NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:53

NRK - 12 Jun 17 kl. 12:54

Navalnyj pågrepet i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet da han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva mandag, opplyser hans kone. Arrangørene venter opptil 50.000 deltakere på demonstrasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksej Navalnyj, Moskva

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Navalnyj, pågrepeti , Moskva
P4 - 29 Sep 17 kl. 09:34

Navalnyj anholdt av politiet

Den russiske opposisjonslederen Alexei Navalnyj er pågrepet av politiet. Ifølge nyhetsbyrået Reuters ble han pågrepet da han forlot hjemmet sitt i Moskva. Navalnyj har varslet at han vil prøve å bli president i Russland til neste år..

P4 - 28 Jan 18 kl. 22:56

Navalnyj løslatt

Opposisjonsleder Aleksej Navalnyj ble i kveld løslatt etter at han tidligere i dag ble pågrepet etter protester i Russland. Navalnyj ble pågrepet på vei til en demonstrasjon i Moskva. Flere tusen demonstranter protestere i et titalls russiske byer i dag, rundt 250 personer ble pågrepet..

NRK - 28 Jan 18 kl. 13:24

Navalnyj er arrestert i Moskva

Russisk politi har pågrepet opposisjonsleder Aleksej Navalnyj i forbindelse med en demonstrasjon i Moskva. Tidligere søndag inntok de kontoret hans. – Jeg er blitt pågrepet.

NRK - 05 May 18 kl. 15:33

350 er arrestert i Moskva

350 av tilhengerne til den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj er pågrepet under demonstrasjoner mot president Vladimir Putin i Moskva, melder AFP. Navalnyj er en av presidentens sterkeste kritikere, og ble også arrestert i dag..

NRK - 27 Mar 17 kl. 11:50

Russisk opposisjonsleder for retten

Den russiske opposisjonslederen Alexei Navalnyj, som ble pågrepet under en demonstrasjon i Moskva i helga, ble i morgentimene i dag stilt for retten i Moskva. Navalnyj har varslet at han vil kjempe om å bli president i Russland i 2018..

NRK - 26 Mar 17 kl. 13:27

– Navalnyj arrestert i Moskva

Russisk politi har arrestert den opposisjonslederen Alexei Navalnyj i forbindelse med demonstrasjoner i Moskva, sier øyevitner til nyhetsbyrået Reuters. Navalnyj har varslet at han vil kjempe om å bli president i Russland i 2018..

VG - 12 Jun 17 kl. 13:12

Navalnyj pågrepet før protestmarsj i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..

P4 - 28 Jan 18 kl. 13:42

Navalnyj pågrepet av russisk politi

Russisk politi har pågrepet opposisjonsleder Aleksej Navalnyj, det melder nyhetsbyrået AP. Den 41 år gamle advokaten, som har forsøkt å stille til valg mot Vladimir Putin, ble pågrepet da han var på vei til en demonstrasjon i Moskva. Der skulle han delta i protest mot at han er utestengt fra deltakelse i presidentvalget som skal holdes 8.

Dagbladet - 12 Jun 17 kl. 13:09

Protestleder skal ha blitt pågrepet før demonstrasjon i Moskva

Den russiske protestlederen Aleksej Navalnyj ble pågrepet idet han var på vei for å lede en demonstrasjon i Moskva, opplyser hans kone..

P4 - 12 Jun 17 kl. 21:34

1000 demonstranter pågrepet

Rundt 1000 demonstranter har i dag blitt pågrepet i forbindelse med protestaksjoner i Russland. Demonstrantene protesterte mot korrupsjon, men allerede før marsjen skulle starte i Moskva ble opposisjonslederen Aleksej Navalnyj arrestert. Over 600 personer ble pågrepet i Moskva og 300 i St.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 10 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt