NRK > Nyheter

Mandag, 19 April, 23:13

NRK - 07 jan. 21 kl. 03:35

NYT: Pence kalte inn styrker

Ifølge New York Times var det visepresident Mike Pence, ikke president Donald Trump, som tok avgjørelsen om å sende nasjonalgarden til Washington onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York Times, Mike Pence, Donald Trump, Washington, NYT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NYT, Pence, kalte, inn, styrker
NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 15 april 21 kl. 20:45

Pence har fått pacemaker

USAs tidligere visepresident Mike Pence er torsdag operert og har fått satt inn en pacemaker. En talsmann sier at det er forventet at Pence vil bli i god form igjen, melder Reuters..

NRK - 08 jan. 21 kl. 01:09

Medier: Pence vil ikke fjerne Trump

USAs visepresident Mike Pence vil ikke ta i bruk det 25. grunnlovstillegget og fjerne president Donald Trump fra embetet, opplyser kilder til medier. Business Insider og New York Times melder om opplysningene, og Pence skal ha støtte fra flere..

NRK - 12 jan. 21 kl. 21:07

Pence lover en ordnet overtakelse

USAs visepresident Mike Pence lovet i dag guvernørene i de 50 delstatene at maktoverføringen i landet vil skje «sømløst». Pence takket guvernørene for innsatsen under koronapandemien, og sa at en ny regjering snart ville ta over ledelsen, melder AP..

NRK - 13 jan. 21 kl. 03:22

Ber Pence aktivere grunnlovstillegg

Representantenes hus i den amerikanske Kongressen har vedtatt en resolusjon som å ber visepresident Mike Pence aktivere det 25 grunnlovstilegget og avsette president Donald Trump, melder Reuters. Pence har allerede sagt at han ikke vil gjøre det..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 03:53

Stiller ultimatum til Pence

Representantenes hus stiller ultimatum til visepresident Mike Pence, og ber han avsette Donald Trump. Pence har allerede sagt at han ikke kommer til å gjøre det..

VG - 13 jan. 21 kl. 05:16

Flertall for å be Pence fjerne Trump – Pence sier nei

Representantenes hus i den amerikanske Kongressen stemte i natt for å be visepresident Mike Pence om å fjerne Donald Trump ved hjelp av det 25. grunnlovstillegget..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 03:53

Flertall for å be Pence fjerne Trump

Representantenes hus stemmer nå over hvorvidt de skal be USAs visepresident Pence om å iverksette det 25. grunnlovstillegget. Pence har allerede sagt at han ikke kommer til å gjøre det..

NRK - 14 jan. 21 kl. 23:02

Pence fikk sikkerhetsinnføring

Visepresident Mike Pence fikk torsdag en innføring i sikkerhetsopplegget under innsettelsen av Biden. FBI-sjef Christopher Wray sa at de er bekymret for mulig vold under innsettelsen. Pence sier at de forpliktet til å sørge for en trygg innsettelse..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence tilbyr Harris hjelp

Visepresident i USA Mike Pence har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris, og gratulert henne og Joe Biden med seieren i USAs presidentvalg, ifølge New York Times. Pence tilbød henne hjelp med innsettelsen, som finner sted om fem dager..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Syrias president anmeldt i Sverige

Fire organisasjoner opplyste mandag at de har anmeldt Syrias president Bashar al-Assad og flere andre medlemmer av det syriske regimet til svensk politi. De anklages for å stå bak saringass-angrepene i Khan Sheikhoun i 2017 og i Ghouta i 2013..

NRK - 30 minutter siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 minutter siden

Tsjads president gjenvalgt

Tsjads president Idriss Déby er gjenvalgt med 79,3 prosent av stemmene, viser foreløpige resultater fra valgkommisjonen mandag. Dette blir Débys sjette periode som president etter at han tok over i et militærkupp i 1990..

NRK - 45 minutter siden

FHI advarer mot falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - 1 time siden

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 1 time siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

NRK - 1 time siden

Klimaadvarsler fra FN

Verden er i ferd med å gå tom for tid til å håndtere klimakrisen, advarer FN. – 2021 må bli handlingens år for å beskytte folk mot de katastrofale effektene av klimaendringene, heter det i en uttalelse før klimatoppmøtet torsdag og fredag..

NRK - 1 time siden

Avtale signert i Georgia

I Georgia har regjeringspartiet og opposisjonen signert en avtale som skal få slutt på flere måneder med politisk krise. Det største opposisjonspartiet sier de vil slutte seg til avtalen når lederen slippes fri fra fengsel, som er en del av avtalen..

NRK - 1 time siden

Ukraina: Alle jobber for våpenhvile

Alle parter har gjentatt at de ønsker en våpenhvile i Øst-Ukraina, ifølge en uttalelse fra ukrainske myndigheter. Uttalelser kommer etter nye samtaler mellom rådgivere og diplomater fra Russland, Ukraina, Tyskland og Frankrike, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

WHO sier nei til vaksinepass

Verdens helseorganisasjons krisekomité er imot vaksinepass som krav ved innreise. De mener det er urettferdig fordi vaksiner er skjevt fordelt i verden, og at vaksinepass vil gjøre ulikhet mellom land enda større, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt