NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 22:38

NRK - 22 Feb 20 kl. 20:01

Naboer til brann må lukke vinduer

En person er sendt til legevakt for kontroll i forbindelse med brannen i et bolighus i Halden sentrum i kveld. Det er fortsatt mye røyk fra bygningen, og beboere i område Rødsfjellet må lukke vinduene, oppfordrer politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Halden, Rødsfjellet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Naboer, til, brann, , lukke, vinduer
NRK - 30 Nov 19 kl. 20:35

Brann i tomannsbolig

Det er brann i en tomannsbolig på Jeløya i Moss. Alle beboere skal være gjort rede for. Naboer evakueres på grunn av fare for spredning..

P4 - 04 Jan 20 kl. 15:13

Naboer i sjokk etter brann

Naboer til familien som ble hentet ut av boligen som brant i Ytrebygda i Bergen i morges er sterkt berørt av hendelsen. En nabo beskriver familien som gode mennesker og at de tenker på dem. Fire av de seks som ble hentet ut av flammene er livstruende skadet, opplyste politiet tidligere i dag.

P4 - 29 Feb 20 kl. 16:28

Evakuerer dyr fra fjøs på grunn av brann

En brann i et hovedhus på en går i Snillfjord i Trøndelag sprer seg mot et fjøs med dyr. Nå jobber politiet med å evakuere 45 krøtter, opplyser politiet. Naboer hjelper til med å fylle gjødselvogner med vann for å forsøke å slukke brannen..

NRK - 29 Nov 19 kl. 22:28

Brann i industribygg på Nesodden

Politiet melder om brann i et industrilokale på Hellvik på Nesodden i Akershus. Det skal ikke være mennesker i bygget som er fullt overtent. Politiet ber naboer lukke vinduene på grunn av mye røyk..

P4 - 30 Nov 19 kl. 20:36

Evakueres fra brann i Moss

Naboer evakueres etter at det brøt ut brann i en tomannsbolig på Jeløya i Moss i kveld. Boligen er overtent, men alle beboere skal være gjort rede for, melder politiet. Det er imidlertid fare for spredning og derfor evakueres alle nærliggende boliger..

P4 - 02 Jan 20 kl. 14:40

Innrømmer å ha startet brann

Mannen som er siktet for mordbrann etter en brann i et rekkehus på Os utenfor Bergen på nyttårsaften, innrømmer å ha startet brannen. Det skriveer Bergensavisen. Mannen skal ha knust et vindu og skytt fyrverkeri inn i en av leilighetene.

NRK - 29 Feb 20 kl. 15:47

Fare for brannspredning til fjøs

En brann i hovedhuset på en gård i Snillfjord sprer seg mot et fjøs med 45 krøtter. Politi og brannvesen er ennå ikke fremme. – Vi prøver å få naboer til å fylle frauvogner med vann, sier operasjonsleder i politiet, Wenche Johnsen..

NRK - 28 Nov 19 kl. 00:50

Brann i Nordland, naboer evakueres

Politiet har opprettet en sikkerhetssone rundt en bygning som brenner i Hognfjord ved Sortland. Det er fare for spredning og for at propanflasker skal eksplodere. Politiet er i gang med å evakuere nabohus..

P4 - 22 Jan 20 kl. 05:49

Husbrann på Klepp - én savnet

En person er savnet etter brann i et bolighus på Klepp i Rogaland. Røykdykkere søker nå gjennom huset. Det var naboer som varslet om brannen, sier operasjonsleder Jøran Solheim..

NRK - 02 Mar 20 kl. 18:52

Evakuerer naboer ved trafobrann

De nærmeste naboene til trafostasjonen i Bogstad-området i Oslo hvor det oppstod en brann i kveld, blir evakuert. Det skriver politiet på Twitter. Det er en beholder med mulig farlig gass inne i trafoen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Skudd avfyrt i Sandnes

Politiet i Sør-Vest politidistrikt har fredag kveld rykket ut til en hendelse i Sandnes der det har blitt løsnet skudd. Det opplyser politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Portforbud for unge tyrkere

Som del av nye koronatiltak i Tyrkia, bes alle under 20 år om å holde seg inne. Samtidig blir det ulovlig for kjøretøy å forlate eller ankomme 31 byer, inkludert Istanbul og Ankara. Det blir også påbudt å bruke ansiktsmasker på markeder og butikker..

NRK - 30 minutter siden

Sveriges regjering ber om økt makt

Den svenske regjeringen jobber med en ny lov for at de skal kunne iverksette koronatiltak raskere, melder Expressen. Loven skal gi mer makt til regjeringen, slik at de kan ta beslutninger om koronatiltak uten at det skal gå gjennom Riksdagen..

NRK - 1 time siden

New York-ordfører om korona

NRK - 1 time siden

Høyeste antall døde på én dag

Ni personer har dødd som følge av covid-19 i Norge i dag. Dette er det så langt høyeste antallet døde registrert på én dag..

NRK - 1 time siden

Russland stanser alle flyvninger

Russland stanser alle flyvninger inn og ut av landet fra midnatt, melder Reuters. Det betyr at russere som vil hjem og utlendinger som vil ut ikke kan reise, med mindre de fyller ut et skjema som ifølge myndighetene gjøres tilgjengelig lørdag..

NRK - 2 timer siden

588 døde på franske sykehus

Det siste døgnet har 588 personer dødd av covid-19 på franske sykehus, opplyser landets helsemyndigheter ifølge France24. I tillegg rapporteres det om ytterligere 532 dødsfall på sykehjem. Totalt har 6507 dødd av covid-19 i landet..

NRK - 2 timer siden

Sier nei til påskeåpne butikker

Fylkesmannen i Oslo og Viken har avslått Oslo kommunes søknad om utvidede åpningstider for butikker i påsken, skriver VG. Tidligere fredag sendte kommunen en søknad om å få ha åpne dagligvarebutikker og apotek i påsken..

NRK - 2 timer siden

Rundt 500 utskrevet i Danmark

Av de 1173 personene med covid-19 som har blitt lagt inn på danske sykehus, har rundt halvparten blitt skrevet ut, opplyser danske helsemyndigheter. Fredag er 517 smittede personer på sykehus..

NRK - 2 timer siden

Over tusen nye dødsfall i Frankrike

Antall døde av covid-19 har økt fra 5387 i går til 6507 i dag i Frankrike, ifølge Reuters. Dette er dødsfall registrert på sykehus og sykehjem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt