E24 > Økonomi

Fredag, 23 Oktober, 01:46

E24 - 17 juni 20 kl. 20:01

Nav-rapport: Må regne med betydelig høyere ledighet enn før krisen

I en fersk rapport har Nav laget tre scenarioer for arbeidsmarkedet i 2020 og 2021. Selv i det mest optimistiske spås høy ledighet i lang tid fremover..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nav-rapport, regnemed , betydelig, høyere, ledighet, enn, før, krisen
P4 - 17 juni 20 kl. 20:18

NAV: - Må regne med høyere ledighet

- Vi må regne med betydelig høyere arbeidsledighet neste år enn før koronakrisen. Det konkluderer NAV med i en ny rapport. Ledigheten har skjøt i været da mye av Norge stengte i mars.

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 20:01

Nav-rapport: Må regne med betydelig høyere ledighet enn før krisen

I en fersk rapport har Nav laget tre scenarioer for arbeidsmarkedet i 2020 og 2021. Selv i det mest optimistiske spås høy ledighet i lang tid fremover..

P4 - 18 juni 20 kl. 05:46

NAV venter høy arbeidsledighet neste år

NAV tror arbeidsledigheten vil bli høyere enn normalt i lang tid. Det viser en analyse av arbeidsmarkedet i 2020 og 2021, skriver Dagens Næringsliv. NAV direktør Sigrun Vågeng sier de anslår at ledigheten vil fortsette å falle, men i et langsommere tempo enn vi har sett den siste tiden, noe som betyr at ledigheten også neste år vil være betydelig høyere enn vi er vant til..

P4 - 19 mars 20 kl. 18:10

Kan tvinge ansatte til å jobbe i NAV

Statsansatte kan bli tvunget til å jobbe i NAV for en periode. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Dagens Næringsliv at det kan bli aktuelt å bruke den nye kriseloven til dette for å få unna den massive søknadsmengden hos NAV. De siste seks dagene har NAV mottatt 113 500 søknader om dagpenger.

NRK - 15 mars 20 kl. 16:34

Stenger NAV-kontorer

Nav Elverum og Nav Våler har etter råd fra kommuneoverlegene stengt kontorene sine. Det betyr at de ikke er åpne for «drop-in» besøk inntil videre. Nav kan nås på telefon ved nødssituasjoner, skriver de i en pressemelding..

NRK - 16 mars 20 kl. 15:11

NAV: – Lettelser i regelverket

NAV vil jobbe med lettelser i regelverket med mindre fokus på detaljer for å få unnagjort flere søknader. Enhetene som jobber med dagpenger, sykepenger og omsorgspenger får styrket sin bemanning. NAV anbefaler å gå inn på NAV.

P4 - 16 mars 20 kl. 15:09

NAV: - Vil bruke tid

Det vil ta tid før NAV får på plass nye ordningene nå under koronakrisen. Stortinget har vedtatt en konomisk krisepakke, blant annet full lønn for permitterte ansatte i 20 dager. Utbetalingene skjer så raskt NAV får på plass en teknisk løsning, og det jobbes det nå på spreng for å få på plass, sier NAV-direktør Sigrun Vågeng..

P4 - 16 mars 20 kl. 16:21

Flere enn 10.000 har søkt om dagpenger

Flere enn 10.000 nordmenn har søkt om dagpenger fra Nav siden fredag. Aldri før har pågangen vært så stor på så kort tid.

P4 - 18 mars 20 kl. 05:35

Navs IT-systemer overbelastet

Nav klarer ikke å betale ut pengene som krisepakken fra Stortinget legger opp til. Siden torsdag har 54.000 permitterte søkt Nav om krisestøtte - og det har ført til overbelastning av etatens IT-systemer.

P4 - 18 mars 20 kl. 10:11

Nav drukner i søknader

Vi har tidligere i dag hørt at IT-systemene til Nav har blitt overbelastet etter regjerings krisepakke- og dermed ikke klarer å betale ut alle pengene til permitterte. Bare det siste døgnet har det kommet inn 63 700 søknader om dagpenger. Den siste uken har Nav mottatt 113.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Har færre misligholdte personlån enn før krisen

DNB var rustet for tapsbølge, men problemlånene hos personkunder har blitt færre under coronapandemien. I den kriserammede offshorenæringen taper imidlertid storbanken milliarder – og har gått inn som medeier av offshoreskip..

E24 - 5 timer siden

Utbygging av kraftlinjer går tregt: Frykter strømmangel i Stockholm

Sverige bruker lang tid på å forsterke kraftnettet sitt. Det kan gi strømmangel i Stockholm fra 2022, advarer Stockholms Handelskammare..

E24 - 6 timer siden

Ny analyse viser kraftig vekst i datasenternæringen

En ny analyse viser at norsk datasenternæring bidrar med nær 2.000 arbeidsplasser i dag, og at antallet vil øke kraftig fremover..

E24 - 6 timer siden

Nybø: Hurtigruten har seilt i grenseland av lovverket

Næringsminister Islein Nybø (V) mener Hurtigrutens cruisevirksomhet har seilt i grenseland av lovverket og varsler at hun vil se på lovverket..

E24 - 6 timer siden

Hotel Victoria tapte pengekrangel, må ut med over 10 millioner

Hotel Victoria tapte pengekrangelen med Faber Bygg etter oppussingen av hotellet i fjor. Nå må hotellet ut med over 10 millioner kroner til byggefirmaet..

E24 - 6 timer siden

SV anklager Wizz Air for menneskerettighetsbrudd

SV vil fremme et forslag som forbyr organisering av selskaper som bryter med menneskerettigheter. Målet er å gjøre det umulig for selskaper som Wizz Air å kunne etablere seg i Norge. – Falske anklager, sier Wizz Air-sjefen..

E24 - 6 timer siden

Trumps kompiskapitalisme

Etter fire år er omfanget av Donald Trumps skatteomgåelse og gjeldsbyrde endelig i ferd med å bli avdekket..

E24 - 6 timer siden

Enighet i tarifforhandlingene i sjømatindustrien

Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og Sjømat Norge er blitt enige om de nye punktene i tariffavtalen til fiskeindustribedrifter..

E24 - 7 timer siden

Kontroversielt børsskall er fortsatt i spill: Spetalens Saga tause om planene

Børsskallet Element er fortsatt på jakt etter noen som vil ta bakveien til Børsen. Øystein Stray Spetalen-dominerte Saga Tankers, som skal kvitte seg med investeringer, er stille om hvorvidt de vil selge seg ut..

E24 - 9 timer siden

Wizz Air med kartbommert: – Alle byene er plassert feil

Torsdag presenterte Wizz Air sine nye planer om innenriksruter i Norge. – De kommer til å fly passasjerer veldig feil, sier geolog..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt