NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 10:47

NRK - 12 Mar 18 kl. 20:37

Narkolepsi-ramma tapte i Høgsterett

Ein 17 år gamal gut frå Hedmark som utvikla ei alvorleg form for narkolepsi etter å ha teke vaksine mot svineinfluensa i 2009, tapte saka sin i Høgsterett der kan kravde auka erstatning. Han er tilkjent 3,5 millionar kroner i erstatning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hedmark, Høgsterett

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Narkolepsi-ramma, taptei , Høgsterett
NRK - 12 Mar 18 kl. 20:37

Narkolepsiramma tapte i Høyesterett

En 17 år gammel gutt som utviklet en alvorlig form for narkolepsi etter å ha tatt vaksine mot svineinfluensa i 2009, tapte saken sin i Høyesterett der kan krevde økt erstatning. Han er tilkjent 3,5 millioner kroner i erstatning..

Dagbladet - 08 Jan 18 kl. 06:00

Klimasaka må ankast til Høgsterett

Kjensla av siger har auka etter å ha skåra det fyrste historiske målet. Men truleg er det enno meir å vinna i einomkamp i Høgsterett..

NRK - 06 Jun 18 kl. 14:47

Bombesak opp for Høgsterett

Mannen som blei dømd til eit år i fengsel etter å ha blitt teken med ei heimelaga bombe på Grønland i Oslo i fjor får anken opp for Høgsterett. Han har erkjent at han laga bomba, men nektar for at han hadde til hensikt å utløyse den for å skade..

NRK - 24 May 18 kl. 13:39

Ankar overgrepsdom til Høgsterett

Mannen (33) som er dømd til forvaring for overgrep mot sju barnehagegutar i Bergen, vil ha straffutmålinga behandla i Høgsterett. Forsvarar Einar Råen seier til NRK at dei meiner utmålinga er for høg i forhold til maksstraff på 21 år i slike saker..

NRK - 04 Feb 18 kl. 10:46

Over 20.000 utan straum i Bergen

Bydelane Flesland, Kokstad, Fanahammaren og Krokeide er ramma av straumbrot søndag føremiddag, og over 20.000 husstandar er ramma. Årsaka er truleg eksplosjon i ein trafokiosk.

NRK - 16 Mar 18 kl. 10:17

Spiralnekt hamnar i Høgsterett

Høgsterett skal behandle ankesaka mellom Sauherad kommune og den katolske legen Katarzyna Jachimowicz. Begge partar har anka dommen. Legen mista jobben i Sauherad for å nekte å setje inn spiral.

NRK - 16 Mar 18 kl. 07:45

Ankar Dokka-drapet til Høgsterett

Kvinna og sonen hennar, som blei dømde for kroppskrenking og grov kroppsskade etter drapet på Nils Olav Bakken i 2016, får ankesaka si opp for Høgsterett. Bakken blei funnen død og forbrent i Søndre Land i Oppland. Ein mann er dømd for drapet..

NRK - 31 May 18 kl. 14:34

Bleikøya og Hovedøya også ramma

Oslo kommune har stengt Sørenga for bading etter utsleppet av fyringsolje i Alnaelva onsdag. Også Bleikøya og Hovedøya er ramma av utsleppet. Oslo kommune sjekkar også vasskvaliteten i Bunnefjorden..

NRK - 17 Dec 17 kl. 18:59

Norge tapte håndballfinale

De norske håndballkvinnene tapte den dramatiske VM-finalen mot Frankrike (23-21)..

NRK - 17 Dec 17 kl. 18:59

Norge tapte VM-finale

De norske håndballkvinnene tapte den dramatiske VM-finalen mot Frankrike (23-21)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Idrettsstyret ut mot WADA-vedtak

– Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité støtter verken WADAs vedtak eller oppmykingen av WADAs opprinnelige vilkår for RUSADAs gjeninntreden som nasjonalt russisk antidopingbyrå, skriver Idrettsstyret i en pressemelding fredag..

NRK - 1 time siden

86 døde i ferjeforlis i Tanzania

Så langt er 86 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Så mange som 200 passasjerer kan ha vært om bord da ferjen kantret.

NRK - 15 minutter siden

Britene etterforsker Danske Bank

Britisk økokrim har innledet etterforskning av Danske Bank fordi de mistenker at britiskregistrerte selskaper kan ha vært involvert, skriver Financial Times. Mistanken er at hvitvaskede penger har gått både til og fra Storbritannia via Danske Bank..

NRK - 30 minutter siden

Fortsatt ikke i stand til avhør

Den siktede i drapssaken i Trondheim har ennå ikke forklart seg, skriver politiet i en pressemelding. De gjør fortløpende vurderinger om når han er i stand til avhør. Siktede er innlagt på sykehus – han ble skutt av politiet under pågripelsen..

NRK - 30 minutter siden

Kina slår tilbake på USA-sanksjoner

– USA må trekke tilbake sanksjonene de har pålagt en kinesisk militærorganisasjon for å kjøpe russiske våpen eller "ta konsekvensene", sier en talsmann for Kinas utenriksdepartement, ifølge AFP. USA mener kjøpene strider mot sanksjonene mot Russland..

NRK - 1 time siden

Nytt fylkesvåpen klart

Juryen har valgt reklamebyrået Ferskvanns forslag som nytt fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune. Fylkesvåpenet skal behandles politisk på fylkestingene i Hedmark og Oppland søndag..

NRK - 1 time siden

79 døde i ferjeforlis i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Så mange som 200 passasjerer kan ha vært om bord da ferjen kantret.

NRK - 1 time siden

Nødnett var nede under stormen

Da stormen herjet som verst natt til torsdag, streiket både strømnett, mobilnett og nødnett på værutsatte Strynefjellet. Årsaken er ukjent. Det gjorde at fjellovergangen ble stengt fordi bilister ikke hadde noen mulighet til å melde fra om ulykker..

NRK - 1 time siden

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..

NRK - 1 time siden

79 døde i ferjeulykke i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Flere enn 400 passasjerer var om bord da ferjen kantret..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt