NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:53

NRK - 12 Sep 19 kl. 04:18

Nasjonalforsamlingsleder tiltalt

Presidenten i den franske nasjonalforsamlingen, Richard Ferrand, som tilhører president Emmanuel Macrons parti, ble natt til fredag tiltalt for økonomiske misligheter. Som sjef i et forsikringsselskap i 2011 skal han ha forsøkt å berike sin samboer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ferrand, Emmanuel Macrons

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nasjonalforsamlingsleder, tiltalt
P4 - 05 Jun 19 kl. 05:42

Tiltalt etter skolemassakre

En væpnet sikkerhetsvakt er tiltalt etter skolemassakren i Florida i fjor. Sikkerhetsvakten tok seg aldri inn på skolen der 17 personer ble skutt og drept, og er derfor tiltalt for forsømmelse av barn, og ti andre punkter som til sammen kan gi nær 100 år i fengsel, melder BBC. 56-åringen blir tiltalt etter en etterforskning som har vart i 14 måneder..

P4 - 05 Jun 19 kl. 14:25

Tiltalt for hallikvirksomhet

En mann er tiltalt etter hallikparagrafen, etter at samboeren skal ha solgt sex over en periode på fire år. Mannen er også tiltalt for deling av bilder og filmar med grove seksuelle overgrep mot små barn. Samboeren, som jobbet i en barnehage, er ikke tiltalt, ettersom det ikke er forbudt å selge sex..

NRK - 21 Jul 19 kl. 22:53

Brødre tiltalt for drapsforsøk

To menn er tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Grønland i Oslo i februar. Sammen med en tredje mann er de også tiltalt for drapsforsøk i 2017. De tre tiltalte er brødre, skriver Document.

NRK - 09 Sep 19 kl. 13:11

Familiefar tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-åra møter tirsdag i Follo tingrett, tiltalt for drapsforsøk på datteren sin i 2017. Fire andre familiemedlemmer er også tiltalt. Kvinnen ble alvorlig skadd da hun ble slått og knivstukket utenfor familiens hjem på Greverud i Oppegård..

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:04

Mann fra Bergen tiltalt

En mann i 40-årene fra Bergen er tiltalt for å ha medvirket til at en annen mann forgrep seg på stedatteren sin. Han er i tillegg tiltalt for å ha delt seksualiserte bilder av mannens stedatter med flere på nettet, ifølge Bergens Tidende..

P4 - 09 Aug 19 kl. 21:09

Tiltalt for 1,8 millioner overgrepsbilder

En mann fra Trondheim er tiltalt for å hatt seksuell omgang med barn under 14 år. I tillegg er han tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder og filmer som viser seksuelle overgrep mot barn, eller som seksualiserer barn, skriver Adresseavisen..

P4 - 06 Jul 19 kl. 16:24

Tiltalt for å lage bombe

En 36 år gammel russisk statsborger med tsjetsjensk bakgrunn er tiltalt for å ha laget en bombe som skulle brukes til å drepe en annen tsjetsjener. Mannen ble pågrepet under en væpnet aksjon i Oslo i april i fjor. 36-åringen er også tiltalt for grov vold mot en annen mann i januar i år..

P4 - 07 Sep 19 kl. 22:14

Massør tiltalt for sexovergrep

En mannlig massør i Oslo er tiltalt for et seksuelt overgrep mot en kvinne under en massasjetime. Mannen i 50-årene må møte i Oslo tingrett neste uke, melder NTB. Han er tiltalt for å ha skaffet seg seksuell omgang mot en kvinne som var ute av stand til å motsette seg handlingen og for å ha misbrukt stillingen sin..

P4 - 19 Aug 19 kl. 15:14

Tiltalt for overgrep og besittelse

En 51 år gammel mann fra Trondheim er tiltalt for overgrep mot et barn under 14 år. Han er også tiltalt for besittelse av minst 1,8 millioner bilder, samt over 7.000 filmer, som viser overgrep mot barn.

P4 - 14 Jun 19 kl. 05:29

Nektet skyld for Christchurch-terror

Mannen som er tiltalt for Christchurch-terroren erkjente ikke straffskyld i en rettshøring i natt. Den 28 år gamle australieren er tiltalt for å ha skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch i New Zealand. Han er også tiltalt for 40 drapsforsøk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 30 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt