NRK > Nyheter

Thursday, 21 June, 14:43

NRK - 12 Mar 18 kl. 20:37

Narkolepsi-ramma tapte i Høgsterett

Ein 17 år gamal gut frå Hedmark som utvikla ei alvorleg form for narkolepsi etter å ha teke vaksine mot svineinfluensa i 2009, tapte saka sin i Høgsterett der kan kravde auka erstatning. Han er tilkjent 3,5 millionar kroner i erstatning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hedmark, Høgsterett

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Narkolepsi-ramma, taptei , Høgsterett
NRK - 12 Mar 18 kl. 20:37

Narkolepsiramma tapte i Høyesterett

En 17 år gammel gutt som utviklet en alvorlig form for narkolepsi etter å ha tatt vaksine mot svineinfluensa i 2009, tapte saken sin i Høyesterett der kan krevde økt erstatning. Han er tilkjent 3,5 millioner kroner i erstatning..

Dagbladet - 08 Jan 18 kl. 06:00

Klimasaka må ankast til Høgsterett

Kjensla av siger har auka etter å ha skåra det fyrste historiske målet. Men truleg er det enno meir å vinna i einomkamp i Høgsterett..

NRK - 06 Jun 18 kl. 14:47

Bombesak opp for Høgsterett

Mannen som blei dømd til eit år i fengsel etter å ha blitt teken med ei heimelaga bombe på Grønland i Oslo i fjor får anken opp for Høgsterett. Han har erkjent at han laga bomba, men nektar for at han hadde til hensikt å utløyse den for å skade..

NRK - 24 May 18 kl. 13:39

Ankar overgrepsdom til Høgsterett

Mannen (33) som er dømd til forvaring for overgrep mot sju barnehagegutar i Bergen, vil ha straffutmålinga behandla i Høgsterett. Forsvarar Einar Råen seier til NRK at dei meiner utmålinga er for høg i forhold til maksstraff på 21 år i slike saker..

NRK - 04 Feb 18 kl. 10:46

Over 20.000 utan straum i Bergen

Bydelane Flesland, Kokstad, Fanahammaren og Krokeide er ramma av straumbrot søndag føremiddag, og over 20.000 husstandar er ramma. Årsaka er truleg eksplosjon i ein trafokiosk.

NRK - 16 Mar 18 kl. 10:17

Spiralnekt hamnar i Høgsterett

Høgsterett skal behandle ankesaka mellom Sauherad kommune og den katolske legen Katarzyna Jachimowicz. Begge partar har anka dommen. Legen mista jobben i Sauherad for å nekte å setje inn spiral.

NRK - 16 Mar 18 kl. 07:45

Ankar Dokka-drapet til Høgsterett

Kvinna og sonen hennar, som blei dømde for kroppskrenking og grov kroppsskade etter drapet på Nils Olav Bakken i 2016, får ankesaka si opp for Høgsterett. Bakken blei funnen død og forbrent i Søndre Land i Oppland. Ein mann er dømd for drapet..

NRK - 31 May 18 kl. 14:34

Bleikøya og Hovedøya også ramma

Oslo kommune har stengt Sørenga for bading etter utsleppet av fyringsolje i Alnaelva onsdag. Også Bleikøya og Hovedøya er ramma av utsleppet. Oslo kommune sjekkar også vasskvaliteten i Bunnefjorden..

NRK - 17 Dec 17 kl. 18:59

Norge tapte VM-finale

De norske håndballkvinnene tapte den dramatiske VM-finalen mot Frankrike (23-21)..

NRK - 17 Dec 17 kl. 18:59

Norge tapte håndballfinale

De norske håndballkvinnene tapte den dramatiske VM-finalen mot Frankrike (23-21)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sara Netanyahu tiltalt

Sara Netanyahu, kona til Israels statsminister, er tiltalt for bedrageri og misbruk av sin stilling, opplyser Israels justisdepartement. Ifølge tiltalen har hun bestilt mange, dyre catering-måltider, selv om det er ansatt kokk i statsministerboligen..

NRK - 15 minutter siden

Har evakuert elevane

Alle elevane ved Sveio skule er evakuerte etter at det er meldt om røykutvikling i ein kjellar ved skulen. Brannvesenet i Haugesund opplyser at røykdykkarar er i gang med å undersøkja bygget..

NRK - 15 minutter siden

Finnmark boikotter sammenslåing

Finnmark sier nei til videre samarbeid med Troms. Torsdag ettermiddag vedtok de å si nei til å utnevne medlemmer til fellesnemnda, som må til for å få gjennomført sammenslåingen..

NRK - 30 minutter siden

Truet politimann med kniv

Politiet rykker ut etter at en mann truet en politibetjent med kniv. Politiet opplyser at de ikke har kontroll på mannen, men jobber med å få kontakt med han. Ingen personer skal være skadet..

NRK - 30 minutter siden

Politiets dataproblemer er løst

Alle datasystemene til politiet fungerer igjen etter å ha vært nede siden torsdag morgen. Dataproblemene førte blant annet til lange passkøer landet rundt. Dataproblemene berørte ikke politiets nødnummer eller sentralbord..

NRK - 1 time siden

AUF-leder: «Et ynkelig forsøk»

AUF-leder Mani Hussaini håper Strasbourg-avgjørelsen setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik. – Dette har vært nok et ynkelig forsøk fra barnemorderen på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv, sier Hussaini til NTB..

NRK - 1 time siden

– EMD mener Norge har vurdert godt

Advokat Thomas Horn, ekspert på menneskerettigheter og bruk av islolasjon, mener avgjørelsen fra Strabourg viser at EMD mener norsk lagmannsrett og Høyesterett har hatt en god og grundig behandling av Breiviks soningsforhold, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: – Svakere bånd til USA

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier ifølge NTB at båndene mellom Europa og USA er svekket, og at det må gjøres en innsats for å styrke forsvarsalliansen. – Det er ikke hugget i stein at de transatlantiske båndene vil vare evig..

NRK - 17 timer siden

Marihuana lovlig i Canada i oktober

Canadas statsminister Justin Trudau sier det narkotiske stoffet marihuana vil bli lovlig i hele landet fra og med 17. oktober, melder AP..

NRK - 1 time siden

Eksperter advarer mot helseapper

Det lanseres stadig flere trenings- og kostholdsapper til smarttelefoner. Finn Skårderud, ekspert på spiseforstyrrelser, og Kethe Engen, som tar doktorgrad ved Norges Idrettshøgskole, mener appene kan gi et usunt fokus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt