NRK > Nyheter

Thursday, 15 November, 01:04

NRK - 12 Jun 17 kl. 12:54

Navalnyj pågrepet i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet da han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva mandag, opplyser hans kone. Arrangørene venter opptil 50.000 deltakere på demonstrasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksej Navalnyj, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Navalnyj, pågrepeti , Moskva
P4 - 29 Sep 17 kl. 09:34

Navalnyj anholdt av politiet

Den russiske opposisjonslederen Alexei Navalnyj er pågrepet av politiet. Ifølge nyhetsbyrået Reuters ble han pågrepet da han forlot hjemmet sitt i Moskva. Navalnyj har varslet at han vil prøve å bli president i Russland til neste år..

P4 - 28 Jan 18 kl. 22:56

Navalnyj løslatt

Opposisjonsleder Aleksej Navalnyj ble i kveld løslatt etter at han tidligere i dag ble pågrepet etter protester i Russland. Navalnyj ble pågrepet på vei til en demonstrasjon i Moskva. Flere tusen demonstranter protestere i et titalls russiske byer i dag, rundt 250 personer ble pågrepet..

NRK - 28 Jan 18 kl. 13:24

Navalnyj er arrestert i Moskva

Russisk politi har pågrepet opposisjonsleder Aleksej Navalnyj i forbindelse med en demonstrasjon i Moskva. Tidligere søndag inntok de kontoret hans. – Jeg er blitt pågrepet.

NRK - 05 May 18 kl. 15:33

350 er arrestert i Moskva

350 av tilhengerne til den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj er pågrepet under demonstrasjoner mot president Vladimir Putin i Moskva, melder AFP. Navalnyj er en av presidentens sterkeste kritikere, og ble også arrestert i dag..

NRK - 27 Mar 17 kl. 11:50

Russisk opposisjonsleder for retten

Den russiske opposisjonslederen Alexei Navalnyj, som ble pågrepet under en demonstrasjon i Moskva i helga, ble i morgentimene i dag stilt for retten i Moskva. Navalnyj har varslet at han vil kjempe om å bli president i Russland i 2018..

NRK - 26 Mar 17 kl. 13:27

– Navalnyj arrestert i Moskva

Russisk politi har arrestert den opposisjonslederen Alexei Navalnyj i forbindelse med demonstrasjoner i Moskva, sier øyevitner til nyhetsbyrået Reuters. Navalnyj har varslet at han vil kjempe om å bli president i Russland i 2018..

VG - 12 Jun 17 kl. 13:12

Navalnyj pågrepet før protestmarsj i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..

P4 - 28 Jan 18 kl. 13:42

Navalnyj pågrepet av russisk politi

Russisk politi har pågrepet opposisjonsleder Aleksej Navalnyj, det melder nyhetsbyrået AP. Den 41 år gamle advokaten, som har forsøkt å stille til valg mot Vladimir Putin, ble pågrepet da han var på vei til en demonstrasjon i Moskva. Der skulle han delta i protest mot at han er utestengt fra deltakelse i presidentvalget som skal holdes 8.

Dagbladet - 12 Jun 17 kl. 13:09

Protestleder skal ha blitt pågrepet før demonstrasjon i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..

P4 - 12 Jun 17 kl. 21:34

1000 demonstranter pågrepet

Rundt 1000 demonstranter har i dag blitt pågrepet i forbindelse med protestaksjoner i Russland. Demonstrantene protesterte mot korrupsjon, men allerede før marsjen skulle starte i Moskva ble opposisjonslederen Aleksej Navalnyj arrestert. Over 600 personer ble pågrepet i Moskva og 300 i St.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Meteorkrater funnet på Grønland

Danske forskere har funnet et 31 kilometer stort meteorkrater under innlandsisen nordvest på Grønland. Det kan være det største krater som noendinne er funnet. Danske forskere mener at krateret er dannet av en kilometer-stor jernmeteor..

NRK - 15 minutter siden

Brexit-krav om fiskeriavtale

Manglende avtaler om fiskekvoter blir et problem når Storbritannia forlater EU i mars. I skilsmisseavtalen står det at det innen 1. juli 2020 må være oppnådd enighet med EU-landeneom en fiskeavtale.

NRK - 30 minutter siden

Mann død etter skyting i Göteborg

En mann døde på sykehus etter at han ble skutt i Biskopsgården i Göteborg onsdag. Politiet ble tilkalt av naboer som hørte skudd. Ifølge SVT har politiet ingen mistenkte for det de betegnet som et drap..

NRK - 15 minutter siden

Svenskene får ny TV-lisens

I Sverige har riksdagen vedtatt at TV-lisensen skal erstattes av en Allmennkringkasteravgift som må betales av alle over 18 år med en skattbar inntekt. Avgiften blir på én prosent av nettoinntekten, begrenset oppad til 1300 kroner i året, melder SVT..

NRK - 30 minutter siden

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

NRK - 45 minutter siden

Marie Antoinettes smykker solgt

10 smykker fra den halshogde franske dronning Marie Antoinette er solgt på auksjon i Geneve. Det dyreste smykket gikk for over 300 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Sier han bestakk Mexicos president

Advokaten til nartotikabaronen Joaquín «El Chapo» Guzman hevder han er gjort til syndebukk, og at kartellet hans har bestukket to mexicanske presidenter med enorme summer. Dette kom fram i rettssaken mot lederen av Sinaloa-kartellet i New York..

NRK - 3 timer siden

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 2 timer siden

Sturgeon: Brexit-avtale dårlig nytt

Den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon sier til Reuters av avtalen mellom Storbritannia og EU er dårlig nytt for Skottland. Sturgeon spår at det vil bli vanskelig for statsminister Theresa May å få flertall for avtalen i parlamentet..

NRK - 2 timer siden

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt