P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 00:54

P4 - 14 Nov 19 kl. 21:34

Nav-ofre kan få penger neste uke

De første ofrene for NAV-skandalen kan vente seg penger på konto fra neste uke.
Det opplyser arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie til Dagbladet.
Hun har vært i møte med NAV-direktøren i kveld.
Tidligere i dag ble NAV kritisert for å bruke for mye tid med å rydde opp i trygdeskandalen siden de fortsatt ikke har utbetalt en krone til noen av de 2400 personene som har fått feilbehandlet sakene sine..
Les mer på P4


Les mer om:
NAV, Anniken Hauglie, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nav-ofrekan , , penger, neste, uke
VG - 14 Nov 19 kl. 19:28

Nav-ofre kan få penger på konto til uka

– De første ofrene for Navs feiltolkning kan få penger på konto allerede neste uke, sier arbeidsminister Anniken Hauglie til Dagbladet etter møtet..

Aftenposten - 14 Nov 19 kl. 20:13

Hauglie: Nav-ofre kan få penger på konto til uken

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) sier de første ofrene for Nav-skandalen kan få penger på konto allerede til uken..

Klartale - 30 Oct 19 kl. 15:18

Nav skal ringe til mulige ofre

Folk som kan være ofre for trygde-skandalen, kan få telefon fra Nav..

NRK - 29 Nov 19 kl. 05:05

30 ofre for overgrepssiktet dommer

Det er over 30 ofre i saka der ein tidlegare fotballdommer i 20-åra er sikta for seksuelle overgrep mot barn. Onsdag vart mannen varetektsfengsla i åtte nye veker, skriv Bergens Tidende..

NRK - 01 Nov 19 kl. 08:42

Tusenvis av uidentifiserte ofre

Over 30.000 døde mennesker ligger uidentifisert og uavhentet på likhus i Mexico, advarer landets nasjonale menneskerettskommisjon. Likhusene mangler penger, personell og utstyr til å gjennomføre undersøkelser av de navnløse, ifølge kommisjonen..

NRK - 19 Nov 19 kl. 14:28

Nav har omgjort 34 feilaktige saker

34 ofre for trygdeskandalen har så langt fått vedtakene sine omgjort av Nav. – De første har trolig fått penger på konto, og flere vil få etterbetalinger i løpet av denne uken, sier seksjonssjef Magne Fladby i Nav..

P4 - 04 Sep 19 kl. 06:44

Regjeringen gir mer penger til politiet

Norsk politi skal styrkes med 350 millioner kroner neste år. Det sier statsminister Erna Solberg til VG. I statsbudsjettet for neste år, som legges frem om en måned, foreslår regjeringen også å bevilge 100 millioner kroner for å ansette flere politistudenter.

Hegnar.no - 12 Aug 19 kl. 06:01

Unge vil ofre biff og bil for klimaet

De unge er langt mer villige til å ofre flyturer, bilkjøring og kjøtt for å redde klimaet enn eldre. En ny undersøkelse avslører generasjonskløften..

NRK - 25 Nov 19 kl. 15:52

Paven møtte Fukushima-ofre

Pave Frans har møtt ofre for jordskjelvet, tsunamien og atomulykken som rammet Japan i 2011. Japan er fortsatt merket av katastrofen, da et kraftig jordskjelv utløste en enorm tsunami, og over 18.500 mennesker langs kysten mistet livet..

Klartale - 22 Nov 19 kl. 14:59

Ofre for Nav har fått 1 million kroner

57 saker er gjort om i Nav. Omtrent 1 million kroner er betalt ut til ofre for Nav-skandalen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 2 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 2 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 2 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 18 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 3 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 3 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 5 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 5 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt