P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:29

P4 - 14 nov. 19 kl. 21:34

Nav-ofre kan få penger neste uke

De første ofrene for NAV-skandalen kan vente seg penger på konto fra neste uke.
Det opplyser arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie til Dagbladet.
Hun har vært i møte med NAV-direktøren i kveld.
Tidligere i dag ble NAV kritisert for å bruke for mye tid med å rydde opp i trygdeskandalen siden de fortsatt ikke har utbetalt en krone til noen av de 2400 personene som har fått feilbehandlet sakene sine..
Les mer på P4


Les mer om:
NAV, Anniken Hauglie, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nav-ofrekan få , penger, neste, uke
VG - 14 nov. 19 kl. 19:28

Nav-ofre kan få penger på konto til uka

– De første ofrene for Navs feiltolkning kan få penger på konto allerede neste uke, sier arbeidsminister Anniken Hauglie til Dagbladet etter møtet..

Aftenposten - 14 nov. 19 kl. 20:13

Hauglie: Nav-ofre kan få penger på konto til uken

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) sier de første ofrene for Nav-skandalen kan få penger på konto allerede til uken..

P4 - 25 mars 20 kl. 19:10

- Må få penger i neste krisepakke

Det eneste som gjelder i neste krisepakke fra regjeringen er at det gis penger direkte til bedriftene. Det sier NHO-sjef Ole Erik Almlid. Regjeringen skal legge frem sin tredje krisepakke fredag, og den vil trolig gjøre at bedrifter får dekket faste utgifter, som husleie.

Klartale - 30 okt. 19 kl. 15:18

Nav skal ringe til mulige ofre

Folk som kan være ofre for trygde-skandalen, kan få telefon fra Nav..

NRK - 29 nov. 19 kl. 05:05

30 ofre for overgrepssiktet dommer

Det er over 30 ofre i saka der ein tidlegare fotballdommer i 20-åra er sikta for seksuelle overgrep mot barn. Onsdag vart mannen varetektsfengsla i åtte nye veker, skriv Bergens Tidende..

NRK - 01 nov. 19 kl. 08:42

Tusenvis av uidentifiserte ofre

Over 30.000 døde mennesker ligger uidentifisert og uavhentet på likhus i Mexico, advarer landets nasjonale menneskerettskommisjon. Likhusene mangler penger, personell og utstyr til å gjennomføre undersøkelser av de navnløse, ifølge kommisjonen..

NRK - 19 nov. 19 kl. 14:28

Nav har omgjort 34 feilaktige saker

34 ofre for trygdeskandalen har så langt fått vedtakene sine omgjort av Nav. – De første har trolig fått penger på konto, og flere vil få etterbetalinger i løpet av denne uken, sier seksjonssjef Magne Fladby i Nav..

Aftenposten - 07 juni 20 kl. 21:57

Norsk krise før neste års OL: Mangler 50 millioner kroner

Fattige toppidrettsutøvere og særforbund vet ikke hvordan de skal få penger for å forberede seg til OL og Paralympics neste år..

P4 - 04 sep. 19 kl. 06:44

Regjeringen gir mer penger til politiet

Norsk politi skal styrkes med 350 millioner kroner neste år. Det sier statsminister Erna Solberg til VG. I statsbudsjettet for neste år, som legges frem om en måned, foreslår regjeringen også å bevilge 100 millioner kroner for å ansette flere politistudenter.

Aftenposten - 23 mars 20 kl. 22:00

Hvor mange arbeidsplasser er vi villige til å ofre? | Henrik Hillestad Løvold

Skal vi ofre kronekursen, børsen, statsbudsjettet og en betydelig del av oljefondet for å hindre spredningen av koronaviruset?.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

– Pakk som om du havner i en lockdown

Reiser du til utlandet nå, må du pakke så du har nok for å havne i en eventuell lockdown. Det sa regjeringen og helsemyndighetene da de la fram de nye reiserådene i dag. Til tross for at regjeringen fraråder alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige, kan man fra 15.

P4 - 45 minutter siden

Væpnet aksjon i Oslo

Det ble satt i gang en stor væpnet politiaksjon ved Operaen i Oslo sentrum i ettermiddag etter meldinger om en truende mann med en blank gjenstand. Mannen nektet å høre på politiets ordre, løp mot havna og hoppet i vannet. Han befinner seg nå ved en flytebrygge og politiet forsøker nå å få ham til å komme opp frivillig..

P4 - 45 minutter siden

Nordmenn smittet i Afghanistan

Norsk personell i Afghanistan er blitt smittet med koronaviruset. Det opplyser Forsvaret. De ville ikke si noe om hvor mange som er smittet, men ingen har foreløpig utviklet symptomer.

P4 - 45 minutter siden

Småfly krasjet i Meråker

Et måfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag. En person sitter fast i flyet, den andre skal ha kommet seg ut, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 45 minutter siden

Spotify nede

Spotify har nå tekniske problemer og er nede i store deler av Europa og i USA, Musikkstrømmetjenestens app på mobiltelefonen lukker seg så fort man åpner den. Spotify jobber med å fikse problemet..

P4 - 45 minutter siden

Anker ikke naziflag-dom

Statsadvokaten anker ikke frifinnelsen av de tre mennene som hengte opp naziflagg i Kristiansand 9.april i 2018 til Høysterett. Agder lagmannsrett mente dette ikke var hatefulle ytringer mot spesielle grupper og menne ble frifunnet etter først å ha blitt dømt i Kristiansand tingrett..

P4 - 1 time siden

Kun fire innlagt

Nå er kun fire personer med koronasmitte innlagt på norske sykehus. Det er en halvering siden i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Kun én pasient får respiratorbehandling, det samme som i går..

P4 - 2 timer siden

Døde under øvelseskjøring

En 49 år gammel kvinne døde etter en MC-ulykke i Gjøvik i Innlandet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med opplæring i et avgrenset område hos Statens vegvesen. Politiet avhører nå vitner og har varslet ulykkesanalysegruppen og arbeidstilsynet..

P4 - 3 timer siden

Åpner for reiser til store ferieland

Regjeringen åpner for reiser til blant annet Spania, Tyskland, Frankrike, Italia og Hellas, samt noen regioner i Sverige fra og med 15. juli..

P4 - 2 timer siden

Negative tester i Tromsø

12 personer som ble testet for koronaviruset i Tromsø etter å ha vært i kontakt med en smittet person, har alle testet negativt. De fem ansatte og sju beboerne ved et bo- og servicesenter var i kontakt med en smittet ansatt som kom fra reise på Østlandet. Dette var Tromsø kommune sitt første smittetilfelle siden 17.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt