisk UD..

NRK - 25 mars 21 kl. 07:58

Fengsel: Navalnyjs tilstand stabil

Fengselsvesenet i Russland sier tilstanden til den fengslede opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj er stabil og tilfredstillende. Det melder nyhetsbyrået Interfax, ifølge Reuters. Navalnyjs støttespillere har vært bekymret for helsetilstanden hans..

VG - 05 april 21 kl. 04:30

Slik prøver Kreml å stoppe Navalnyjs kvinner

Kreml prøver nå å stoppe protestene i Russland ved å holde noen av Aleksej Navalnyjs nærmeste støttespillere i ubegrenset husarrest..

NRK - 16 april 21 kl. 18:22

Nytt angrep på Navalnyjs bevegelse

Russisk påtalemyndighet har bedt en domstol om å erklære stiftelsen til opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj som en «ekstremistisk organisasjon». Navalnyjs anti-korrupsjonskontorer arbeider i flere russiske byer, mens han selv er satt i fangeleir..

Aftenposten - Igår: 10:05

Navalnyjs støttespillere pågrepet i Moskva - store demonstrasjoner varlset

Store demonstrasjoner er varslet i Moskva onsdag. Allerede på morgenen blir Navalnyjs støttespillere pågrepet..

NRK - 17 jan. 21 kl. 16:27

Navalnyjs støttespillere arrestert

Navalnys støttespillere er arrestert på flyplassen i Moskva, melder nyhetsbyrået AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Colombia vil halvere utslipp

Colombias president sier landet vil redusere sine utslipp med 51 prosent innen 2030, og bli utslippsnøytral i 2050. Landet har også satt igang et storstilt treplantingsprosjekt..

NRK - 5 minutter siden

Opnar pengesekken for regnskogen

Ein norsk idé sikrar milliardinvestering frå stormakter og gigantselskap i regnskogen. Det skal kunne kutte 100 millionar tonn CO₂-utslepp..

NRK - 15 minutter siden

Ulykke i Sande

En person tas hånd om av luftambulansen etter en ulykke i Sande. Ifølge politiet har personen kommet i klem på et bilverksted ved Lersbrygga. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 15 minutter siden

Kvinne siktet i halliksak

En kvinne i 60-årene er siktet for menneskehandel, hallikvirksomhet og narkotikalovbrudd. Politiet mener hun drev et bordell på en massasjesalong i Oslo, skriver TV 2. Kvinnen ble pågrepet tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

10-15 tonn med fisk i vegbanen

En trailer har mistet halve lasten med fisk ved Vartdalsstranda på Sunnmøre, ca 10-15 tonn med fisk flyter i vegbanen og grøften. Trafikken står i begge retninger. Politi og entreprenør på vei til stedet.

NRK - 15 minutter siden

Vil løse migrantkrise med trær

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorberer millioner av tonn CO2.

NRK - 30 minutter siden

Australia vil lage hydrogen

Australias statsminister sier landet har som ambisjon å produsere verdens billiste hydrogen, til 2 australske dollar per kilo..

NRK - 30 minutter siden

Bolsonaro om klima i Brasil

Bolsonaro lovet at Brasil skal være karbonnøytralt innen 2050, og at all ulovlig avskoging skal eliminieres innen 2030. Som hjem til verdens største regnskog, mener Bolsonaro at landet ligger i forkant med å takle klimakrisen: – Akkurat nå står Brasil for kun 3 prosent av årlige utslipp i verden. Brasils landbruk er ett av verdens mest bærekraftige..

NRK - 30 minutter siden

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 1 time siden

Mistet førerkort etter kappkjøring

To personer mistet førerkortet etter å ha kjørt kappkjøring med hverandre i Aurvåg, Herøy på Sunnmøre i 80-sona. Den ene hadde fart på 155 km/t og den andre 157 km/t, melder politiet i Møre og Romsdal. Seks personer fikk forenklede forelegg for fart..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt