NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

NRK - 12 Jun 17 kl. 12:54

Navalnyj pågrepet i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet da han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva mandag, opplyser hans kone. Arrangørene venter opptil 50.000 deltakere på demonstrasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksej Navalnyj, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Navalnyj, pågrepeti , Moskva
P4 - 29 Sep 17 kl. 09:34

Navalnyj anholdt av politiet

Den russiske opposisjonslederen Alexei Navalnyj er pågrepet av politiet. Ifølge nyhetsbyrået Reuters ble han pågrepet da han forlot hjemmet sitt i Moskva. Navalnyj har varslet at han vil prøve å bli president i Russland til neste år..

NRK - 27 Mar 17 kl. 11:50

Russisk opposisjonsleder for retten

Den russiske opposisjonslederen Alexei Navalnyj, som ble pågrepet under en demonstrasjon i Moskva i helga, ble i morgentimene i dag stilt for retten i Moskva. Navalnyj har varslet at han vil kjempe om å bli president i Russland i 2018..

NRK - 26 Mar 17 kl. 13:27

– Navalnyj arrestert i Moskva

Russisk politi har arrestert den opposisjonslederen Alexei Navalnyj i forbindelse med demonstrasjoner i Moskva, sier øyevitner til nyhetsbyrået Reuters. Navalnyj har varslet at han vil kjempe om å bli president i Russland i 2018..

VG - 12 Jun 17 kl. 13:12

Navalnyj pågrepet før protestmarsj i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..

Dagbladet - 12 Jun 17 kl. 13:09

Protestleder skal ha blitt pågrepet før demonstrasjon i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..

P4 - 12 Jun 17 kl. 21:34

1000 demonstranter pågrepet

Rundt 1000 demonstranter har i dag blitt pågrepet i forbindelse med protestaksjoner i Russland. Demonstrantene protesterte mot korrupsjon, men allerede før marsjen skulle starte i Moskva ble opposisjonslederen Aleksej Navalnyj arrestert. Over 600 personer ble pågrepet i Moskva og 300 i St.

NRK - 26 Mar 17 kl. 14:35

Navalnyj: – Ikke slåss for meg

– Ikke slåss for meg. Det viktigste i dag er kampen mot korrupsjon, skrev opposisjonslederen Aleksej Navalnyj på Twitter etter å ha blitt pågrepet sammen med flere andre i Moskva søndag. Han ba også om at demonstrasjonene fortsatte..

NRK - 29 Sep 17 kl. 09:26

Navalnyj anholdt av politiet

Den russiske opposisjonslederen Alexei Navalnyj sier at han ble anholdt av politiet da han forlot hjemmet sitt i Moskva, melder Reuters. Navalnyj har lagt ut video fra politiet kom på sin instagram konto..

NRK - 26 Mar 17 kl. 18:12

700 arrestert i Moskva

700 personer er arrestert i Moskva, melder AFP som siterer en rettighetsorganisasjon. Politiet har blant annet brukt pepperspray mot demonstrantene. Den kjente opposisjonspolitikeren Alexei Navalnyj ble pågrepet under demonstrasjonen tidligere i dag..

Aftenposten - 12 Jun 17 kl. 12:45

Putins største fiende arrestert. Minst 900 er pågrepet rundt i Russland.

MOSKVA (Aftenposten): Opposisjonslederen Aleksej Navalnyj ble mandag arrestert utenfor sitt hjem. Minst 900 demonstranter ble pågrepet i Moskva, St. Petersburg og andre russiske byer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt