NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 20:52

NRK - 19 Nov 18 kl. 19:39

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..
Les mer på NRK


Les mer om:
Narvik, Noreg, VM, Erik Røste

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Narvik, valtsom , VM-kandidat
VG - 12 Nov 18 kl. 18:08

Evalueringsgruppe anbefaler Narvik som VM-kandidat

ULLEVÅL STADION (VG) En arbeidsgruppe anbefalte Narvik fremfor Hafjell/Kvitfjell som Norges kandidat til alpin-VM i 2025 eller 2027..

VG - 19 Nov 18 kl. 19:20

Narvik valgt til Norges søker-kandidat til alpin-VM

GARDERMOEN (VG) Skistyret valgte mandag kveld enstemmig Narvik til søker-by for det som kan bli Norges første VM i alpint..

VG - 19 Nov 18 kl. 20:09

Narvik er Norges VM-kandidat: Smart og spektakulært!

Prosjektledelsen i Narvik nektet konsekvent å argumentere med at «nå er det Nord-Norges tur». De ville vinne fordi søknaden var best. Det var en klok strategi..

NRK - 21 Oct 18 kl. 15:26

Ina Libak valt til AUF-leiar

Ina Rangønes Libak (28) frå Akershus vart i dag, som venta, valt til ny leiar i AUF, Arbeidarpartiets ungdomsorganisasjon. Astrid Willa Eide Hoem frå Møre og Romsdal blir ny nestleiar, medan Sindre Lysø frå Østfold til vert ny generalsekretær..

NRK - 25 Sep 18 kl. 08:30

Bygger nytt sykehus i Narvik

I statsbudsjettet for 2019 bevilger regjeringen 118 millioner kroner til et nytt sykehus i Narvik. Det fortalte helse- og omsorgsminister Bent Høie, som er i Narvik i dag. Sykehuset skal erstatte det gamle.

Hegnar.no - 19 Nov 18 kl. 19:25

Skistyret valgte Narvik

Norge søker alpin-VM i 2027 med Narvik som vertsby..

NRK - 25 Sep 18 kl. 11:08

Mot avklaring om norsk VM-søknad

19. november avgjør Norges Skiforbund om Narvik eller Hafjell/Kvitfjell blir Norges kandidat til å arrangere alpin-VM i 2027. En arbeidsgruppe jobber i disse dager med å vurdere søknadene.

VG - 12 Nov 18 kl. 18:08

Disse må norsk alpin-VM-kandidat slåss mot

ULLEVÅL STADION (VG) Mye tyder på at Narvik får søke alpin-VM. Men de får neppe prøve seg før i 2027. Og i knivskarp konkurranse med kjente alpindestinasjoner..

Dagbladet - 03 Dec 18 kl. 03:29

Brann i bolig i Narvik

Fire beboere skal ha kommet seg uskadd ut etter at det brøt ut en brann i boligen deres i Narvik i Nordland..

Aftenposten - 03 Dec 18 kl. 06:18

Brann i bolig i Narvik

Fire beboere skal ha kommet seg uskadd ut etter at det brøt ut en brann i boligen deres i Narvik i Nordland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Person i Søgne er død

Personen som køyrde ut i eit vatn i Søgne vart erklært død på sjukehuset. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Person funne i bil til sjukehus

Personen som vart funne i bilen som hamna i eit vatn i Søgne er køyrt til sjukehuset i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet på Twitter. Personen var truleg åleine, seier operasjonsleiar Lars Hyberg..

NRK - 30 minutter siden

Belgias statsminister går av

Den belgiske statsministeren Charles Michel har erklært at han går av i ein tale til nasjonalforsamlinga. For ei veke sida gjekk det flamske nasjonalistpartiet N-VA, ut av Michels koalisjonsregjering etter misnøye med at han stør FNs migrasjonspakt..

NRK - 10 timer siden

Se siste nytt om Marokko-drap:

NRK - 45 minutter siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 1 time siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 11 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 1 time siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 1 time siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt