Aftenposten > Utenriks

Fredag, 30 Oktober, 21:16

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 20:01

Nav-rapport: Må regne med betydelig høyere ledighet enn før krisen

I en fersk rapport har Nav laget tre scenarioer for arbeidsmarkedet i 2020 og 2021. Selv i det mest optimistiske spås høy ledighet i lang tid fremover..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nav-rapport, regnemed , betydelig, høyere, ledighet, enn, før, krisen
P4 - 17 juni 20 kl. 20:18

NAV: - Må regne med høyere ledighet

- Vi må regne med betydelig høyere arbeidsledighet neste år enn før koronakrisen. Det konkluderer NAV med i en ny rapport. Ledigheten har skjøt i været da mye av Norge stengte i mars.

E24 - 17 juni 20 kl. 20:01

Nav-rapport: Må regne med betydelig høyere ledighet enn før krisen

I en fersk rapport har Nav laget tre scenarioer for arbeidsmarkedet i 2020 og 2021. Selv i det mest optimistiske spås høy ledighet i lang tid fremover..

P4 - 18 juni 20 kl. 05:46

NAV venter høy arbeidsledighet neste år

NAV tror arbeidsledigheten vil bli høyere enn normalt i lang tid. Det viser en analyse av arbeidsmarkedet i 2020 og 2021, skriver Dagens Næringsliv. NAV direktør Sigrun Vågeng sier de anslår at ledigheten vil fortsette å falle, men i et langsommere tempo enn vi har sett den siste tiden, noe som betyr at ledigheten også neste år vil være betydelig høyere enn vi er vant til..

P4 - 19 mars 20 kl. 18:10

Kan tvinge ansatte til å jobbe i NAV

Statsansatte kan bli tvunget til å jobbe i NAV for en periode. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Dagens Næringsliv at det kan bli aktuelt å bruke den nye kriseloven til dette for å få unna den massive søknadsmengden hos NAV. De siste seks dagene har NAV mottatt 113 500 søknader om dagpenger.

NRK - 15 mars 20 kl. 16:34

Stenger NAV-kontorer

Nav Elverum og Nav Våler har etter råd fra kommuneoverlegene stengt kontorene sine. Det betyr at de ikke er åpne for «drop-in» besøk inntil videre. Nav kan nås på telefon ved nødssituasjoner, skriver de i en pressemelding..

NRK - 16 mars 20 kl. 15:11

NAV: – Lettelser i regelverket

NAV vil jobbe med lettelser i regelverket med mindre fokus på detaljer for å få unnagjort flere søknader. Enhetene som jobber med dagpenger, sykepenger og omsorgspenger får styrket sin bemanning. NAV anbefaler å gå inn på NAV.

P4 - 16 mars 20 kl. 15:09

NAV: - Vil bruke tid

Det vil ta tid før NAV får på plass nye ordningene nå under koronakrisen. Stortinget har vedtatt en konomisk krisepakke, blant annet full lønn for permitterte ansatte i 20 dager. Utbetalingene skjer så raskt NAV får på plass en teknisk løsning, og det jobbes det nå på spreng for å få på plass, sier NAV-direktør Sigrun Vågeng..

P4 - 16 mars 20 kl. 16:21

Flere enn 10.000 har søkt om dagpenger

Flere enn 10.000 nordmenn har søkt om dagpenger fra Nav siden fredag. Aldri før har pågangen vært så stor på så kort tid.

P4 - 18 mars 20 kl. 05:35

Navs IT-systemer overbelastet

Nav klarer ikke å betale ut pengene som krisepakken fra Stortinget legger opp til. Siden torsdag har 54.000 permitterte søkt Nav om krisestøtte - og det har ført til overbelastning av etatens IT-systemer.

P4 - 18 mars 20 kl. 10:11

Nav drukner i søknader

Vi har tidligere i dag hørt at IT-systemene til Nav har blitt overbelastet etter regjerings krisepakke- og dermed ikke klarer å betale ut alle pengene til permitterte. Bare det siste døgnet har det kommet inn 63 700 søknader om dagpenger. Den siste uken har Nav mottatt 113.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt