P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 23:54

P4 - 04 Sep 19 kl. 10:13

Nasjonalt barnehagetilsyn til Molde

Regjeringen vil opprette et nasjonalt økonomisk tilsyn for private barnehager og har bestemt at tilsynet skal være i Molde.
En undersøkelse fra Agenda Kaupang viser ifølge Kunnskapsdepartementet at det i dag er varierende kunnskap og kapasitet i kommunene til å føre økonomisk tilsyn med private barnehager.
Det nye tilsynet vil være underlagt Utdanningsdirektoratet..
Les mer på P4


Les mer om:
Molde, Agenda Kaupang, Kunnskapsdepartementet, Utdanningsdirektoratet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nasjonalt, barnehagetilsyn, til, Molde
VG - 29 Sep 19 kl. 20:00

Overtidsscoring sikret Molde-seier

MOLDE (VG) (Molde-Lillestrøm 2–1) Molde stanget og stanget mot et lavtliggende Lillestrøm, men på overtid sikret Kristoffer Haugen (25) tre poeng for Molde som fortsatt er ubeseiret hjemme på Aker Stadion..

NRK - 24 Dec 19 kl. 13:16

Nasjonalt utbrudd av tarmbakterier

Folkehelseinstituttet melder at de har oppdaget et nasjonalt utbrudd av mage-tarmbakterien Shigella Sonnei i flere fylker. Bakterien er så langt påvist hos åtte personer. Folkehelseinstituttet anbefaler varmebehandling av sukkererter..

NRK - 11 Jul 19 kl. 19:47

Badeulykke i Molde

To barn var tidligere i kveld involvert i en badeulykke i Molde. Det ene barnet ble sendt til sykehuset i Molde, mens det andre ble sendt til Trondheim, melder politiet i Møre og Romsdal. Ulykken skjedde ved inntaksdammen i Molde..

VG - 20 May 19 kl. 20:50

Ohi med hat-trick da Molde banket Viking

MOLDE (VG) (Molde - Viking 5–1) Ohi Omoijuanfo (25) skøyt Molde til topps i Eliteserien da Molde slo Viking 5–1. Samtidig skøyt han seg selv opp på toppscorer-tronen i Eliteserien..

Aftenposten - 30 Oct 19 kl. 06:04

Mener Ap må samarbeide med MDG også nasjonalt

Miljøpartiet ble avgjørende for at Jan Oddvar Skisland (Ap) ble ordfører i Kristiansand. På nasjonalt plan er regjeringssamarbeid med Miljøpartiet mer komplisert.

NRK - 30 Jun 19 kl. 21:54

Poengdeling i Molde

Etter en målløs førsteomgang med Molde dominans sendte Ruben Yttergård Jenssen Brann i ledelsen etter 61 minutter – kun sekunder etter at Molde misset straffespark. Seks minutter før fulltid reduserte Leke James fra straffemerket for Molde til 1-1..

VG - 18 Aug 19 kl. 19:54

Molde på tabelltopp etter «Lekestue»

TRONDHEIM (VG) (Ranheim-Molde 2–3) Med Leke James og Mathis Bolly i storform, gjorde et reservepreget Molde-lag akkurat nok til å slå den blåhvite naboen i nord..

Dagbladet - 11 May 20 kl. 14:19

Vi ønsker også et nasjonalt tilsyn velkommen

Både PBL og alle de største private barnehageaktørene har lenge etterlyst et nasjonalt, uavhengig tilsyn. Vi ønsker å bli kikket grundig i kortene. Ikke minst for at anekdotiske framstillinger ikke skal få etablere seg som sannheten om sektoren..

VG - 16 Jun 19 kl. 19:51

Molde tilbake på vinnersporet: – Ekstremt viktige poeng

MOLDE (VG) (Molde – Ranheim 2-0) Molde og Magnus Wolff Eikrem (28) herjet tidvis med Ranheim da de befestet tabellposisjonen på topp da de kom tilbake på vinnersporet med 2–0 seieren over Ranheim søndag kveld..

VG - 20 Oct 19 kl. 19:54

Molde mot seriegull til tross for feilslått eksperiment: - Tenkt på dette lenge

MOLDE (VG) (Molde – Haugesund 3-1) Molde eksperimenterte hjemme mot Haugesund, men lyktes ikke. Så endret de formasjon og to mål på ett minutt og 32 sekunder, 20 minutter før slutt, sørget for tre svært viktige poeng i gullkampen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Politiet bruker sjelden våpen

Norsk politi bruker sjelden våpen. Det viser tall fra Politidirektoratet. I fjor hadde politiet i underkant av 10.

P4 - 1 time siden

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 2 timer siden

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta. Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag. Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.

P4 - 1 time siden

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

P4 - 2 timer siden

Forhandlingene om oljeskatt fortsetter torsdag

Partiene på Stortinget henter inn de parlamentariske lederne for å forsøke å finne en løsning i de vanskelige forhandlingene om oljeskatt. Partiene gikk fra hverandre i kveld uten å ha noen løsning på plass i saken. Planen er nå at de parlamentariske lederne skal møtes i morgen for å diskutere videre..

P4 - 2 timer siden

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset. Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..

P4 - 2 timer siden

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord. Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe i kveld, melder NTB. Regjeringen foreslo tidligere i år å flytte den såkalte iskanten til der det i snitt er is 15 prosent av dagene i april.

P4 - 3 timer siden

Person knivstukket i Skien

En person er knivstukket ved Gimsøy i Skien. Politiet søker nå etter gjerningspersonen som skal ha kjørt fra stedet i en bil. Den skadene får behandling på legevakt..

P4 - 3 timer siden

Tysk fange mistenkt i Madeleine-saken

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i forvinnengen til tre år gamle Madeleine McCann. Den tyske fangen skal ha vært i området med campingbil da den britiske jenta forsvant for 13 år siden, melder BBC. Årsaken til at mannen sitter i fengsel har ingenting med forsvinningen å gjøre..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot stedatter

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett tiltalt for å ha begått flere seksuelle overgrep mot sin stedatter som da var 13 år gammel. Mannen er også tiltalt for å ha bestilt seksuelle overgrep mot barn på internett. Han skal i følge tiltalen ha chattet med personer på Filippinene og betalt dem for å begå overgrep mot barn under 14 år, melder NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt