NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 22:28

NRK - 12 Mar 18 kl. 20:37

Narkolepsi-ramma tapte i Høgsterett

Ein 17 år gamal gut frå Hedmark som utvikla ei alvorleg form for narkolepsi etter å ha teke vaksine mot svineinfluensa i 2009, tapte saka sin i Høgsterett der kan kravde auka erstatning. Han er tilkjent 3,5 millionar kroner i erstatning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hedmark, Høgsterett

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Narkolepsi-ramma, taptei , Høgsterett
NRK - 12 Mar 18 kl. 20:37

Narkolepsiramma tapte i Høyesterett

En 17 år gammel gutt som utviklet en alvorlig form for narkolepsi etter å ha tatt vaksine mot svineinfluensa i 2009, tapte saken sin i Høyesterett der kan krevde økt erstatning. Han er tilkjent 3,5 millioner kroner i erstatning..

Dagbladet - 08 Jan 18 kl. 06:00

Klimasaka må ankast til Høgsterett

Kjensla av siger har auka etter å ha skåra det fyrste historiske målet. Men truleg er det enno meir å vinna i einomkamp i Høgsterett..

NRK - 06 Jun 18 kl. 14:47

Bombesak opp for Høgsterett

Mannen som blei dømd til eit år i fengsel etter å ha blitt teken med ei heimelaga bombe på Grønland i Oslo i fjor får anken opp for Høgsterett. Han har erkjent at han laga bomba, men nektar for at han hadde til hensikt å utløyse den for å skade..

NRK - 24 May 18 kl. 13:39

Ankar overgrepsdom til Høgsterett

Mannen (33) som er dømd til forvaring for overgrep mot sju barnehagegutar i Bergen, vil ha straffutmålinga behandla i Høgsterett. Forsvarar Einar Råen seier til NRK at dei meiner utmålinga er for høg i forhold til maksstraff på 21 år i slike saker..

NRK - 17 Nov 18 kl. 20:57

Høgsterett oppheva overgrepsdom

Dommen mot ein lettare psykisk utviklingshemma mann for overgrep mot ei lita jente er ugyldig, meiner Høgsterett. No må saka behandlast på nytt. – Dette er først og fremst ein siger for rettstryggleiken for svake grupper, seier advokat Ivar Blikra..

NRK - 04 Feb 18 kl. 10:46

Over 20.000 utan straum i Bergen

Bydelane Flesland, Kokstad, Fanahammaren og Krokeide er ramma av straumbrot søndag føremiddag, og over 20.000 husstandar er ramma. Årsaka er truleg eksplosjon i ein trafokiosk.

NRK - 18 Oct 18 kl. 06:17

Noreg ramma av skatteskandale

Investorar og bankar har unnlate å betale skatt på utbytte, viser ei avsløring gjort av Politiken og 18 andre medium. Noreg skal vere ramma av skatteskandalen..

NRK - 16 Mar 18 kl. 10:17

Spiralnekt hamnar i Høgsterett

Høgsterett skal behandle ankesaka mellom Sauherad kommune og den katolske legen Katarzyna Jachimowicz. Begge partar har anka dommen. Legen mista jobben i Sauherad for å nekte å setje inn spiral.

NRK - 16 Mar 18 kl. 07:45

Ankar Dokka-drapet til Høgsterett

Kvinna og sonen hennar, som blei dømde for kroppskrenking og grov kroppsskade etter drapet på Nils Olav Bakken i 2016, får ankesaka si opp for Høgsterett. Bakken blei funnen død og forbrent i Søndre Land i Oppland. Ein mann er dømd for drapet..

NRK - 31 May 18 kl. 14:34

Bleikøya og Hovedøya også ramma

Oslo kommune har stengt Sørenga for bading etter utsleppet av fyringsolje i Alnaelva onsdag. Også Bleikøya og Hovedøya er ramma av utsleppet. Oslo kommune sjekkar også vasskvaliteten i Bunnefjorden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Flere spedbarn med B12-mangel

Stadig flere norske sykehus får inn spedbarn med B12-mangel fordi barnets mor er veganer. Ifølge eksperter ved Universitetssykehuset Nord-Norge må veganere følge nøye med på kostholdet, slik at kroppen sikres riktig ernæring, skriver iTromsø..

NRK - 45 minutter siden

Dømt for kjøring uten førerkort

Nokas-dømte Kjell Alrich Schumann er dømt til en bot på 15.000 kroner for å ha kjørt bil uten førerkort og brutt fartsgrensen. Han er samtidig frikjent for å ha brutt et besøksforbud mot ekskona si i Stavanger, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 45 minutter siden

Vil stoppe støtte til Saudi-Arabia

Senatet i USA har vedtatt å stoppe den militære støtten til Saudi-Arabias krigføring i Jemen. President Trump kan legge ned veto mot vedtaket. Senatet vedtok også en resolusjon om at kronprins Mohammed bin Salman står bak drapet på Jamal Khashoggi..

NRK - 1 time siden

– Mistenkt drept i Strasbourg

Mannen som er mistenkt for å stå bak tirsdagens terrorangrep i Strasbourg, Cheriff Chekatt, er skutt og drept. Det opplyser en politikilde til Reuters..

NRK - 1 time siden

– Én «nøytralisert» i Strasbourg

En person skal være «nøytralisert» av politiet i Strasbourg. Det sier en politikilde til Reuters. En annen politikilde ser at det dreier seg om den mistenkte gjerningsmannen, Cherif Chekatt.

NRK - 1 time siden

Meldinger om skyting i Strasbourg

Vitner sier til nyhetsbyrået Reuters at de har hørt skyting i Strasbourg. Sikkerhetsstyrker skal være til stede i området. Store politistyrker jakter en 29 år gammel mann som mistenkes å stå bak terrorangrepet i byen..

NRK - 1 time siden

Kraftig økning i influensavaksiner

Det er så langt i influensasesongen distribuert 33 prosent flere influensavaksinedoser enn i 2017/18-sesongen. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Den siste uken har antall innlagte på sykehus med influensa økt, men fra et svært lavt nivå..

NRK - 1 time siden

Toyota tilbakekaller 143.000 biler

Toyota kaller inn nesten 143.000 biler for å fikse problemer med kollisjonsputer og bremser. Det er biler av typene Land Cruiser, Lexus og Tacoma som blir kalt inn..

NRK - 1 time siden

Støre har droppet komitemøter

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ikke deltatt på noen av møtene i Stortingets utenriks- og forsvarskomite i år eller i fjor. Det melder TV 2. – Jeg er partileder og det er ikke vanlig at partilederen går på de møtene, sier Støre..

NRK - 2 timer siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt