NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 18:09

NRK - 09 Jan 20 kl. 21:55

NYT: Her blir flyet truffet

The New York Times hevder en video de har fått tilgang til viser at det ukrainske passasjerflyet blir truffet av et missil minutter etter avgang fra Teheran. Canadas statsminister sier flyet kan ha blitt skutt ned ved en feiltakelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York Times, Teheran, NYT

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NYT, Herblir , flyet, truffet
VG - 10 Jan 20 kl. 07:16

Sjefen for Irans luftfartsorganisasjon: Flyet ble ikke truffet av et missil

Sjefen for den iranske luftfartsorganisasjonen avviser fredag morgen at det ukrainske flyet ble truffet av et missil, og sier de vil fortsette å etterforske saken..

P4 - 14 Jan 20 kl. 18:05

Fly truffet av lyn - måtte snu

Et SAS-fly fra Bergen til Oslo ble truffet av lyn tre ganger like etter avgang og måtte snu. Det bekrefter informasjonssjef i SAS til Bergens Tidnene. Flyet med 68 passasjerer ombord måtte snu for å gjennomgå teknisk sjekk..

NRK - 10 Jan 20 kl. 00:02

Iran avviser at missil traff flyet

Iranske myndigheter avviser at flyet som styrtet ved Teheran onsdag, ble truffet av et missil på avveie. Samtidig bekrefter både Ukraina, Canada og Storbritannia at de har informasjon som tyder på at flyet ble skutt ned ved en feil..

P4 - 10 Jan 20 kl. 09:31

Avviser rakett-påstand

Iranske myndigheter går nå, igjen, ut og avviser at flyet som styrtet utenfor Teheran onsdag ble truffet av et missil. En rekke land hevder det ukrainske passasjerflyet med 176 personer om bord ble skutt ned. På en pressekonferanse i dag sier lederen for de sivile luftfartsmyndighetnee i Iran at de må vente på etterforskningen, men at han utelukker at det ble truffet av et missil.

P4 - 14 Jan 20 kl. 20:33

Ukrainsk fly ble truffet av to missiler

Det Ukrainske flyet som styret like etter avgang i Teheran ble truffet av to missiler. Det melder New York Times. Det er overvåkningsbilder som viser at missilene ble skutt opp med 30 sekunders mellomrom.

P4 - 31 Dec 19 kl. 15:18

Lyn slo ned i fly

Et passasjerfly ble truffet av lyn på vei fra Hammerfest til Meham i ettermiddag. Flyet fra Widerøe måtte snu og har landet i Tromsø. Teknikere er klare til å inspisere flyet, opplyser Widerøe til Nordlys, men legger til at slike hendelser som regel er udramatiske.

NRK - 10 Jan 20 kl. 00:02

Flere land bekrefter missil-teori

Både Ukraina, Canada og Storbritannia bekrefter at de har informasjon som tyder på at flyet som styrtet i Teheran onsdag, ble skutt ned. Iranske myndigheter avviser at flyet ble truffet av et missil på avveie..

NRK - 09 Jan 20 kl. 21:55

Video viser at flyet treffes

En video The New York Times har fått tilgang til viser at det ukrainske passasjerflyet blir truffet av en missil minutter etter avgang fra Teheran. Canadas statsminister sier flyet trolig ble skutt ned ved en feiltakelse..

NRK - 09 Jan 20 kl. 21:55

– Flyet kan ha blitt skutt ned

The New York Times hevder en video de har fått tilgang til viser at det ukrainske passasjerflyet blir truffet av et missil minutter etter avgang fra Teheran. Canadas statsminister sier flyet kan ha blitt skutt ned ved en feiltakelse..

NRK - 17 Nov 19 kl. 23:30

Politibil truffet av brannbombe

En pansret politibil i Hongkong ble i kveld truffet av flere molotov-cocktails som skal ha blitt kastet av de protesterende studentene som har forskanset seg på universitetsområdet. Bilen ble truffet da den kjørte mot en gruppe demonstranter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sjå Dagsnytt 18

NRK - 5 minutter siden

Klagar til EFTA om Y-blokka

Den norske stat blir klaga inn for frihandelsforbundet EFTA for praktiseringa av regelverket i prosessen rundt samling av sjukehusa på Ullevål og Gaustad i Oslo og rivinga av Y-blokka. Klagarane meiner det mellom anna manglar konsekvensutredningar..

NRK - 30 minutter siden

Varetektsfengsla i en uke

To menn i 20-årene som er sikta etter det mistenkelige dødsfallet i Tromsø, varetektsfengsles i full isolasjon i en uke, har Nord-Troms tingrett bestemt. Påtalemyndigheten ba om to uker, men kommer ikke til å anke avgjørelsen, ifølge politiadvokaten..

NRK - 30 minutter siden

Flyselskap i Asia tapar milliardar

Flyselskap som flyg ruter i Asia og Stillehavet kan til saman tape 27,8 milliardar dollar på virusepidemien som går føre seg, anslår International Air Transport Association. Det er særleg i Kina talet på passasjerar går ned som følge av epidemien..

NRK - 30 minutter siden

To omkomne på Svalbard

To tyske statsborgarar er omkomne etter eit snøskred på Svalbard i dag..

NRK - 1 time siden

Knivstukken i Moske i London

Ein mann er arrestert for å ha stukke ein mann med kniv i ein moske i London, hevdar det lokale politiet, ifølge Reuters. Mannen som vart stukken vart skadd, og er tatt med til sjukehus etter å ha fått behandling av ambulansepersonell..

NRK - 1 time siden

FN: Om lag 170.000 søv ute i Syria

Om lag 170.000 av dei sivile som er tvinga på flukt nordvest i Syria, oppheld seg no under open himmel eller i uferdige bygg, ifølge FN. Vinter med kuldegrader gjer situasjonen vanskeleg for dei til saman 900.

NRK - 1 time siden

Macron fordømmer angrep i Idlib

Den franske presidenten seier han fordømmer dei syriske regjeringsstyrkane sin offensiv mot Idlib. Emmanuel Macron seier at det som skjer no er eit av dei verste humanitære dramaa, og fordømmer angrepet fordi ogsp sivile blir ramma..

NRK - Igår: 14:39

Katter smittet av salmonella

To katter på Ringerike er bekreftet smittet av salmonella, melder Mattilsynet. Flere dyreklinikker på Østlandet melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Mattilsynet skal ha beskjed ved mistanke eller funn av sykdommen..

NRK - 1 time siden

130 døde av influensa i Tyskland

Over 79.000 personer er smittet av influensa i Tyskland denne vinteren, skriver NTB. Rundt halvparten av smittetilfellene har kommet de siste to ukene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt