NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 15:34

NRK - 30 Apr 19 kl. 09:50

Nasdaq forlenger frist for Børs-bud

Nasdaq har forlenget akseptfristen for sitt bud på Oslo Børs, som opprinnelig skulle utløpe i dag, til 31. mai. Både Nasdaq og Euronext har blitt godkjent av Finansdepartementet som kjøpere av børsen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, Nasdaq, Euronext, Finansdepartementet, Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nasdaq, forlenger, frist, for, Børs-bud
Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 10:09

E24: Nasdaq utsetter svarfristen på sitt bud på Oslo Børs

Nasdaq forlenger akseptfristen for budet på Oslo Børs fra 29. mars til 30. april.

NRK - 25 Mar 19 kl. 08:49

Lengre akseptfrist for Oslo Børs

Nasdaq forlenger svarfristen for bodet på Oslo Børs frå 29. mars til 30. april.

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 08:21

Nasdaq forlenger budet på Oslo Børs

NRK - 13 May 19 kl. 08:19

Nasdaq skuffet over børs-beslutning

Selv om Finansdepartementet gir både Nasdaq og Euronext lov til å kjøpe Oslo Børs, er Nasdaq-ledelsen skuffet. – Beslutningen om ikke å kreve flertall på to tredjedeler av aksjene skuffende,» sier Lauri Rosendahl, leder av Nasdaq i Norden til DN..

Hegnar.no - 11 Mar 19 kl. 17:41

Euronext forlenger budfristen for Oslo Børs

Ny frist 1. april. .

NRK - 11 Apr 19 kl. 08:52

Nasdaq kjøper andel i Oslo Børs

Nasdaq kjøper en aksjepost i Oslo Børs for 133 millioner kroner, ifølge Dagens Næringsliv. Mandag denne uka ble både Nasdaq og Euronext godkjent av Finanstilsynet som kjøpere av Oslo Børs..

P4 - 15 Apr 20 kl. 14:36

Forlenger hytteforbudet i Vinje

Vinje kommune i Vestfold og Telemark forlenger hytteforbudet med en uke. Bakgrunnen er at kommunen, som er en av Norges største hyttekommuner, frykter at folk utsetter påska, og derfor forlenger de forbudet til 27. april.

NRK - 08 Apr 19 kl. 08:21

Nasdaq får også kjøpe Oslo Børs

No får også Nasdaq lov frå Finanstilsynet til å kjøpe Oslo Børs. Det skriv dei i ei pressemelding, ifølgje E24. Både Euronext og Nasdaq har bydd på Oslo Børs og får gå vidare i forhandlingane etter den nødvendige godkjenninga..

NRK - 11 Mar 19 kl. 18:12

Forlenger budfristen for Oslo Børs

Euronext, som ønsker å kjøpe opp Oslo Børs, utvider budfristen til 1. april. Den opprinnelige fristen til å akseptere budet var mandag, skriver E24.

NRK - 08 May 20 kl. 04:19

Nasdaq i pluss for året

Aksjemarkedet i USA steg bredt torsdag, delvis takket være gevinst i teknologiaksjer som satte Nasdaq-indeksen tilbake i pluss for året. Teknologiindeksen Nasdaq gikk opp 1,41 prosent, mens S&P 500 gikk opp 1,2 prosent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tom Hagen vil ikke avhøres mer

Milliardæren Tom Hagens tillit til politiet er betydelig svekket. Den drapssiktede 70-åringen tror ikke nye avhør vil bringe saken videre, melder VG. Hagen møter derfor ikke til avhør tirsdag, torsdag og fredag i neste uke, sier forsvareren hans..

NRK - 10 minutter siden

Sveriges statsminister møter media

NRK - 30 minutter siden

Søk i skogen etter Odin

Politiet er i dag i terrenget ved Nygårdsvollen i Malvik og leter i skogen i forbindelse med Odin-saken. Et vitne mener å ha sett 18-åringen der, men området er aldri tidligere undersøkt..

NRK - 15 minutter siden

Uro under markering i Hongkong

Politiet i Hongkong bruker pepperspray mot demonstranter som markerer årsdagen for massakren på Den Himmelske Freds plass i Beijing. Det får Reuters opplyst. Uro for Kinas sterkere grep i Hongkong gjør den årlige markeringen viktig for mange..

NRK - 45 minutter siden

16-åring tatt etter machete-trusler

Det var en 16 år gammel gutt som brukte kniv eller machete til å true noen ved Jordal ungdomsskole i Oslo. Politiet mistenker en konflikt i et kriminelt miljø. Ingen ble fysisk skadet.

NRK - 45 minutter siden

Ap sier ja til E18 vest for Oslo

Et klart flertall i Arbeiderpartiets stortingsgruppe går inn for ny E18 fra Lysaker til Ramstadsletta i Bærum. Det kan bety flertall når Stortinget behandler saken 18. juni, melder Budstikka.

NRK - 45 minutter siden

- Boligmarkedet tilbake etter sjokk

Koronautbruddet førte til en kortvarig nedgang i boliprisene, men i mai steg prisene kraftig igjen. Administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge sier markedet er tilbake etter korona-sjokket. Norges Banks styringsrente er null prosent..

NRK - 1 time siden

Ingen nye smitta i Finland

For første gong på tre månader er ingen nye koronasmitta registrert i Finland det siste døgnet. Det er første gong sidan 26. februar, seier helsestyresmaktene.

NRK - 1 time siden

20 dødsfall i Sverige, to i Danmark

I Sverige er 20 nye dødsfall knyttet til koronaviruset siste døgn. Over 1000 flere er smittet etter at det samlede tallet i går passerte 40.000.

NRK - 1 time siden

Åpner lommebøker for Biden

Uroen i USA har fått mange flere til å gi penger til Joe Bidens valgkamp i høst. Den demokratiske presidentkandidaten har til og med fått bidrag fra mange republikanere, får Reuters opplyst. President Donald Trump har fortsatt samlet inn langt mer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt