NRK > Nyheter

Mandag, 18 Januar, 09:10

NRK - 27 nov. 20 kl. 19:21

Narkonettverk-aksjon: 45 arresterte

Internasjonale etterforskarar har aksjonert mot eit narkonettverk og arrestert 45 personar i Brasil, Dei sameinte arabiske emirat og fleire europeiske land. Det er gjennomført 180 ransakingar, melder det europeiske politisamarbeidet Europol fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brasil, Europol

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Narkonettverk-aksjon45 , arresterte
NRK - 27 nov. 20 kl. 19:21

45 arresterte i Europol-aksjon

Internasjonale etterforskarar har aksjonert mot eit narkonettverk og arrestert 45 personar i Brasil, Dei sameinte arabiske emirat og fleire europeiske land. Det er gjennomført 180 ransakingar, melder det europeiske politisamarbeidet Europol fredag..

NRK - 30 nov. 20 kl. 13:15

81 demonstrantar arresterte

Minst 130.000 menneske protesterte laurdag mot politivald og ei ny lov som avgrensar høva til å filme politifolk i Frankrike. 81 av dei blei arresterte, ifølge franske innanriksdepartementet.

NRK - 08 des. 20 kl. 04:40

Åtte arrestert i Hongkong

Politiet i Hongkong arresterte tirsdag åtte aktivister som er anklaget for protester mot regjeringen, melder Reuters. De arresterte er ikke navngitt, men lokale medier har identifisert en av dem til å være Leung Kwok-hung..

NRK - 13 des. 20 kl. 00:28

150 arresterte i Paris-protest

Nesten 150 personar vart arresterte i Paris da tusenvis demonstrerte mot eit omstridd lovforslag som vil gjere det ulovleg å ta bilde av politiet. Det er den tredje helga på rad med slike demonstrasjonar..

NRK - 19 des. 20 kl. 19:08

Tre arresterte i Sandnes

Tre personar er arresterte etter ein væpna politiaksjon i Sandnes i Rogaland, melder Aftenbladet. Dei tre er kjenningar av politiet, og mistenkte for å vere involverte i ein trusselsituasjon i Sandnes sentrum tidlegare på ettermiddagen..

NRK - 07 jan. 21 kl. 17:46

68 arresterte etter opprør

68 personar er arresterte etter at Trump-tilhengarar i går storma Kongressen, medan dei folkevalde heldt på å godkjenne presidentvalet. Det melder politisjefen i Washington D.C..

NRK - 06 jan. 21 kl. 07:36

53 arresterte i Hongkong

Politiet i Hongkong opplyser at dei har arrestert 53 personar i ein aksjon mot demokratiaktivistar, melder Reuters. Om lag 1000 politifolk deltok i aksjonen som retta seg mot 72 ulike stader..

NRK - 04 jan. 21 kl. 13:43

Væpna aksjon i Porsgrunn

Politiet gjennomfører nå en væpna aksjon på en adresse i Porsgrunn. Det er en mann med en hammer oppfører seg truende, forteller politiet til NRK. Ifølge TA så nekter mannen å komme ut av en leilighet.

NRK - 09 jan. 21 kl. 18:13

Tre pågrepet etter væpnet aksjon

Politiet i Trondheim har pågrepet tre personer i en privatbolig på Øya i byen, etter en væpnet aksjon. Politiet sier til NRK at de bevæpnet seg etter meldinger om knivbruk, og at det skal ha vært et internt oppgjør. Ingen er meldt skadet..

NRK - 29 nov. 20 kl. 20:30

Arresterte over 300 demonstrantar

Demokratidemonstrantar i Kviterussland har valt ein ny taktikk etter at styresmaktene tok til å slå hardare ned på protestane, opplyser AFP. Søndag samla demonstrantar seg til protest i kvar einaste bydel i Minsk, i staden for éin stor demonstrasjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Australia åpner neppe grensene i år

Helsemyndighetene i Australia sier at vanlige reiser til landet ikke kan forventes i 2021, skriver ABC. Folk som likevel ankommer Australia, må betale over 21.000 kroner for å tilbringe to uker på karantenehotell..

NRK - 10 minutter siden

Middelaldrende røyker mest

I 2020 røykte 9 prosent av befolkningen daglig, men det er store ulikheter mellom aldersgruppene. I alderen 55–64 år er andelen 17 prosent, mens blant unge under 25 år er andelen 1 prosent. Til gjengjeld snuser langt flere unge, særlig unge menn..

NRK - 30 minutter siden

Innesperrede gruvearbeidere lever

12 innesperrede gruvearbeidere i en gullgruve i Kina er fremdeles i live, melder det statlige nyhetsbyrået Xinhua. For en uke siden ble 22 arbeidere innesperret som følge av en eksplosjon i gruva nær byen Qixia øst i landet..

NRK - 45 minutter siden

Tyskland krever Navalnyj løslatt

Aleksej Navalnyj må løslates umiddelbart, krever Tyskland. Den russiske opposisjonspolitikeren ble pågrepet da han kom tilbake til Moskva i går kveld. Navalnyj ble forgiftet og evakuert til Tyskland i august i fjor..

NRK - 1 time siden

Vil ha justeringer i koronatiltak

Tiltakene for å få ned smitten har hatt så god effekt at det nå er på tide å gjøre noen justeringer, mener Helsedirektoratet. Det sa assisterende helsedirektør Espen Nakstad på NRKs Nyhetsmorgen. Regjeringen holder en pressekonferanse i dag..

NRK - 1 time siden

Redd Barna vil åpne tilbud for unge

Regjeringen bør unngå rødt nivå på skoler, mener Redd Barna, som viser til at dette er viktig for at barn og unge som ikke har det trygt hjemme, fanges opp og følges opp. Redd Barna vil også at fritidsaktiviteter for barn skal åpne opp igjen..

NRK - 1 time siden

Trusetrekk var ikke trakassering

En ansatt som fikk blottet underlivet da en overordnet trakk ned boksershortsen hans, ble ikke utsatt for seksuell trakassering, ifølge Diskrimineringsnemnda. Det skriver Klassekampen. Hendelsen skjedde i bedriftens garderobe..

NRK - 1 time siden

47 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 47 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 85 færre enn gjennomsnittet den siste uka, som var på 132 smittede per dag. Samme dag i forrige uke ble det registrert 138 smittetilfeller, viser Oslo kommunes koronaoversikt..

NRK - 2 timer siden

FBI frykter soldater

FBI frykter angrep "fra innsiden" under Joe Bidens innsettelse. FBI skal derfor sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen av Biden som president.

NRK - 2 timer siden

– Urettferdig vaksinefordeling

Det er urettferdig at norske 20-åringer blir ferdig vaksinert før helsearbeidere i Afrika, mener Norsk Folkehjelp. Norge har sikret seg flere vaksiner enn vi trenger, derfor bør vi i solidaritet gi bort de vi ikke trenger, mener organisasjonen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt