NRK > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 09:30

NRK - 09 jan. 20 kl. 21:55

NYT: Her blir flyet truffet

The New York Times hevder en video de har fått tilgang til viser at det ukrainske passasjerflyet blir truffet av et missil minutter etter avgang fra Teheran. Canadas statsminister sier flyet kan ha blitt skutt ned ved en feiltakelse..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York Times, Teheran, NYT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NYT, Herblir , flyet, truffet
VG - 10 jan. 20 kl. 07:16

Sjefen for Irans luftfartsorganisasjon: Flyet ble ikke truffet av et missil

Sjefen for den iranske luftfartsorganisasjonen avviser fredag morgen at det ukrainske flyet ble truffet av et missil, og sier de vil fortsette å etterforske saken..

P4 - 10 jan. 20 kl. 09:31

Avviser rakett-påstand

Iranske myndigheter går nå, igjen, ut og avviser at flyet som styrtet utenfor Teheran onsdag ble truffet av et missil. En rekke land hevder det ukrainske passasjerflyet med 176 personer om bord ble skutt ned. På en pressekonferanse i dag sier lederen for de sivile luftfartsmyndighetnee i Iran at de må vente på etterforskningen, men at han utelukker at det ble truffet av et missil.

NRK - 10 jan. 20 kl. 00:02

Iran avviser at missil traff flyet

Iranske myndigheter avviser at flyet som styrtet ved Teheran onsdag, ble truffet av et missil på avveie. Samtidig bekrefter både Ukraina, Canada og Storbritannia at de har informasjon som tyder på at flyet ble skutt ned ved en feil..

NRK - 03 feb. 20 kl. 19:13

Nødlanda trygt i Madrid

Air Canada-flyet som måtte nødlande etter problem med landingshjul på flyet, har no landa trygt. Flyet måtte sirkulere i lufta i lang tid for å brenne drivstoff før dei kunne lande. Flyet var på veg frå Madrid til Toronto..

NRK - 03 feb. 20 kl. 19:13

Trygg nødlanding i Madrid

Air Canada-flyet som måtte nødlande etter problem med landingshjul på flyet, har no landa trygt. Flyet måtte sirkulere i lufta i lang tid for å brenne drivstoff før dei kunne lande. Flyet var på veg frå Madrid til Toronto..

P4 - 12 okt. 19 kl. 13:34

Tyfonen har truffet Japan

Tyfonen Hagibis har nå truffet østlige deler av Tokyo. Minst 30 mennesker er skadet, og tre er savnet. Bilder fra der uværet har truffet viser knuste biler og ødelagte hus.

NRK - 17 nov. 19 kl. 23:30

Politibil truffet av brannbombe

En pansret politibil i Hongkong ble i kveld truffet av flere molotov-cocktails som skal ha blitt kastet av de protesterende studentene som har forskanset seg på universitetsområdet. Bilen ble truffet da den kjørte mot en gruppe demonstranter..

P4 - 14 jan. 20 kl. 18:05

Fly truffet av lyn - måtte snu

Et SAS-fly fra Bergen til Oslo ble truffet av lyn tre ganger like etter avgang og måtte snu. Det bekrefter informasjonssjef i SAS til Bergens Tidnene. Flyet med 68 passasjerer ombord måtte snu for å gjennomgå teknisk sjekk..

P4 - 14 jan. 20 kl. 20:33

Ukrainsk fly ble truffet av to missiler

Det Ukrainske flyet som styret like etter avgang i Teheran ble truffet av to missiler. Det melder New York Times. Det er overvåkningsbilder som viser at missilene ble skutt opp med 30 sekunders mellomrom.

VG - 11 mars 20 kl. 20:19

Her går smittelegen ombord på Italia-flyet

TORP (VG) Da flyet fra Bergamo landet på Torp ikveld, var det innført strenge smitteverntiltak. Ingen fikk forlate flyet før helsepersonell hadde sjekket dem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nedgang i hotellovernattinger

Det var 3,5 millioner overnattinger i hoteller og andre overnattingssteder i august. Det er 29 prosent færre enn i fjor. Utenlandske overnattinger falt med 70 prosent, mens tilbakegangen for norske turister var på 1,8 prosent, viser tallene fra SSB..

NRK - 10 minutter siden

650 mister jobben i Volvo

650 ansatte i Volvo Cars mister jobben. Det skriver Göteborgs-posten. 90 prosent av de som mister jobben slutter frivillig etter å ha inngått avtaler med selskapet.

NRK - 15 minutter siden

H&M stenger 250 butikker

Den svenske kleskjeden H&M skal stenge 250 butikker rundt om i verden i løpet av neste år. Det melder selskapet i sitt kvartalsregnskap, skriver Dansk TV2. Salget til H&M gikk ned med 16 prosent i sommermånedene..

NRK - 45 minutter siden

Jan Bøhler til Senterpartiet

Jan Bøhler melder seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Det skriver han på Facebook. Bøhler har sittet på Stortinget for Ap siden 2005.

NRK - 45 minutter siden

NRK erfarer: Jan Bøhler til Sp

Etter det NRK erfarer melder Jan Bøhler seg ut av Arbeiderpartiet og inn i Senterpartiet. Bøhler har sittet på Stortinget siden 2005, men har sagt at han ikke vil bli renominert for Ap..

NRK - 1 time siden

Vil endre presidentdebattene

Kommisjonen som arrangerer debattene mellom de amerikanske presidentkandidatene vil endre måten de to neste debattene blir gjennomført på. Det sier kommisjonen etter at debatten natt til onsdag er blitt kraftig kritisert..

NRK - 1 time siden

Leter etter savnet kvinne ved Dovre

Det letes fortsatt med full styrke etter en 69 år gammel kvinne som har vært savnet på Dovre siden tirsdag kveld. Store mannskaper har lett gjennom hele natten, men det har ikke vært funnet spor etter kvinnen..

NRK - 1 time siden

Mindretall mot busstreik-løsning

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon stemte samlet mot å godta forslaget som førte til at busstreiken ble avsluttet torsdag. Også enkelte i andre delegasjoner stemte mot. Totalt var det 22 som stemte for og 14 som stemte mot avtalen..

NRK - 1 time siden

Koronarekord i Ukraina

Ukraina hadde 4069 nye koronasmittede onsdag. Det er det høyeste dagstallet så langt under pandemien. 4193 personer har mistet livet i Ukraina av covid-19..

NRK - 1 time siden

– Har vært tøffe forhandlinger

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland sier at forhandlingene i busstreiken har vært tøffe. Partene kom til enighet torsdag morgen. - Koronaen påvirket lønnsoppgjøret generelt i år og også denne meklingen, sier Ruland til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt