NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 16:51

NRK - 14 jan. 21 kl. 17:33

National Mall stenges

Hele parkanlegget National Mall i sentrum av Washington vil bli stengt for allmennheten under Joe Bidens innsettelse, ifølge Washington Post. Grunnen er at myndighetene frykter nye voldelige opptøyer etter stormingen av Kongressen i forrige uke..
Les mer på NRK


Les mer om:
National Mall, Washington, Joe Bidens, Washington Post, Kongressen, Mall

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: National, Mall, stenges
NRK - 15 jan. 21 kl. 17:35

Populær friluftstrapp stenges

Tretrappa Frykanttrappa i Glomfjord i Nordland stenges permanent for publikum, fordi det er fare for at steinblokker kan løsne og falle ned på trappa. Statkraft ba om en geologisk vurdering av faren for is- og steinsprang mot trappa - nå stenges den..

Aftenposten - 18 jan. 21 kl. 16:42

Kongressbygningen i USA stenges ned

En «ytre trussel» gjør at kongressbygningen i Washington stenges ned, melder Reuters..

NRK - 21 jan. 21 kl. 14:39

Vurderer å stenge skolene

Fauske kommune vurderer fortløpende om skolene skal stenges fredag på grunn av ekstremværet «Frank». Kommunen ber foresatte følge med på kommunens hjemmeside og Facebook-side. Dersom skolene stenges blir foresatte varslet via SMS..

Aftenposten - 22 jan. 21 kl. 12:46

Kommunen stenges ned. Innbyggerne bes om ikke å reise noe sted.

Den britiske varianten av koronaviruset er påvist i Nordre Follo. Hele kommunen stenges ned frem til onsdag, og….

NRK - 23 jan. 21 kl. 09:09

Polet stenges i ti kommuner

Vinmonopolet stenges i de ti kommunene i Østre Viken fra 23. januar til 31. januar, som en del av de strenge tiltakene regjeringen innfører fra klokka 12, lørdag.

VG - 08 feb. 21 kl. 22:18

Fagforeningsleder: – Utrolig at det ikke har kommet store utbrudd på byggeplasser i Bergen tidligere

Tirsdag skal byrådet i Bergen avgjøre om store byggeplasser må stenge ned. – Skal de store stenges, bør alle byggeplasser i Bergen stenges, mener lokallagsleder Jorge Dahl i Fellesforbundet..

VG - 08 feb. 21 kl. 22:18

Har fryktet utbrudd på byggeplasser i Bergen: Dette har vi ventet på

Tirsdag skal byrådet i Bergen avgjøre om store byggeplasser må stenge ned. – Skal de store stenges, bør alle byggeplasser i Bergen stenges, mener lokallagsleder Jorge Dahl i Fellesforbundet..

Aftenposten - 08 mars 21 kl. 21:01

Lokalsamfunnet i Ulvik måtte stenges fullstendig ned. Det resulterte i noe uventet.

Lokalsamfunnet i Ulvik i Hardanger måtte stenges fullstendig ned da koronasmitten kom ut av kontroll..

NRK - 18 mars 21 kl. 22:51

Stenger ned skole etter fest

Solør videregående skole i Hedmark stenges ned med umiddelbar virkning, melder iSolør.no. Også skolens internat stenges.

Klartale - 19 april 21 kl. 11:35

New Delhi stenges ned i en uke

Fra mandag stenges hovedstaden i India i en uke. Mange korona-smittede trenger hjelp på sykehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Colombia vil halvere utslipp

Colombias president sier landet vil redusere sine utslipp med 51 prosent innen 2030, og bli utslippsnøytral i 2050. Landet har også satt igang et storstilt treplantingsprosjekt..

NRK - 15 minutter siden

Opnar pengesekken for regnskogen

Ein norsk idé sikrar milliardinvestering frå stormakter og gigantselskap i regnskogen. Det skal kunne kutte 100 millionar tonn CO₂-utslepp..

NRK - 30 minutter siden

Ulykke i Sande

En person tas hånd om av luftambulansen etter en ulykke i Sande. Ifølge politiet har personen kommet i klem på et bilverksted ved Lersbrygga. Skadeomfanget er ikke kjent..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne siktet i halliksak

En kvinne i 60-årene er siktet for menneskehandel, hallikvirksomhet og narkotikalovbrudd. Politiet mener hun drev et bordell på en massasjesalong i Oslo, skriver TV 2. Kvinnen ble pågrepet tirsdag.

NRK - 30 minutter siden

10-15 tonn med fisk i vegbanen

En trailer har mistet halve lasten med fisk ved Vartdalsstranda på Sunnmøre, ca 10-15 tonn med fisk flyter i vegbanen og grøften. Trafikken står i begge retninger. Politi og entreprenør på vei til stedet.

NRK - 15 minutter siden

Vil løse migrantkrise med trær

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorberer millioner av tonn CO2.

NRK - 45 minutter siden

Australia vil lage hydrogen

Australias statsminister sier landet har som ambisjon å produsere verdens billiste hydrogen, til 2 australske dollar per kilo..

NRK - 45 minutter siden

Bolsonaro om klima i Brasil

Bolsonaro lovet at Brasil skal være karbonnøytralt innen 2050, og at all ulovlig avskoging skal eliminieres innen 2030. Som hjem til verdens største regnskog, mener Bolsonaro at landet ligger i forkant med å takle klimakrisen: – Akkurat nå står Brasil for kun 3 prosent av årlige utslipp i verden. Brasils landbruk er ett av verdens mest bærekraftige..

NRK - 45 minutter siden

FHI skal lage eigne råd til russen

Folkehelseinstituttet planlegg å utarbeide eigne, detaljerte råd til årets russ. Enkelte råd er klare allereie no: Russen må fylgje gjeldande reglar og råd for arrangement og private samlingar, dei bør samlast utandørs, og dei bør avgrense talet på personar dei har tett kontakt med. På grunn av skort på hurtigtestar vurderer FHI det som lite aktuelt med jamleg testing av russen gjennom russetida..

NRK - 1 time siden

Mistet førerkort etter kappkjøring

To personer mistet førerkortet etter å ha kjørt kappkjøring med hverandre i Aurvåg, Herøy på Sunnmøre i 80-sona. Den ene hadde fart på 155 km/t og den andre 157 km/t, melder politiet i Møre og Romsdal. Seks personer fikk forenklede forelegg for fart..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt