NRK > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:02

NRK - 12 Jun 17 kl. 12:54

Navalnyj pågrepet i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet da han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva mandag, opplyser hans kone. Arrangørene venter opptil 50.000 deltakere på demonstrasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksej Navalnyj, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Navalnyj, pågrepeti , Moskva
P4 - 29 Sep 17 kl. 09:34

Navalnyj anholdt av politiet

Den russiske opposisjonslederen Alexei Navalnyj er pågrepet av politiet. Ifølge nyhetsbyrået Reuters ble han pågrepet da han forlot hjemmet sitt i Moskva. Navalnyj har varslet at han vil prøve å bli president i Russland til neste år..

P4 - 28 Jan 18 kl. 22:56

Navalnyj løslatt

Opposisjonsleder Aleksej Navalnyj ble i kveld løslatt etter at han tidligere i dag ble pågrepet etter protester i Russland. Navalnyj ble pågrepet på vei til en demonstrasjon i Moskva. Flere tusen demonstranter protestere i et titalls russiske byer i dag, rundt 250 personer ble pågrepet..

NRK - 28 Jan 18 kl. 13:24

Navalnyj er arrestert i Moskva

Russisk politi har pågrepet opposisjonsleder Aleksej Navalnyj i forbindelse med en demonstrasjon i Moskva. Tidligere søndag inntok de kontoret hans. – Jeg er blitt pågrepet.

NRK - 27 Mar 17 kl. 11:50

Russisk opposisjonsleder for retten

Den russiske opposisjonslederen Alexei Navalnyj, som ble pågrepet under en demonstrasjon i Moskva i helga, ble i morgentimene i dag stilt for retten i Moskva. Navalnyj har varslet at han vil kjempe om å bli president i Russland i 2018..

NRK - 26 Mar 17 kl. 13:27

– Navalnyj arrestert i Moskva

Russisk politi har arrestert den opposisjonslederen Alexei Navalnyj i forbindelse med demonstrasjoner i Moskva, sier øyevitner til nyhetsbyrået Reuters. Navalnyj har varslet at han vil kjempe om å bli president i Russland i 2018..

VG - 12 Jun 17 kl. 13:12

Navalnyj pågrepet før protestmarsj i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..

P4 - 28 Jan 18 kl. 13:42

Navalnyj pågrepet av russisk politi

Russisk politi har pågrepet opposisjonsleder Aleksej Navalnyj, det melder nyhetsbyrået AP. Den 41 år gamle advokaten, som har forsøkt å stille til valg mot Vladimir Putin, ble pågrepet da han var på vei til en demonstrasjon i Moskva. Der skulle han delta i protest mot at han er utestengt fra deltakelse i presidentvalget som skal holdes 8.

Dagbladet - 12 Jun 17 kl. 13:09

Protestleder skal ha blitt pågrepet før demonstrasjon i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..

P4 - 12 Jun 17 kl. 21:34

1000 demonstranter pågrepet

Rundt 1000 demonstranter har i dag blitt pågrepet i forbindelse med protestaksjoner i Russland. Demonstrantene protesterte mot korrupsjon, men allerede før marsjen skulle starte i Moskva ble opposisjonslederen Aleksej Navalnyj arrestert. Over 600 personer ble pågrepet i Moskva og 300 i St.

NRK - 26 Mar 17 kl. 14:35

Navalnyj: – Ikke slåss for meg

– Ikke slåss for meg. Det viktigste i dag er kampen mot korrupsjon, skrev opposisjonslederen Aleksej Navalnyj på Twitter etter å ha blitt pågrepet sammen med flere andre i Moskva søndag. Han ba også om at demonstrasjonene fortsatte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark 10-8

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge, som nå har to seiere og tre tap hittil i OL, spiller ny kamp søndag kveld lokal tid..

NRK - 15 minutter siden

– Overgrepsdømte bør ha meldeplikt

Barnevoldsutvalget foreslår flere tiltak for å redusere gjentakelsesfaren for personer som er dømt for overgrep mot barn. Meldeplikt etter soning er ett av dem, skriver Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea.

NRK - 30 minutter siden

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Kvinne påkjørt i bergen

En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring..

NRK - 45 minutter siden

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

NRK - 1 time siden

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

NRK - 3 timer siden

Kilder: Assad og YPG allierer seg

Syriske myndigheter og USA-støttet, kurdisk milits skal samarbeide mot den tyrkiske offensiven mot et kurdiskkontrollert område i Nord-Syria, ifølge kilder. En samarbeidsavtale skal være meglet fram av Russland, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Siden årsskiftet har Oslo kommune fått inn over 10.000 klager på håndteringen av snøen, skriver Aftenposten. Bymiljøetaten påpeker at det aldri har vært flere maskiner eller folk i sving med brøyting og snørydding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt